Ca sa clarificam o sa explic ca sa inteleaga toata lumea... despre ce este vorba ... pt ca MArius a scris ( sunt deja 10 ) .
Colegul de mai sus , Marius George , este administrator la forumcampinginromania.ro fapt pt care va exista o colaborare intre noi in asa fel incat i-am transmis ca nu ne deranjeaza daca posteaza o intalnire de acolo aici sau de aici acolo ... chiar i-am invitat pe toti si la Ciocanesti ...Crevedia pe 24 martie si am postat si pe acel forum poate facem schimb de experienta .... mai ales ca e vorba de prietenie si nu de concurenta atata timp cat promovam intalniri pt rulotisti ...
http://forum.campinginromania.ro/propun ... e/new/#new
Ca dovada a acestui lucru Marius a spus ca doreste sa devina membru asociat ClubRV...
De asemenea forum despre-rulote este un alt forum care promoveaza sau posteaza intalnirile Clubrv si admin este Cristi Fugulin din Ploiesti ... cu cat mai multe forumuri cu atat mai bine.... daca suntem invitati si acolo la o intalnire venim ....
Asa vreaus a facem si cu Duster CLUB Ro... macar sa avem timp si bani sa ne plimbam si sa ne facem noi prieteni .
Eu am postat pescuit la Fundulea pe rulotistiiveseli.forumgratuit.ro si ne-am strans 4 la pescuit , tot e ceva decat nimic... sa stai in casa la televizor...
Va spun DA si ma bucur sa ne cunoastem !