ClubRV la EXPO Nautica + RV Caravan 6-9 apr

topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: ClubRV la EXPO Nautica + RV Caravan 6-9 apr

Mesaj de Lupu Ciprian »

Anunt public pe toti partenerii ClubRV sa se pregateasca cu materiale publicitare sau ce doresc sa le impartim ca sa-i ajutam cu ocazia expo 6-9 apr 2017 , la care vom fi expozanti si noi ClubRV la Nautica + caravan Expo international .

Pt. acest lucru nu cerem nimic la schimb, vrem sa promovam rulotismul din Romania din care si dvs faceti parte ... prin activitatea desfasurata.

Este suficient faptul ca sunteti parteneri ai Asociatiei ClubRV-RO a proprietarilor de rulote si autorulote din Romania si oferiti unele facilitati membrilor inscrisi la noi .

Puteti contacta un membru CD sau va puteti trimite materialele la Bucuresti prin curierat , iar noi le vom distribui la fata locului impartindu-le in mod egal pt. 4 zile ca sa ajunga de joi pana duminica .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Adrian Vatamaniuc
Membru forum
8
Data nasterii: 24 Feb 1964

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Ar fi trebuit o parcela unde sa fie duse cateva rulote si campere , eventual montate corturile sau terasele , de preferat dintre cei care le au puse la vanzare.
Impactul vizual ar fi fost mult mai mare si avea toata lumea de castigat.
Adrian Melku Vatamaniuc
0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

@ADRIAN V.
Organizatorul nu permite expus afara nimic . M-am oferit si eu sa duc 2 autorulote acolo model nou al lui Michel Gheorghe & Geta si o rulota a unui prieten ( 2016 ) Hobby... ca sa promovam rulotismul si sa dam voie oamenilor sa vada cum arata la interior un RV ...

NU se permite pt. ca in celelalte pavilioane exista alte expo pe alte teme la aceeasi data si nu accepta Romexpo nimic afara decat langa pavilionul central ( calota sferica ) cea mare ...

O sa le vada pe ale importatorilor pt ca or fio destule RV si cu terase...

Noi vom fi in C4 si C5 unde este expo dedicat Nautica si Caravaning ... in partea de nord spre ”Ramada.”

Aveti atasata schema mai jos dupa postarea mea.

De azi suntem trecuti la parteneri ....
http://www.salonulnauticbucuresti.ro/?page_id=25

Tot astazi am trimis si prezentarea Asociatiei ClubRV pt. catalogul expozitiei in care vom fi prezenti prin amabilitatea organizatorului care spre norocul meu , al nostru de fapt , este detinator de camper... 8) a contat mult ....

Se va lansa si o rulota fabricata in Romania , care nu este Tracia a lui Gabi Bugnar... este alta marca alta firma... NU AM VOIE SA scriu nimic despre acest subiect... sunteti invitati la lansare unde se va ridica o cortina si o veti vedea la expo cum arata o rulota romaneasca 2017la pret bun .

Am sa va tin la curent cu noutati ... Momentan alerg dupa sponsori... ca sa fac 5000 de harti A3 cu campinguri ...
Fişiere ataşate
expo h.jpg
Adrian Vatamaniuc
Membru forum
8

De aici incolo sunt 2 variante :
- ori trebuie negociat mai drastic cu astia de la Romexpo
- ori asteptam un targ dedicat exclusiv turismului , unde sa poata fi expuse si rulote in exploatare , nu numai dintre cele noi
Acum sa fim seriosi , in proportie de 3/4 din rulotele care circula in Romania sunt second-handuri aduse de prin Europa , si cred ca spun mult daca las 1/4 pentru cele noi .
Pana la urma , partea buna este ca exista un inceput in promovarea rulotismului si la nivel de targuri si expozitii, chiar daca la o prima prezentare s-ar putea sa nu fie chiar totul pus la punct. Mai tarziu se poate "regla din mers" pe principul "vazand si facand".
Adrian Melku Vatamaniuc
0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ca sa negociezi cu ei ( sa fi organizator ) trebuie sa ai mai intai 30.000 - 40.000 euro sa incerci sa faci un eveniment sau o expunere in Romexpo in 2-3 pavilioane ...( 5000mp ) si bani de utilaje.... de macarale ca incarci sa descarci diverse tonaje acolo ..... exponate voluminoase , grele ...unele ne -inmatriculate .

Pavilionul central este o avere ... acolo e vorba de suma asta doar pt o zi .... tot acel ”circ” ... deci noi nu suntem in masura sa punem conditii ... suntem prea mici ...

Organizatorul apoi de la 100 de standuri incaseaza conf. suprafata si pozitie de la fiecare dupa cum negociaza.... asta e treaba lui ... cu importatorii sau producatorii din Ro pt ca avem si produse MADE IN ROMANIA inclusiv rulote ...acolo .

Targ dedicat exclusiv turismului a fost acum 3 saptamani unde n -am fost primit GRATUIT asa cum am solicitat din partea Clubrv ( 16 -19 feb) tot la Romexpo a fost , iar organizatorul nici nu m-a bagat in seama, daca n-am fost interesat sa inchiriez stand ...
contra cost 5500 ron.

Prietenul si partenerul Clubrv .... dl . Constantin de la As. TusimVerde mi-a zis atunci ca ne primeste la el la stand ca parteneri , dar nu mai mult de o pers ca sa nu il eclipsam ... fapt pt care am renuntat , iar el era acolo intrat pe protectia mediului si la stand la el nu aveam cum sa ”intind ”nimic ... cu Clubrv ... ceva mare ..deci am renuntat... iar standul sau primit gratuit de el pe protectia mediului era langa WC intr un colt....

In RO , asa e ......75%-80% sunt ( second hand) RV folosite ... de valoare mica... putini au un RV care este fabricat dupa 2007 , deci ceva de 10 ani max.... vechime , fapt pt. care piata de SH n-are importatori care sa-si permita prezenta la saloane unde sa expuna sh ... diverse ”rulate”..

Vor fi insa suficient de multe RV expuse de ROmcaravan si altii care le vor monta inclusiv terase... targul este de ambarcatiuni ..... rulote/autorulote si accesorii NOI .

Partea buna este ca dl. IONUT TUDOSE dela World EVENTS organizatorul evenimentului Nautica & Caravaning este posesor de autorulota si ne apreciaza f. mult , stie cu ce ne ocupam..... intelege fenomenul ... face si dansul parte din el si ne considera partener pe noi pe Asociatia ClubRV a posesorilor de rulote si autorulote din Romania ..............NU CLIENT .
Sorin Dandes
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Dandes »

Avand in vedere ca 75%-80% sunt ( second hand) RV folosite ,cred ca ar fi bine sa fie informati oamenii si ce inseamna o rulota cu infiltratii ...care...a fost a unui doctor..o tinea in garaj.
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

NU stiu la ce RV va referiti, dar daca aveti de facut o postare tehnica puteti sa-i informati dvs. in topic tehnic aici ...

http://clubrv.ro/forum/viewforum.php?f=8

Subiectul in care ati scris este despre ClubRV la EXPO INternational Nautica + RV Caravaning 6 - 9 apr 2017
Adrian Vatamaniuc
Membru forum
8

Cipriane , la Targul de turism eu unul as fi mers pe principiul "mai bine ceva , decat deloc". Pentru inceputul promovarii imaginii in cadrul unor astfel de targuri / evenimente si pentru a acumula experienta trebuiesc acceptate sau facute si anumite compromisuri. Asa a fost anul asta ca standul sa fie langa WC-uri (deh! , soarta ) . Poate la anu' este loc mai in fata. Mai stii ? 😉
Adrian Melku Vatamaniuc
0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

M-as fi prezentat daca aveam si materiale facute sa am ce da acolo sa nu dau doar din gura...

Am primit un refuz oficial de la ei , iar omul ”verde” C-tin de la TurismVerde m-a invitat ( anuntat ) cand a început targul ... adica n-aveam printat nimic si mai erau 72h de targ...

Mai exact pe el l-au chemat si primit dupa ce le-a ramas ceva neocupat... ( aveau gol ) .

Asociatia TurismVerde militeaza pt respectul fata de natura s.a.m.d.

Pe finalul revistei Rulotisti din Romania nr.4 (dec) 2016 aveti cate ceva despre ei ... le-am oferit cu drag o pagina din revista pt. prezentarea asociatiei .

http://en.calameo.com/read/0047487373ecbc44f0601
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

Buna ziua
Nu vreau sa intru intr-o polemica care nu isi are rostul ,dar din proprie experienta ( am participa la astfel de targuri si chiar de turism ) pot sa va spun ca sunt cheltuieli foarte mari ,fara exagerare de ordinul a peste 2000 euro, cu stand exact langa wc si intr-un curent de nedescris. De regula cheltuiala facuta este pierdere , se participa doar pt.imagine.
Ceea ce a obtinut asociatia prin efortul domnului Lupu este maximul ce se putea obtine, asociatia nu cred ca isi va permite sa plateasca o astfel de participare.
cu respect
Serban Marian
Adrian Vatamaniuc
Membru forum
8

Serbane , sau "vecine" - ca sa zic asa , eu nu cred ca putem discuta de polemica in cazul asta .
Este un domeniu in care cu siguranta suntem mai mult novici si mai mult incepatori declarati. De aia si discutam ce a fost , ce s-a facut si care sunt perspectivele unei eventuale participari . Nu acuzam pe nimeni , nu gasim tapi ispasitori , doar incercam sa vedem care ar fi sansele ca pe viitor sa se poata participa in conditii decente la astfel de targuri.

In rest , noi sa fim sanatosi si sa avem un sezon cat mai bun ( sau mai bun ca cele de pana acum , ca sa zic asa ! :D )
Adrian Melku Vatamaniuc
0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Adrian Vatamaniuc scrie:De aici incolo sunt 2variante :
- ori trebuie negociat mai drastic cu astia de la Romexpo
- ori asteptam un targ dedicat exclusiv turismului , unde sa poata fi expuse si rulote in exploatare , nu numai dintre cele noi ... Ar fi trebuit o parcela unde sa fie duse cateva rulote si campere , eventual montate corturile sau terasele , de preferat dintre cei care le au puse la vanzare...si avea toata lumea de castigat...
Adrian, cred ca ambele variante pica. :(
Prima varianta - Cand primesti ceva moca, iti permiti sa mai negociezi ceva ? Intrebarea este pur retorica.
A doua varianta - Cred ca nu s-a inteles un lucru, se confunda niste termeni, acolo este un TARG EXPOZITIONAL, nu TALCIOC.
Legat de prezentarea si dotarea Rv-urilor este bine sa-i lasam sa-si faca treaba pe cei indrituiti, pe dealerii de rulote si autorulote prezenti in cadrul expozitiei.
Asociatia nu participa la acest eveniment expozitional in calitate de dealer de RV-uri noi sau SH.

Menirea acestei participari este cu totul alta (varianta 3 😉 ) - Promovarea turismului cu RV-ul.

Numai simpla aparitie a siglei ClubRv in toate paginile site-ului de promovare a evenimentului expozitional reprezinta o realizare deosebita a Asociatiei, nemaivorbind si de standul primit gratis pe intreaga perioada de derulare a targului.

Felicitari organizatorilor, CD-ului, si multa bafta la aceasta prima participare !
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Încuiat