Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Deoarece foarte multi colegi merg la mare in Grecia in fiecare an, am deschis acest topic pentru a vedea cine unde merge si in ce perioada, poate reusim sa facem o intalnire cu mai multi membrii clubrv in Grecia... :D
Eu in acest an am de gand sa merg undeva in sudul Greciei (peloponez) sau insula Creta...(posibil si alte locatii daca par interesante...), ca si perioada sunt destul de flexibil...
Va rog sa scrieti locatia unde ati vrea sa mergeti precum si perioada... :roll:
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Bună inițiativa....
IUNIE Kassandra... Sithonia la Ozouni unde ne_a povestit Radu Pascu ori la Platanitsi, Kalamitsi sau Thallata... studiem, vreau sa nu fie model insectar sau sa ma aseze ei de la recepție ca pe ou în cofrag...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cred că prima ieșire va fi în ultima săptămână din mai, cea cu 1 iunie .
Planul este sa ajung in Sithonia,Vourvourou este un loc ideal pentru off camping. Acum îmi scapă denumirea locului.
Pentru concediul din vara perioada 19 iunie am să ajung in Volos si Evia . Bineînțeles că off camping.
Locurile de campare le caut pe google earth.
Buna ideie Dragos ,si eu sint un fan al deplasari in Grecia ma intereseaza ,deoarece nu am fost niciodata in Grecia mai ales sa fim mai multe echipaje ,cit si cei care cunosc locatile placute.
Va salut,
Noi ne-am propus, sa mergem vara aceasta in Grecia, nu avem nici un program , am fost in Eghina , Evia, Tassos, Skiatos, numai off camping, iar din octombrie si noiembrie in Antalya.
asa ca raspund prezent, indiferent daca, este pe insula sau continent.
Sa auzim numai de bine
Si noi vrem tot in sud, pentru ca partea de nord tot am batut-o. Ca si peroada as propune sfarsitul lui august - 15 sept. Din cate am citit, din septembrie incepe sa traga pestele, aviz pescarilor. Eu nu stau prea mult la soare asa ca inchiriez barca si merg la pescuit. Locatia o putem alege...
Eu în Grecia anul asta m-am gândit sa ma duc 2 săptămâni de la începutul lui Iulie. Anii trecuți am fost mereu de la început de Septembrie și mereu după 7-8 s-a stricat un pic vremea.Ca și locație va fi una off camping ca și ceilalți ani când am fost la Azapiko pe Sithonia.Locatia a fost prezentata pe forum de către Cosmin Prund,cu care m-am și întâlnim acolo,pe vremea aia nu aveam rulota și eram cu cortul :).Mai sunt și alte locații off camping și dacă ne strângem mai multi putem discuta și alege varianta care credem noi ca ar fi cea mai buna.
Adi Enache scrie:............... Ca si peroada as propune sfarsitul lui august - 15 sept.
Din cate am citit, din septembrie incepe sa traga pestele, aviz pescarilor.........................
Pentru Grecia sau Turcia , perioada ideala este ori inceputul lui iunie , ori sfarsitul lui august. Temperaturile exterioare sunt mult mai placute decat in lunile toride de vara .
In ceea ce priveste pescuitul , stavridele se prinde tot timpul anului , numai ca toamna incep sa se prinda si alte specii ( de exemplu palamida). Pentru pescuit nu trebuiesc scule speciale ; majoritatea pestilor sunt rapitori si cea mai folosita este tzaparina cu cel putin 10-12ace .
Adrian Melku Vatamaniuc 0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
Valentin Busca scrie:Cred că prima ieșire va fi în ultima săptămână din mai, cea cu 1 iunie .
Planul este sa ajung in Sithonia,Vourvourou este un loc ideal pentru off camping. Acum îmi scapă denumirea locului.
Pentru concediul din vara perioada 19 iunie am să ajung in Volos si Evia . Bineînțeles că off camping.
Locurile de campare le caut pe google earth.
Am gasit pe un alt forum un camping in Alexandropouli , (posibil sa se fi discutat si pe aici de el) , din cate am vazut este un camping destul de ok, cu preturi mici pentru campare si f aproape (600km) , oare daca asociatia clubrv ar organiza cateva zile in Grecia la acest camping (poate fi si alt camping in zona sunt vreo 2-3 destul de ieftine), unde isi poate permite multa lume avand in vedere distanta cat si costurile de campare (la inceputul sezonului, pentru 2 adulti, rulota si curent in jur de 17 Euro / pe zi), credeti ca ar fi amatori ? (sa spunem undeva la inceputul sezonului urmatoarea saptamana din Iunie dupa Rusalii), cine ar merge ?
Cateva imagini aici http://imgur.com/a/xQfnq (site-ul oficial nu le merge)
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Si pe mine ma intereseaza Alexandroupolis pt. iunie ... Am vazut la noi pe forum in afara de Camping Municipal si ceva despre Santa Rosa...
Am asteptat sa puna poze RObert Miron ( membru asociat Clubrv ) dar nu a pus ...
Sunt discutii si aici viewtopic.php?p=113709#p113709
dar fara date exacte ...
Este vorba de acesta sau de altul @Dragos M.?
Este adevarat ca este o zona turistica autentica greceasca ? Este fata de Halkidiki mai bine , sau ma insel ?( intrebarea e pt cei care au fost in zona )...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com