Reparatii & Service RV - Busteni

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Reparatii & Service RV - Busteni

Mesaj de Terecoasa Adrian »

S.C.Blocool S.R.L. din Busteni,Judetul Prahova deschide un atelier reparatii si service RV,incepand activitatea in luna martie 2017 ca punct de lucru la sediul social al firmei situat in localitatea Busteni,Str.Ciocarliei Nr.22,Jud.Prahova.Gama de reparatii ce pot fi executate la acest atelier sunt urmatoarele:masticare-siliconare RV,refacerea partiala sau totala dupa caz a peretilor laterali,panou frontal si spate RV,podea,parte superioara RV,reparatii mobilier,reparatii dotari interioare RV,reparatii instalatie electrica 12v/110v/220v,reparatii/montaj instalatii aer conditionat RV,boiler,rezervor apa curata/murdara,cabina dus,vas wc fix/portabil,cuptor microunde,aragaz,grill,cuptor,frigider cu amoniac sau cu compresor 12v,iluminat interior,spoturi,trape normale sau trape mari,chiuvete simple sau cu scurgator vase,mini bar,sobite tip convectoar gaz Truma,Carver ,ferestre/usa RV,incuietori,tapetari/colantari/furniruiri,shimb de cauciucuri,reglaj frana de mana,reglaj/schimb saboti franare,verificat/inlocuit rulmenti punte,verificat/inlocuit toroane cauciuc suspensie punte rulote,verificat/reparat/inlocuit burduf cauciuc protap,cilindru franare protap,tija franare protap,cupla clasica sau cu antibalans protap,gresoare protap,cablu siguranta protap,zincare/vopsire sasiu,vopsire totala/partiala RV,efectuam picturi/inscriptionari cu aerograful,efectuam gresare protap,montaj sistem de manevrare rulota mover,inlocuiri chedere,la cerere construim RV-uri stil American sau Australia,asiguram orice piesa pentru RV noua sau secondhand.Pentru a venii in intampinarea membrilor asociati ai ClubRV-RO ce detin pe perioada interventiilor de reparatii/service RV un card FIIC,sau o legitimatie Romania valabila,manopera de montaj/reparare/inlocuire este gratuita pentru tot anul 2017,se plătesc doar piesele ce vor fi inlocuite/montate.Putem prelua comenzi de reparatii in toata Romania, la locul unde este situat RV-ul iar daca nu se pot repara acolo se face tractarea RV pana la atelierul nostru contra cost.Program de lucru:Luni-Vineri intre orele 8-16,pentru mai multe detalii/informatii/programari trimite-ti mesaj la E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro sau sunati la tel.:0726605247.La noi calitatea primeaza.Primul venit,primul servit 😉
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Petre Scolareanu
Membru asociat
13
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 21 Iun 1967

Re: Reparatii&Service RV- Busteni

Mesaj de Petre Scolareanu »

Succes in noua activitate!!!
Inca un service pentru tot mai marea familie a rulotistilor!
ASteptam cu nerabdare fotografii de la primele interventii.
Petre & Rodica
Bucuresti, sectorul 3
Autorulota Challenger Mageo
0722.404.296
Cristian Neaga
Membru forum
16
Data nasterii: 26 Ian 1960

Re: Reparatii&Service RV- Busteni

Mesaj de Cristian Neaga »

Bravo Adrian,
Bafta in noua activitate.
Cristi & Adriana Neaga
VW T4 Multivan
telefon: 0745250052
e-mail: neacristi26@gmail.com
BUCURESTI
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Reparatii & Service RV - Busteni

Mesaj de Lupu Ciprian »

Succes in activitate si ma bucur pt ca vom avea o colaborare !

Vom semna un contract se sponsorizare cu aceasta societate comerciala care ne va sustine in tiparirea revistei ClubRV in 2017 si harti A3 Romania campinguri, inclusiv pt. expo 6-9 apr la Targul International Nautica + Caravaning Bucuresti .

Recomand ca dupa reparatie sa oferi si o hartie/doc. cu ce s-a executat la voi ca si interventie...

In acest fel va asumati responsabilitatea fata de lucrare si vor fi eliminate discutiile referitoare la reparatii care au fost sau nu facute la voi ...

Am asistat in ultimii ani la diverse polemici sau mi s-au povestit multe despre reparatii ... despre ~reparatori ~ diversi... te va ajuta la evitarea conflictelor si fidelizarea clientilor.

Iti multumesc pt. ca ai ales sa devi partener ClubRV ! ...lucru pt. care prin sustinerea cu care ai venit la proiectele noastre , voi raspunde cu suport egal din partea mea , a noastra ... daca pot chiar cu mai mult .. cu ceva in plus...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Terecoasa Adrian
Membru forum
10

Multumesc pentru gandurile frumoase pe care le-ati adresat,deja am primii clienti cu care incep reparatiile la RV asa cum am promis la inceputul lunii martie ,la toate lucrarile efectuate in atelierul meu se emite chitanta si factura iar la lucrarile efectuate oferim certificat de calitate a lucrarii executate si certificat de garantie ,la modul de plata avem o paleta foarte larga cum ar fi:cec,card,cash,virament bancar.La lista de reparatii mai adaug reparatii la panourile din fibra de sticla .
Valentin Busca
Membru asociat
11
Oras: Targoviste
Data nasterii: 06 Dec 1969

Mesaj de Valentin Busca »

Felicitari pentru curajul de a incepe asa ceva. Multumim anticipat pentru ajutor.
Cu stima Vali Busca
Elnagh Marlin 58 1,9 TD
tel.0722771791
Avrigeanu Constantin

Mesaj de Avrigeanu Constantin »

Ne bucuram pentru intrarea in randul nostru a unor oameni care sa ne poata sprijini sa mai intretinem un pic "casutele " noaste umblatoare.
Din partea mea mea, cred - sau mai bine spus - sigur o sa va caut pentru cateva modificari si intretinere.
Felicitari si lui Ciprian pentru selectia si acceptarea in Club a unor asemenea oameni. Sunt convins ca vor comfirma.
Succes!
Terecoasa Adrian
Membru forum
10

Multumesc si va astept mai ales ca sunteti membru asociat si beneficiati la reparatiile efectuate la rulota de manopera gratuita si garantie de 5 ani .
Raul Radulescu
Membru forum
7
Oras: Brasov
Data nasterii: 24 Noi 1974

Mesaj de Raul Radulescu »

Buna ziua,
1.Am nevoie de o revizie a frigiderului de pe autorulota mea.
Are urmatoarele probleme:
- nu merge pe 12v
- cuartul nu da scanteie ptr. mersul pe gaz decat cand vrea el....(dar cand da scanteie => merge pe gaz)
- pe 220 v merge bine

Puteti rezolva aceste probleme?
Si daca da, cum facem? Imi faceti o programare?
Multumesc.
(ps: sunt din Rasnov, deci imi este usor sa ajung la Busteni)
Prius 2
Suzuki Grand Vitara automata 2006
Rulota Beyerland 1995
Raul Radulescu 0745678887
Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator
19

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat »

Buna ziua,
Inlocuire chedere geamuri fixe/ mobile se pot efectua la dumneavoastra.
Cele de pe rulota nu mai sunt apte din cauza ca sunt foarte imbatranite de soare.
Deasemenea ma intereseaza si un amortizor de soc s
Rulota se afla la Pensiunea Rasnov
Multumesc
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
Terecoasa Adrian
Membru forum
10

Raul,da rezolv problema cu scanteia de la piezo frigider,pentru programare sunati-ma la nr. de telefon de la semnatura mea din josul postarilor mele sau i-mi scrieti pe privat pe forum sau pe adresa de e-mail.Ma pot deplasa contra cost si la dvs. la Rasnov.O seara buna!
Terecoasa Adrian
Membru forum
10

Dragos,la noi se monteza chedere la rulote,trebuie vazut exact modelul de cheder si dimensiunile celui vechi,la amortizorul de soc de la protap efectuam o testare a lui si doar daca nu lucreaza in parametri tehnici il schimbam cu unul nou,trebuie de asemenea vazut exact modelul de amortizor pentru ca sunt mai multe modele care difera intre ele si la bucsile de prindere dar si ca lungime.Ma pot deplasa contra cost la Pensiunea Rasnov pentru a vedea despre ce este vorba.Va rog sa ma sunati la nr. de telefon din semnatura mea din josul paginii unde sunt postarile mele sau in privat pe forum dar si pe e-mail pentru a stabili o intalnire la mine la sevice in Busteni sau la Pensiunea Rasnov unde aveti rulota.
Scrie răspuns