Au sosit la Bucuresti 3 colete mari cu produse de la
http://www.camping-spareparts.ro
Produsele sunt noi si se vand la
pretul din factura fara nici o taxa in plus .
Curierul l-a platit dl. Vancsa Levente ,
partener CLUBRV_RO care ne-a trimis si cateva produse
cadou ce vor fi date de paste la lansarea revistei Clubrv Rulotisti din Romania nr 5 .
EU NU expediez colete si nu preiau comenzi , acestea le lansati la ei pe site ... Mi-a lasat si cataloage .
Ceea ce am facut a fost sa primesc de la dl. Levente
cele mai cerute produse spre a fi date la Bucuresti direct catre consumatori
fara plata curierat...
pompe apa 2 modele Elegant si Easy la 54 si 64 ron
baterie apa rece 2 modele 68 si 63 ron
pachet Thetford DUO Aqua KEm blue si Aqua rinse odorizant 59 ron impreuna pt. WC
WC mobil Berger 273 ron
catalog de oprit acasa 21 ron sau de impumut il aduceti inapoi sa-l dau si altora ca sa nu cumparati.
trapa wc 28x28 cm pret 199 ron
trapa 40x40 cm la pret 287 ron
dus solar 24 ron
hartie 4 role degradabila 19 ron
set pahare cadou pt concurs.... boiler apa 2L ( fierbator jnox )cadou concurs 2 cataloage cadou si o sa mai fie cadou un set solutii wc la urmatoarea tura ... sunt si cateva colante ovale cu ”RO”.
Produsele
in primele 48h le dau cu prioritate pt membrii asociati , apoi oricui are nevoie de ele si este rulotist si poate ajunge sa si le ia. ( Bucuresti , B-dul Basarabiei 110 sau la intalnirile ClubRV )
Va dati seama ca eu nu fac livari sau expeditii... nu ma deplasez.
Alta comanda sau transport o sa mai vina inainte de Ciocanesti ( 20 mar ) sau Paste unde se aduc in functie de necesitati tot asa
fara plata curier...
O sa iau cateva si la Amara ...pt colegi... in acest weekend dupa cum primesc mesajele de la ei in privat daca vor ceva din cele de mai sus ...
Pt. comenzi va adresati catre ei ,daca vreti altecva care nu este aici .... eu am vrut sa ajut sa eliminam curierul si sa gasesc pe cineva care
ofera o mica sponsorizare la schimb ... dar nu pot sa ma incarc nici eu cu mult volum sau greutate va dati seama ... ca nu ma fac magazin mobil acum cand vin la intalniri ... eventual vor putea sa -si aduca ei pe cineva daca este cazul ... eu am sa-i incurajez ca si sponsori.
Atasez poze inclusiv cu fact. nu doar produsele. Dati clik pe poze pt marire!