Salonul nautic + RV 6-9 apr Romexpo

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Salonul nautic + RV 6-9 apr Romexpo

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pt. Romexpo 6 - 9 apr Nautica + RV targul international voi avea nevoie de materiale la stand si n-as vrea sa cheltui din bugetul Clubrv maimult decat ne permitem , fapt pt care solicit celor ce ne pot ajuta , sa ne sustina pt. a putea printa 2000-3000 de harti in format A3 fata verso color cu campingurile din Romania ...

Pot adauga pe harta 3 sau 4 sponsori in patrat de 10x10cm ...
Am gasit deja 2 , mai am nevoie de 3 .

Va rog sa ma contactati , daca va intereseaza sa aveti aparitie pe harta ce se va distribui gratuit la targ... valabil numai pt pers juridice si puteti sa ne sustineti proiectul .

NU este o afacere , este o incercare de a recupera 50% din cheltuieli
....o harta costa A3 fata verso color cca 2ron .... nu pot sa cheltui din buget As. Clubrv 5000 ron ... oricat mi-as dori sa promovez Romania ... rulotismul , sau sa ajut campingurile..... nu putem eu si colegii din CD sa ne batem joc de bani .... de fapt sa-i risipim pe un singur proiect.... si nici nu exista o asociere a campingurilor care sa ne sustina... finanteze.

Acesta este motivul pt. care avem nevoie de la 5 sponsori de cate 500-600 ron... pt. care se semneaza contract de sponsorizare si se va mentiona sponsorul inclusiv in revista ClubRV Rulotisti din Romania ce va apare in 4 editii in 2017 .

Chiar daca nu ne puteti ajuta in acest proiect , oferta noastra ramane valabila... putem sa va distribuim gratuit materialele publicitare pt. toti partenerii Clubrv camping, reparatii sau accesorii... RV la acest targ ... la standul nostru al Asociatiei ClubRV .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Marian m Serban
Membru asociat
16

Re: Solicitare sponsorizare pt targ Expo 2017 Nautica + RV

Mesaj de Marian m Serban »

Buna ziua
Materialele promotionale nu se vor imparti la toti care trec pe acolo sa se dea cu"tocmeala"dupa oarece discutii cu vizitatorul,sa exise niste fluturasi de marimea unor carti de vizita( tiparite la imprimanta si taiate) cu aresa situ-lui,etc,care sa se dea la toti curiosii,copii,etc.
cu respect
Marian Serban
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

O sa facem in asa fel sa avem suficiente , sa nu fie f mici si sa le avem colorate ..
Am vorbit de un print la volum ...of set multmai ieftin si color...
Astept sponsori... ca sa nu cheltuim tot numai noi Clubrv.. am gasit 2 ... pana acum ... mai caut ...

NU facem risipa , vom incerca sa dam cat de cat targetat celor interesati de cortism , rulotism tusim ... de acest gen pe roti... nu chiar la orice ~gura casca~ ce trece pe acolo ...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Daca doreste cineva sa mai intre pe harta in colt cu o reclama ceva care ne ajuta la printuri sa avem cat mai multe harti a3 color fata verso si fluturasi / flyere informative Clubrv , ne-ar fi de mare ajutor o mica sponsorizare... o faceti si in folosul / ajutorul rulotismului din Romania ...

Pana acum am gasit 2 firme care ne ajuta / sponsorizeaza

- S.C. Blocool SRL service reparatii RV Busteni / PH cu care astazi am semnat contract de sponsorizare si ne va sustine financiar pt. print revista si harti ClubRV ( admin Terecoasa Adrian / membru asociat ClubRV)

- http://www.tiparireflyere.ro/ de la care vom beneficia de materiale printate gratuit ( in limita unor dimensiuni / cantitati ) .... admin. Vlad Constantin / membru asociat ClubRV

Un prieten care doreste sa ramana anonim ( membru asociat ) ce ne va face cateva sute de printuri a3 color fata verso ca sa sa NE ajute ...

Acestia 3 AU RASPUNS SOLICITARII MELE si pt asta le multumesc !

In 15 zile voi da la gata de print ( bun de tipar ) atat flyerul informativ pt targul expo cat si harta campingurilor din Romania care de asemenea se distribuie gratuit la targ din partea ClubRV-RO , asociatia proprietarilor de rulote si autorulote din Romania
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Doresc sa adaug o observatie , mai ales ca am mai primit acum 2 telefoane de la colegi ( membrii din club ) care sar in ajutor.. n-am sa le scriu numele pt. ca nu de asta au facut-o... ca sa-i trec la vedere .

NU avem nevoie neaparat de bani , ne e de ajutor si print color de flyere fata verso pe a4 ....3 buc ... le taiem noi daca e cazul... am eu ghilotina si pot sa ma ocup sa le tai chiar daca sunt multe .... sau sa le biguiesc la un prieten ) le pliez cu un aparat .

Am macheta de flyer Clubrv facuta la gata deci nu e si munca de design...

Avem nevoie de print color lucios pe minim 150gr -mp hartie , pt. ca se cere si o anume calitate , trebuie sa ne prezentam frumos acolo nu cu o foaie printata alb negru si taiata la foarfeca inegal in teancuri ... totusi sa nu uitam ca reprezentam rulotistii din Romania , iar pana va exista o asociatie se pare ca reprezentam si campingurile din Romania odata ce le facem promovare... mai ales partenerilor CLUBRV ...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am nevoie imprumut de niste machete de rulote remorci , barci, peridoc , masinute , autorulote , la scara mica pe care sa le pun pe un planseu de parchet placi laminate ...
Cu placa rezolv eu si cu o mocheta verde...

As avea nevoie de machete ca sa improvizez un camping ... pe o masa ca expunere ..... dupa care la finalul expozitiei vi le returnez...
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Am o masina cu rulota disponibila
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Romeo Stoica
Membru forum
12
Oras: Bucuresti , Berceni
Data nasterii: 29 Iul 1974

Mesaj de Romeo Stoica »

Salut Ciprian ,

Am si eu masina + rulota si Camper , cele de la festivalul Viata verde din Parcul Izvor .

Imagine

Le pot aduce la Ciocanesti , sau cand ne intalnim :-)
Dacia Logan 1,4 MPI si Dethleffs RM2A , New Line
0753010726
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Da imi trebuie cat mai multe ....ti le returnez la final , daca mai au si altii , cu atat mai bine ....vreau sa fac o macheta pe o masa o placa 2x1, cu un camping si o sosea...
O sa pun o mocheta verde sub ea... poate are cineva , daca nu , am sa cumpar ....

Iri multumesc pt ajutor ! @ ROMEO S ( Berceni/BUC ) :P
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

In afara de machetele de la Deliu Relu si respectiv Romeo Stoica , daca mai sunt colegi care au urmatoarele posibilitati enumerate mai jos, ne-ar fi de folos urmatoarele :

- masa mare ( cat mai mare pt. macheta ) dar demontabila ( transportabila )
- proiector video , ecran , laptop
- prelungitoare curent , triple etc ... pavilion 3x3 aduc eu si un laptop
- microbuz 9 locuri pt. transport colegi si recuzita
- mini boxe, sistem de sunet mic + alt laptop
- scaune si mese de camping , sezlong
- printare banner foto mare 220x300 cm
- mocheta verde 240x120 pt macheta pe masa imporvizare sosea si camping ...pomisori etc ...
- tv lcd mare pt slide show foto in caz ca nu rulam pe proiector imagini de la intalniri si prezentarea clubului
- filmulet realizat de cineva care are timp si placere pt prezentarea asociatiei

ca exemplu aveti aici ceva similar https://youtu.be/7AazLnn947g
aceste filme vor fi rulate acolo sile vom repeta in acele zile + alte montaje foto

Am nevoie si de persoane care doresc sa faca parte din stafful prezent acolo , daca se poate in aechipament Clubrv sau imbracaminte /costum national.... ( doar membrii asociati ) .

Ce nu vom gasi prin sprijinul rulotistilor va cumpara asociatia inclusiv printurile care se ofera acolo ca material de propaganda a forumului , a rulotismului si respectiv a Asociatiei ClubRV-RO a proprietarilor de rulote si autorulote din Romania.

Va rog sa-mi indicati si dvs daca aveti filme incarcate pe youtube care credeti ca vor putea fi difuzate acolo... un exemplu f. bun sun cele realizate de catre un coleg de pe forum Valentin Purcarea si respectiv sotia acestuia ...
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=107&t=9033
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Daca mai sunt colegi care pot sprijini cu ceva acest expo international la care participam, astept un semn .
Reamintesc colaboratorilor , sponsorilor , partenerilor Clubrv , faptul ca in max 15 zile de astazi trebuie sa trimiteti ce aveti de distribuit flyere sau ce vreti ... va ajutam cu placere ...

La stand la noi nu se vor vinde nici un fel de produse ...dar putem expune .

Suntem o asociatie NON profit.....promovam turismul si rulotismul .... campingurile ...

Asta nu inseamna ca nu avem voie sa oferim informatii despre sponsorii si partenerii nostrii sau despre campinguri .

Pana acum au confirmat trimitere de materiale publicitare
Camperland (BC)
Arizona Motors (PH )
camping-spareparts.ro
Reparatii Rulote Busteni BLOCOOL Service/ Prahova si Brasov
astept si de la Peti / Camping Transilvania ....sau alti colegi care ne sunt si parteneri ...

Mentionez ca vom doistribui materiale pt. orice partener nu doar pt sponsori ... oricine poate oferi un plus pt comunitatea rulotistilor din Romania poate deveni partener ClubRV-Ro in urma semnarii unui contract cu noi .

Contact email lupucipriann@yahoo.com tel 0722 227 048

sau contactati orice membru CD... minim 3 membrii din CD vor fi prezenti si la Expo International Nautica si caravaning Bucharest

http://www.salonulnauticbucuresti.ro/
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Solicitare sprijin pt targ Expo 2017 Nautica + RV

Mesaj de Lupu Ciprian »

Avem nevoie de o rulota de expus la Salonul Nautic si Caravaning.... 6- 9 apr

Modeul nu trebuie sa fie nou dar nici f veche ...
Rulota nu va fi folosita nu va sta nimeni in ea... este la noi la stand in spatele nostru pt ca suntem rulotisti ...
Va avea feresterele deschise pt ca sa poata omul sa arunce un ochi ....

Am obtinut acordul de a baga in hala o rulota asa cum baga si importatorii.... barci si rulote sau campere...

Ma bazez pe membrii asociati sa sara in ajutor...

Proprietarul se poate baza pe mine ... am grija de ea eu si noi cei de la standul ClubRV-Romania .

Mentionez faptul ca se vrea a fi rulota si NU camper.... pt ca daca era camper o duceam pe a lui Cristi GH si Geta ... ( autorulota ) ...
Scrie răspuns