Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Eugen, spune-mi te rog, Cherhanaua este cumva cea de pe Canalul Dunavat de la iesire spre Razelm (seamana perfect - asa cm o stiu eu nemodernizata)? Daca da, mai pune cateva fotografii cu ea (ma leaga prea multe amintiri de locurile acestea). Sau, poti sa le trimiti pe email " dan.dumitru@daciagroup.com ".
Multumes anticipat!
PS Fotografiile si zonele sunt EXCELENTE! Sa-ti tina Dumnezeu obiceiul!
Nu, primul lot de poze sunt de la cabanele de la Cherhanaua Periprava, iar al doilea lot de la cabanele de la Cherhanaua Matita (am specificat în subiecte, dar pozele sunt puse cam aiurea pâna învat ordinea de postare pe care o vreau eu). Multumesc pentru aprecieri!
Sa ne vedem sanatosi!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius