TAXA AUTO inmatriculare TIMBRUL DE POLUARE

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Relu Deliu
Membru asociat
17

Re: TAXA AUTO inmatriculare TIMBRUL DE POLUARE

Mesaj de Relu Deliu »

Pe site-ul prefecturii București pe banda din stânga găsești secțiunea Înmatriculări auto. Acolo găsești informațiile de care ai nevoie. Nu folosi știre-ul DRPCIV. RO
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
daniel_cojocar
Membru asociat
11
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Mesaj de daniel_cojocar »

Daca masina e inmatriculata pe BG... sigur trebuie contract de vanzare-cumparare sau factura. Chiar daca la utilizator esti trecut tu ca persoana, cred ca proprietarul masinii este altcineva
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
petrus mitrea
Membru forum
5
Oras: Breaza
Data nasterii: 07 Aug 1957

Mesaj de petrus mitrea »

Buna ziua
Sunt nou pe acest forum si ma bucur ca existati .
Eu acum incerc sa imi achizitionez o autorulota , secondhan , ca atati bani am .
Daca ma poate indruma cineva si stie ce cheltuieli voi avea la inscrierea acestuia , eu achizitionandul de la o persoana fizica , aceasta aducand autorulota din italia .Acum are numere rosii .
Autorulota este din anul 1994 , are motor de 1980cc , benzina , si GPL din fabrica , este de 4 persoane
Daca stie cineva ce probleme sunt la inmatriculare si chiar costurile acesteia .

Multumesc
Cu stima
Mitrea Petrus
Breaza -Prahova
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Daca te-ai hotarat, important este sa ai documentele necesare vizitei la RAR. Ideal ar fi sa faca Cartea de identite a vehicului actualul proprietar, ai avea certitudinea ca vehicului este sigur ( atat ca acte cat si ca stare tehnica). Autorulota are un singur document Carta de circulazione ( Targa ii spun italienii). Pe langa acest act ai nevoie si de numerele cu care a venit, sigur nu a fost adusa pe platforma. Cu cartea masini de la RAR, Targa, contractul de vanzare cumparare vizar de Anaf-ul sectorului de domiciliu si RCA-ul facut de tine, mergi la politie. Ca taxe, RAR = 2000 lei aprox., RCA= 700 lei in functie de conditiile asiguratorului, la politie = 100lei.
Verifica actul de proprietate al vechiului proprietar; italienii au evidente electronice, ID-ul CDPD (vezi http://www.aci.it/i-servizi/guide-utili ... itale.html). Aici afli daca masina nu este ipotecata, furata etc.
Ai in vedere ca la inscrierea la Anaf sa incadrezi masina la rubrica ALTE VEHICULE CU MASA MAXIMA PANA LA 12 TONE INCLUSIV. Vei avea un impozit mic si corect.
Pentru alte intrebari ma poti suna.
Targa Camper.pdf
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969