Dragi colegi , la data mai sus mentionata va avea loc expozitia internationala Nautica in pavilioanele C4 , C5 la Romexpo Buc. unde vor fi expuse rulote , autorulote si respectiv accesorii ... de la importatori renumiti ... vor si prezente si produse fabricate in Romania ...
Expo Nautica integreaza si partea de CARAVANING... RULOTISM la care noi, in calitate de
asociatie a proprietarilor de rulote si autorulote din Romania,nu trebuie sa lipsim ...
In urma discutiilor cu organizatorul Tudose Ionut , avand in vedere faptul ca noi ,
ClubRV-RO promovam turismul cu RV , campingurile si fenomenul acesta din Romania, am
OBTINUT UN STAND cu sprijinul organizatorului pt. ASOCIATIA CLUBRV ROMANIA . Asa am stabilit .
Voi face o echipa de prezentare care va fi de serviciu între 6-9 apr ...aceasta va reprezenta rulotistii din Romania , va discuta cu oamenii si va oferi atat informatii utile vizitatorilor , cat si materiale... la noi la STANDUL CLUBRV-RO ... unde in afara de prezentarea revistei , a hartii ClubRV ( campinguri RO ) , vom expune si momente de la intalnirile traditionale din comunitatea noastra ... chiar o macheta a unui camping pe o masa...
In afara de membrii CD ( consiliul director al asociatiei ) ,
din care sigur vor fi prezenti o parte , voi avea nevoie si de alti
4-5 membrii asociati la stand permanent prin rotatie in aceste 4 zile si de asemenea de vizita dvs. a tuturor rulotistilor ,care va apare in revista ClubRV Rulotisti din Romania...
Vor fi 2 pagini dedicate in revista noastra cu imagini si impresii , date de la expo .... in editia de Paste ...
Acolo unde se poate, ar fi bine sa veniti echipati cu tricou ClubRV , sapca sau ce aveti .... ( cine n-are poate cere ) ... valabil pt membrii asociati ( cotizanti ) care primesc si acolo pe loc ...
Pana atunci ne vom pregati cu un protocol si materiale de promovare ClubRV de atragere a oamenilor catre rulotism, catre turismul la camping.... ocazie cu care
invit proprietarii de campinguri sa ne dea materiale ( VALABIL NUMAI PT. PARTENERII CLUBRV ) pe care noi le vom distribui acolo gratuit insprijinul lor , al
Romaniei pana la urma ...
Cei care-si pot oferi suportul ma pot contacta in privat pe mine sau pe colegul Curelea ( Bucuresti ) .
Pt. cei care vin din alte orase pt eveniment , vizitatori cu RV-ul la Bucuresti , eu pot oferi un loc de campare gratuit , ( valabil pt. orice membru asociat din ClubRV ) . Camparea se va face in apropiere de locuinta mea centura Bucuresti /Cernica ) Ilfov.
Vreau sa fim la intaltime sa promovam rulotismul si sa reprezentam corespunzator fenomenul , comunitatea rulotistilor din Romania si daca putem
sa ajutam si campingurile cu atat mai bine !
link /site eevniment ( dati clik )
http://www.salonulnauticbucuresti.ro/?p=2472
Poze de anul trecut
http://www.salonulnauticbucuresti.ro/?page_id=4302