Camping UNIVERS Tusnad

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Gabi Tudor
Membru forum
18

Camping UNIVERS Tusnad

Mesaj de Gabi Tudor »

Am fost in perioada 15-18 august la Tusnad,in camping Univers.Dezamagit total!Mizerie,dezinteres.......Pacat de imprejurimi,pe care nu le descriu acum.
Statiunea:in stare jalnica,in afara de cateva pensiuni nu s-a investit nimic;cladiri darapanate,strandul la fel,2 magazine alimentare ce amintesc de magazinele satesti din anii '70-'80.
Campingul:inpartit in 2 parti:1 parte casute-frumusele chiar!,1 parte pentru rulote si corturi.In partea din urma exista un grup de toalete la care se facea curatenie o data pe saptamana,fara lumina electrica la barbati (batea un pic de la femei!),fara apa calda,,,,,,mizerabil!
Daca cumva vroiai sa faci un dus,te deplasai frumos in partea cu casute unde aflai ca apa calda este cu program:de la 7 la 9 seara si dimineata.Dar si asa nu prea prindeai.Daca dadeai o bere lui nenea tuciuriu care era pe post de fochist,faceai cand vroiau muschii tai!Erai bucuros nevoie mare pana incepea apa sa se ridice spre genuchi intre cei 3 pereti care adaposteau dusul.3 pereti,3 dusuri,fara usa.In timpul asta se raspandea zvonul:a venit apa calda!Veneau buluc romanii de pe la casute.Dar degeaba,se oprea cand eu ma indreptam spre "baza" sa-i dau "romanului" meu fochist berea.Imi este cam rusine de mine,dar asta este adevarul.
In incinta campingului 2 baruri,slab aprovizionate.M-am rugat de niste gheata,am primit 2 pungi si a doua zi au scos frigiderul din priza pentru "ca nu renteaza".Mi se pare ca se si poate manca in camping,dar cu programare,bonuri de la receptie,etc.
Intr-o seara au aparut si 2 familii de francezi,au ramas o noapte.
Am gasit o rulota si 20 corturi si cand am plecat am lasat 6 rulote si cam 50 de corturi(casutele erau pline).Banul iese,ce mai conteaza?
Apropo de bani:
-1 zi 60 lei/zi rulota,indiferent cate persoane
-2 zile 50 lei/zi
-3 zile 40 lei/zi
In rest,,,,,,,1 manelist linistit,dimineata,la pranz si seara gratare cat cuprinde,cel putin seara era chiar frumos cu atatea focuri.
Am plecat sambata dimineata si lumea tot venea.Si nu ma mai intorc!
@1024
passat & beyerland
tudorgabi@yahoo.com
0730060020
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu »

De astfel de caracterizari avem intradevar nevoie....incercati sa dati note de la 1 la 10 campingurilor pe care le vizitati.
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
Razvan Rucareanu

Mesaj de Razvan Rucareanu »

@1024: Ai reusit sa stai acolo? Esti rezistent! Era una din opririle din traseul meu de anul asta, dar cand am ajuns.... nici daca mi-ar fi dat 60RON/zi nu as fi stat o noapte! Si ai uitat sa spui ca era 10 RON curentul!
Am plecat in 5 minute de frica sa nu iau vreo ciuperca din aer, ceva...
Si ce iarba arsa... un loc jalnic.
I-am dus pe copii sa vada izvoarele, o poza repede si la drum!
De evitat, clar!
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

@iliescu buna ideea ta. deschide un nou topic cu asa ceva, gandeste l sa fie structurat bine si pe intelesul tuturor membrilor si mai mult ca sigur va fi o reusita si un mare semnal de alarma pt administratorii campingurilor romanesti.
eu am fost dezamagit de campingul din baile felix,oradea,nu stiu cum ii zice acum, il folosesc la plecare si venire in tara ca punct de ohihna, eu fiind din bacau. :D
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
Gabi Tudor
Membru forum
18

Mesaj de Gabi Tudor »

am asteptat sa am 2-3 reply la ce am scris si am trimis link-ul cu acest topic pe adresa lor,ca au vreo' 3:universtourist@kabelkon.ro,zolibar@yahoo.com, universt.touist@gmail.com.
@1024
passat & beyerland
tudorgabi@yahoo.com
0730060020
Lucian Mitrofan
Membru forum
18

Mesaj de Lucian Mitrofan »

Din pacate ma alatur si eu celor spuse de 1024, am fost, am vazut, am ramas fara replica la preturile pe care le practica, si am plecat urgent direct in varful muntelui la lacul Sf. Ana unde pretul a fost realist cu ceea ce se oferea.
Zafira Y20DTH 2001 + Europa 450 S
mitluc@yahoo.com
0745326039
Liviu Odagiu
Membru forum
17

super jegos mi s-a parut

Mesaj de Liviu Odagiu »

am fost si eu în vara si mi s-a parut mizerabil. toaletele jalnice, manele la greu(atunci când am fost eu), plin de oameni cu gratare(nu ar fi chiar un lucru rau dar atunci când nu îti mai vezi rulota de fum cred ca e o problema). în plus pretul absolut nejustificat fata de ceea ce ofereau. si în plus: înca nu am vazut o intrare mai prost amnajata în camping. si sfatul meu este sa-l ocoliti.
horvath raul
Membru forum
15

Re: Camping UNIVERS Tusnad

Mesaj de horvath raul »

Nu are rost sa mai povestesc si eu cum a fost acolo. E varza, jalnic, gretos, scarbos. Cred ca limba romana nu are destule cuvinte pentru a putea descrie acel camping. Oare au autorizatie de functionare :?: :!: Oare ma exista Sanepid in tara asta :?:
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

De la camping The Valley ( Ozunca Bai ) care era inchis in 7 iulie, am mers la Camping Univers Tusnad, camping ce-l vizitasem in tranzit cu multi ani in urma...cind inca arata ok.
Am gasit locatia in renovare, se lucra ceva pe ici pe colo. Am cerut sa fim lasati macar in parcarea de la poarta. Am fost primiti cu un refuz categoric pe o romana stricata..Trist.
Am zis ca voi face public acest lucru pe care nu l-am inteles de nici un fel, pt ca nu deranjam inafara portii. Acum pot confirma ca, acest camping poate fi sters din baza de date

Foto : 1-Intrarea in Tusnad 2-Posibilul loc in care puteam sta o noapte si 3-Momentul refuzului de la "Adminul cu ochelari de soare" la ora 18,29

Imagine

Imagine

Imagine

Alta posibilitate de campare in zona Tusnad nu stiu. Asa ca, pe inserat, dupa "teapa nr2" am plecat spre locatia Sf. Ana - Balvanyos, unde cunoastem bine zona.. Vacante placute !

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Camping UNIVERS Tusnad

Mesaj de Lupu Ciprian »

Stie cineva daca mai exista acest camping ? A fost sau nu renovat ?
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Anul trecut era inchis
Autorulota Dethleffs Just 90
BaetuCristian
Membru forum
8
Oras: Vaslui
Data nasterii: 28 Aug 1975

Mesaj de BaetuCristian »

La ce am citit pe aici sper asa sa ramana, INCHIS ! :))
Rulota Bailey Ranger 1999
Volvo V60 2015 , 181 CAI
Scrie răspuns