Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
M-am inregistrat! Ca nu se mai vedeau pozele altfel! :roll: Deocamdata am o remorca cort dar aspir la o rulota. Urmaresc de f. multi ani acest forum, din umbra, ca nu am vrut sa deranjez (sunt in faza de invatare). Am citit regulamentul (nu pe tot ca n-am rabdare (serios?!) :lol: ), am pus in semnatura auto + "ce trag" , am postat la Prezentarea membrilor, sper ca am facut tot ce trebuie ca sa vad pozele in continuare....
Bine ai venit! logarea ca membru forum iti permite sa vizualizezi poze in cadrul topicurilor,dar nu vei putea vizualiza topicurile din sectiunea tehnic care din cate am inteles incepand cu acest an pot fi vizualizate doar de membrii asociati,noi cei din club te asteptam la intalnirile noastre care sunt postate pe forum,iar daca te hotarasti sa devii si membru asociat poti vedea si zona de tehnic :shock:
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Bine ai venit pe forumul asociatiei. Acum ca te-ai logat poti vedea ce doresti mai putin postarile din sectiunea membrilor asociati. Poti vedea si posta in sectiunile tehnice, vanzari, excursii si intalniri, poti vedea si posta poze. Cauta ce te intereseaza iar daca ai nelamuriri pune intrebari pe forum si vei primi raspuns. Succes!
Vasile Iuliu scrie:M-am inregistrat! Ca nu se mai vedeau pozele altfel! :roll: Deocamdata am o remorca cort dar aspir la o rulota.
Urmaresc de f. multi ani acest forum, din umbra, ca nu am vrut sa deranjez (sunt in faza de invatare).
Am citit regulamentul (nu pe tot ca n-am rabdare (serios?!) :lol: ), am pus in semnatura auto + "ce trag" , am postat la Prezentarea membrilor, sper ca am facut tot ce trebuie ca sa vad pozele in continuare....
Salut si bine ai venit !
NU se mai vede sectiunea tehnic decat cu logare si unele din atasamente la fel decat cu logare sunt facute sa se vada ...
NU deranjezi cu nimic , poti sa intrebi ce vrei , nu e nici o problema , toate informatiile sunt la liber pe acest forum ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com