Daca mai aveti variante sau propuneri pt. Paste va rog sa le postati !
Am acordat atentie mai mare acestei locatii, pt. ca in ciuda faptului ca peste 50% din membrii ClubRV sunt din Buc , IF , PH , avem si f. multi moldoveni , din ce in ce mai multi ...
Referitor la locaia de la PUFESTI / Adjud /VN , cum spuneam , colegii mai sus mentionati care au fost la locatie , mi-au dat detalii si respectiv fotografii ... in acest weekend.
Salonul are 80-90 locuri max + pe terasa cca. 25 max 30 .
Despre meniu nu se discuta acum , dar voi gasi un organizator care sa se ocupe de masa la momentul oportun, oricum si pt. meniu e covenabil nu se impune o suma mare ...
Am putea aduce si 2-3 ”greierasi”... muzica .
Se poate face concurs de pescuit pt. copii si se mai pot cere alte facicilitati cum ar fi o masa de biliard intr-un foisor special pt noi , sa o avem pt. divertisment sau un campionat de acest gen ...
Exista si amenajata o mica ”gradina zoo” cu animale domestice la ei in locatie ...
Inteleg ca nu se ofera exclusivitate pe locatie ,asa cum mi-a spus /propus si mie dna Violeta si cum as vrea si eu , adica nu doreste dl. Vrabie sa refuze eventualii , posibilii clienti care ar veni la pescuit atunci ... lucru care personal nu-mi convine!... mai vedem ... nici noi nu putem sa -i promitem ca vom avea 15 din 50 care pescuiesc daca suntem 50- 60 RV ....
In prima parte a locatiei ( pana in salon ) ne propunem sa campam cca. 35 de RV , langa foisoare pe 2 coloane , zona unde vor avea loc si diverse activitati , iar în a doua parte a locatiei
dupa restaurant se va propune camparea altor 35 de RV intr-o zona linistita unde vor fi interzise muzica si alte zgomote , loc in care li se recomanda celor care vor liniste ,
sa campeze.
Locatia este posibil sa aiba si clienti si invitati de-ai domnului Vrabie , fapt pt. care lista noastra se va limita la 60 RV + invitatii nostrii de la pensiuni ... vecinatate si din zona ...
La o eventuala masa afara are loc toata lumea , insa la o masa gen meniu de la restaurant ar avea loc cca 80-90p + copii.. deci 50 % din cei prezenti , fapt pt care masa nu este obligatorie... ( MENIUL )
In continuare in
zona membrilor asociati din forum, se discuta si se voteaza despre aceasta locatie si modul in care se vor face inscrierile ...
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=114&t=9085
Cine nu vede topicul este rugat sa -mi semnaleze in privat . (valabil numai pt membrii asociati ) .
Peste 6 zile cand se termina votul membrilor asociati , voi anunta decizia noastra , a membrilor CLUBRV .
Alte detalii ... cu +
- distanta fata de Dn2 cca 1200m , timp cca 5-6 min
-drum asfaltat , apoi pietruit
-locatie f mare unde ar incape si 100 , insa trebuiesc luate un calcul si masinile clientilor si a invitatilor care sunt prezenti aoclo de paste ... loc de manevra , intimitate , acces si sa nu ne calcam in picioare sa fie placut ,confortabil NU CIRC....
- zona de agrement cu barcute , lac , biliard , terasa , posibilitati plimbare cu caleasca cu cai ...
-obiective de vizitat in zona ( postam o lista detaliata )
- posibilitate de gatit afara porc / miel protap sau alte dorinte / exista si cuptor mare afara la terasa
- meniu accesibil sub 50 ron ce cuprinde la alegere miel , peste sau ce vrem si o apa , cafea ...
- gazda este deschisa si pt alte activitati si promite montarea prizelor
-exista fosa septica si apa curenta + wc si afara
Detalii cu - ( minus )
Momentan nu stiu cum facem cu exlusivitatea la locatie, am sa sun sa mai discuam problema ...
Voi astepta rezultatul sondajului de opinie si mai vedem...