topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Adrian Vatamaniuc scrie:Pare interesant , iar Albania se vede ca ne-a depasit la capitolul turism.
Cred ca este o varianta ieftina de concediu , si ar trebui luata in seama. https://sites.google.com/site/ksamilcaravancamping/
Pentru unii e departe rau, Albania asta...
Trimis de pe al meu SM-G901F folosind Tapatalk
George & Co Insignia 2018/170 CP & Swift Toscane 2004 Superbrig TC 677 pe Ford Transit 2.4
Coane Jorj ,
Am pus pe Google Maps si sunt vreo 1000Km din Bucuresti . Din experientele mele grecesti , drumul asta poate fi facut "dintr-o bucata" cu putin efort . Drumul prin Bulgaria este mai bun ca cel spre Turcia , iar la greci se poate merge iarasi bine.
Daca totusi nu vrei sa te incordezi prea tare , apai Osman ne asteapta cu bratele deschise la Semizkum . Pana la vara mai este timp sa alegem o varianta buna. Nu ?
P.S.
Bre , nu pot sa remarc o asa rulota frumoasa in locatia de la Ciocanesti. :lol:
Sper ca anul asta cand o fi sa se dea start-ul sa nu fii in vreo delegatie , ca m-ai dezamagi. :D
Adrian Melku Vatamaniuc 0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545