Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ma numesc Cazacu Daniel, sunt cam de unde se agata harta in cui si anume Suceava, am 31 de ani si ma bucur nespus ca m-ati primit in familia voastra.
Desi nu detin o rulota, am fost "virusat" de catre un coleg de-al vostru mai vechi, tot din Suceava, Ionut Irimia ,ce detine o "englezoaica" ochioasa. Dupa "negocieri" grele petrecute la nargilea (un hobby de-al nostru), m-a convins ca viata poate fi mai frumoasa daca ai o rulota gata de plecare oricand, asa ca in viitorul apropiat intentionez sa-mi achizitionez una modesta dar de nadejde. Daca aveti ceva pareri ce anume ar fi mai bine sa-mi iau sau nu, va rog sa comentati fara nici un fel de resentiment.
Inca o data va multumesc si sper ca pe o parte din voi sa va si intalnesc pe la una din intalnirile clubului. Numai bine!
Bine ai venit printre noi! :D
Nici nu știi ce bucurie mi-ai făcut!!!
Încă un coleg, încă un rulotist din Suceava!
Nici nu știi ce bine ai nimerit!
Te primim cu bucurie în clubul nostru select!
Te rog să mă contactezi URGENT!
Numărul meu de mobil îl găsești jos, la semnătură.
Prima ieșire intenționez să o fac ori în februarie (dacă nu e frig), ori în martie.
Am asigurare la rulotă, am pus cauciucuri noi. De-abia aștept să fac o probă la cauciucuri!!!
Nu mai rezist! Vreau să ies cu rulota, dar gerul, iarna mă ține de umeri; tot stau pe loc.
@Ionuț Irimia, din partea mea: TOT RESPECTUL! Mă bucur pentru faptul că poți convinge prietenii să-și cumpere o rulotă.
Și pe mine m-ai ajutat să iau foarte repede o decizie crucială! Din acel moment am început să trăiesc cu adevărat!
Până atunci, parcă îmi lipsea ceva, parcă am trăit degeaba.
Nimic nu e mai frumos pe lume decât viața de rulotist trăită în libertate!
@ Ciprian Roșca, hai să-l încurajăm pe Daniel. 8)
În Suceava sunt mulți rulotiști, sunt foarte multe rulote.
Am văzut eu!
Lumea nu prea vrea să iasă, nu prea vrea să participe la întâlniri. Aici e problema.
Pentru fiecare întâlnire pe care am organizat-o, am dat sute de telefoane și sms-uri, am anunțat o mulțime de lume: rulotiști sau nerulotiști.
Au venit doar prietenii de nădejde. :D
Eu tot urmăresc rulotele, oriunde.
Blițez pe drum când văd campere sau rulote în trafic.
Dacă suntem opriți la barieră, merg și vorbesc cu colegii, cer numerele de telefon.
Dacă văd în curțile oamenilor o rulotă, camper, opresc la poartă, intru în curte, bat la ușă și vorbesc cu oamenii.
Nu de puține ori am lăsat bilețele în ușa camperului (le-am băgat în interior) sau rulotei cu câteva cuvinte de salut, cu numărul meu de mobil și cu rugămintea ca oamenii să mă sune...
Am sunat și colegi pe care i-am găsit pe OLX cu anunțuri despre rulote puse la vânzare...
Am doi colegi care vor să-și ia rulotă, numai să scape de prezentările mele insistente despre rulote...
Dragi colegi, vă rog să nu vă supărați că aveți un asemenea coleg :D ....
Așa sunt eu!
Sper că voi aduna în jurul meu, în timp, aici, la Suceava, o mână de oameni de nădejde.
Vă îmbrățișez pe toți, cu tot cu rulotele și camperele voastre!
Multumesc pentru primirea entuziasta.
Momentan inca sondez piata in legatura cu ce voi cumpara. Ca o parere personala am vazut ca cele englezesti sunt mai frumoase ,mai dotate, mai luxoase si mai grele in timp ce alea nemtesti sunt ceva mai austere, dar mai fiabile ( asa am inteles) si mai usoare. Mie personal mi-ar trebui cu 2 posturi de dormit (pentru copii) iar aici aria de acoperire a nevoilor se micsoreaza. Astepr pareri.
Cazacu Daniel scrie:Multumesc pentru primirea entuziasta.
Momentan inca sondez piata in legatura cu ce voi cumpara. Ca o parere personala am vazut ca cele englezesti sunt mai frumoase ,mai dotate, mai luxoase si mai grele in timp ce alea nemtesti sunt ceva mai austere, dar mai fiabile ( asa am inteles) si mai usoare. Mie personal mi-ar trebui cu 2 posturi de dormit (pentru copii) iar aici aria de acoperire a nevoilor se micsoreaza. Astepr pareri.
Bine ai venit Daniel.
Am si eu o rulota la vanzare, poate e ceea ce cauti.Arunca un ochi in sectiunea de vanzari a forumului.
VW Touran 2.0TDI, 140 CP+Lunar Chateau 500
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi Fagaras
Bine ai venit pe forum.Ai multi colegi din Suceava care te pot indruma in alegerea unei rulote.E bine sa ti cont si de sfaturile colegilor de pe forum. :D
Cazacu Daniel scrie:Multumesc pentru primirea entuziasta.
Bine ai venit Daniel.
Am si eu o rulota la vanzare, poate e ceea ce cauti.Arunca un ochi in sectiunea de vanzari a forumului.
In ce secțiune de vanzari ca nu iti găsesc anunțul.