In primul rand felicitari pt. topic si pt. implicare !
Dupa cum ati vazut si la jumatatea revistei ClubRV Rulotisti din Romania nr. 4 din dec 2016 , la paginile 10 si 11 in calendar datele respective sunt incercuite ca facând parte din progarnul de activitati - sezon ... mai jos aveti si linkul ...
http://en.calameo.com/read/0047487373ecbc44f0601
Comitetul de organizare ar fi bine , daca sunteti si dvs. ceilalti participanti de acord, sa fie alcatuit din Maria Holom ( PH ) si Geta Gheroghe ( Buc ) structura pe langa care se formeaza grupul de familii .
La aceasta ora , avem deja 200 de mici steaguri tricolore ramase ”pe stoc” ( cumparate la 1 dec ) pe care Geta Ghe. la va avea acolo , iar daca mai sunt alte nevoi , f. bine expuneti-le si facem cumva sa avem o reprezentare corespunzatoare a României , respectiv a Asociatiei ClubRV+Ro a proprietarilor de rulote si autorulote din România.
Banii se strang si pot ajunge la mine sau la colegul Costel Curelea , iar apoi in caserie ( cu chitanta ) , sau daca vreti , de la inceput direct in contul Asociatiei ClubRV-RO de la Credit Europe Bank ... mai ales asa fiind simplu pt. cei din alte orase.
Plata se face online de catre colegul meu Curelea. Formularele le trimitem scanate pe adresa de mail a organizatorului si vom avea confirmari .
NU ma bag
sa fac rezervari de excursii oprionale pt ca ies discutii inutile.... pe acelea si le va face fiecare separat. ( GETA stie mai bine despre ce este vorba ) , unii cred ca noi suntem raspunzatori si pt cum isi vor petrece timpul acolo, daca vrem sa ajutam cu un fax sau scanare de documente ori formular sau plata prin banca pt grupul ClubRV...
Intâlnirea se adreseaza numai posesorilor de card F.I.C.C. ceea ce implica sa il aveti emis de catre colegul meu Curelea si sa completati nr. cardului dvs. pe forumular , fapt din care se deduce ca pot participa numai membrii cotizanti / asociati CLUBRV-RO cu plata cotizatiei achitata integral pana la data 31 12 2017.
Pt. alte detalii va stam la dispozitie , iar pt cei ce au nevoie de completarea formularului , respectiv expedierea scanata pe email , respectiv fax si plata in cont .... atat eu cat si colegul Curelea vom fi disponibili pt. a ajuta tot grupul .
Va trebui sa facem din timp si un flyer informativ in lb enleza, franceza , germana , comun pe care sa+l tiparim in 500 exemplare ... model o jumatate sau o treime din A4 despre ClubRV iar pe spate daca gasesc finantare - sponsorizare sau colaborare , poate punem si cateva campinguri din Romania pe o harta mica...