Am pus o schita la care m-am tot gandit (nu e la fel de nice ca cele facute de dumneavoastra)

1. Am vazut optiunea cu capac, si ma gandeam ca, daca nu iese destul de lat pot sa modific ulterior cu acel capac, care nu pare usor de facut ;)
2. Borderita o sa doarma, doarme oricum la drum si cand ajungem e fresh, dar nu-i pasa sa vada. Nici goldenului nu o sa ii pese decat ca se misca masina si o sa stea intr-o rana tot drumul, ca si acum, in portbagaj. In mod normal, daca ii acoperi ca pe papagali se calmeaza si se culca, cand vad chestii incep sa se streseze. Transportul acoperit se practica mult intre catelari, de cele mai multe ori in conditii f. bune pentru caini, cu unele exceptii nefericite.
3. Ma gandeam la un fierbator pentru ceai mai degraba, si o plita stand-alone, nu as vrea un aragaz cu ochiuri, mi se pare complicat. Nu stiu nici daca vreau chiuveta la bucatarie, daca am la baie, sincer sa fiu.
4. Suportul de biciclete il prefer in spate, mi se pare prea complicat pe plafon, in fine, nu trebuie sa ma hotarasc acum.
5. Patul secundar din schema e sau un blat / masa sau pat, probabil 1-2 ani nu o sa ne trebuiasca un pat, dar as vrea sa il prevad cumva, privesc van-ul ca pe o masina cu care o sa mergem multi ani. Sub patul secundar poate sa fie incalzitorul de aer, un dulap secundar etc.
6. Da, de scaune imi era frica, dar atata timp cat scot complet bulk-head-ul si pun doar 2 scaune rotative pot sa vad ulterior ce se intampla, cand o sa mai avem nevoie de un scaun, speram noi.
7. Aerul conditionat de sus merge la 220v nu?
In continuare o sa fac o lista de etape si de de materiale/ componente, din ce s-a scris pe topic, sa va cer parerea. Speranta mea e sa reusesc sa documentez totul cu poze sau cu film si sa postez undeva pentru alti doritori. O sa incerc sa gasesc mecanici, meseriasi, etc.
Multumesc,
Dan