Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sunt intr-o pana de idei si ma gandeam sa fur cateva idei de calatorie de la colegii rulotisti. Initial mi-am propus sa merg la Nordic Rally in Finlanda dar am realizat ca am nevoie de cel putin 3 saptamani de concediu... cam greu. Ulterior am zis ca voi merge in Muntenegru, cu oprire in Macedonia (Ohrid) si Albania (Tirana), dar parca nu-s foarte convins ca asta imi doresc. Voi? Pe unde intentionati sa mergeti in 2017? :D
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
De Paste am vrea sa mergem in Bosnia ( am traversat anul acesta aceasta tara si ni se pare interesanta , locuri frumoase , oameni ok si preturi foarte mici ) si apoi in Muntenegru , iar pentru vara am vrea sa facem Elvetia ( mai mult traversare , deoarece am facut deja un concediu aici si a fort super ) , si apoi Andora si Spania pina in Barcelona . Am luat in calcul trei saptamini pentru aceasta calatorie .
E frumos acest topic, se pot da idei plecand de la "unde ar vrea fiecare sa mearga" dar nu prea scrie lumea...(ca de obicei pe acest forum, cei mai multi citesc, de scris ii dor degetele...)
Eu am de gand sa merg in anul 2017: de Paste la Meteora in Grecia, , apoi in vara, tot prin Grecia la mare, undeva unde am fost si in acest an in sudul Greciei , apoi in Croatia , m-ar bate gandul sa ajung si la acel rally nordic in Finlanda, insa e cam in mijlocul sezonului de mare si nu stiu... (nu am nicio locatie batuta in cuie, daca vad la vreun coleg ceva sa ma atraga merg si eu :D )
Dragi rulotisti si colegi, va rog sa scrieti unde doriti sa mergeti in 2017, nu e greu sa apasati cateva tase, nici nu va costa nimic...insa de la aceste discutii putem forma grupuri pentru anumite destinatii...si multe alte beneficii...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Pentru 2017 ne-am propus Grecia, zona cuprinsa intre Larissa si Salonic. Vrem sa vizitam, printre altele, Muntele Olimp. Aveti vreun sfat pentru un camping in aceasta zona? Am gasit Olimpios Zeus Camping, dar orice sfat este folositor.
In primavara , cand inca e totl verde in Grecia as vrea sa merg fie in Tassos fie de paste la Meteora . In vara , iulie cel mai probabil pe o insula in Grecia , nu m am hotarat inca asupra uneia
Abbey Oxford 1989, Toyota Land Cruiser
Hymer B664.
La inceputul lunii august intenționăm să plecăm către Normandia/Mont Saint Michel și ne-ar bucura orice pont sau informație, pe lângă cele detaliate de colegii Gigi Serpescu și Dragoș Marin.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Frumoasa tinta pentru un concediu - Mont Saint-Michel !
As avea multe sa-ti scriu legat de un astfel de traseu, insa nu am unde. :) Nu am foaie
Deschide si tu un topic cu... intentia, cu nr. de zile disponibil, cu nr. maxim de km de parcurs si sunt convins ca vei aduna suficiente date utile atat de la mine cat si de la colegii mai umblati.
Am avut vara trecuta o vacanta minunata, parte din ea cam pe aceleasi meleaguri, dar inca nu am apucat s-o pun pe "hartie". Poate de acum incolo, in zilele geroase de iarna ce vor fi sa vina... sa gasesc timpul si starea necesara picarii in butoiul cu melancolie... sa trec la fapte.
Pina va da coltul ierbi,am sa merg la schi. De abia m-am intors de la Paltinis unde am stat 3 zile .
Urmatoarea iesire cred ca va fi in Sureanu. Pentru vacanta dintre semestre o iesire la schi sfirsita in Ungaria la Demjem. Toate astea daca nu vand intre timp camperul.
Prima calatorie in afara tarii (abia am cumparat rulota in august 2016) intentionam sa o facem sfarsit de mai - jumatatea lunii iunie pe traseul: Ungaria - Austria - Elvetia - Franta (Colmar) - Elvetia - Italia - Ungaria.
Abia am inceput sa planificam, ne vom inspira cu siguranta si din postarile voastre! De asemenea, pentru ca suntem incepatori probabil va vom cere ajutorul putin cu locuri faine de vizitat, campinguri s.a.
Sa aveti un an cu vacante cat mai frumoase!
Florin Lungu, Ramona Ailioaei
Weinsberg CaraOne 450FU, model 2015
Opel Astra J 2.0 transmisie automta, 2010
0734259879
florinlungu.imobiliare@gmail.com