Achizitie Asociatia Clubrv cort evenimente

Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Re: Achizitie Asociatia Clubrv cort evenimente

Mesaj de Constantin Curelea »

Am facut o cerere de oferta la o firma din Bucuresti:

http://www.ccsm.ro/corturi-cu-deschidere-de-6m/s-14-2

Astept raspuns.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

Buna ziua
Pretul reflecta gradul de utilizare,asociatia mai nou organizeaza evenimente paralele (mai ales de paste).Cine ia cortul?.Daca se cumpara un cort trebuie o remorca si un membru care sa il care,adica probabil pt a nu face 2 drumuri la eveniment trbuie sa detina un camper cu carlig.
Daca se inchiriaza participatii pot plati o taxa de participare care sa acopere total sau in parte costul inchirierii.
cu respect
Serban Marian
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

Sunt de acord cu Marian Serban. Unii membri nu pot fi mai "asociati " decat altii, in conditiile in care se desfasoara in paralel mai multe actiuni.
Pe de alta parte, sunt si membri care nu pot participa la astfel de actiuni din varii motive. Investitia mi se pare prea mare pentru un buget anual atat de mic al Asociatiei .
Cel mai bine ar fi sa se inchirieze , daca va fi cazul, pentru ca s-ar putea gasi si locatii cu foisor care sa ne satisfaca cererile .
Parerea mea, sper sa nu supar pe nimeni .
Camper Hymer Exsis-t 588
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Mai multe actiuni s-au desfasurat in paralel mai ales in cazul in care nu am incaput cu totii intr-o locatie, si mai ales cand locatia nu a avut o sala suficient de mare pentru toti.
Doua corturi mici nu vor face niciodata cat unul mare, si costurile oricum cresc.
Un cort mic este susceptibil de a fi folosit si in alte scopuri.
Un cort mare ar fi ideal pentru intalnirile noastre. Se poate achizitiona si in cateva rate.
Se poate si inchiria la diferite evenimente si se scot banii pe el. Stiu ca asociatia este nonprofit, dar sunt formule de colaborare in care se poate obtine o suma.
Eu cred ca trebuie cautat un "gonflabil" cu dimensiuni minime de 10m/20m. Mai mic nu renteaza. Vom fi inghesuiti tot timpul. Daca plantezi doua mese pe laterale, mai ramai cu un culoar de 3-4m pe mijloc. Daca rezervi pe un capat 3-4m pentru diferite utilitati (scena, bucatarie, depozit materiale) mai ramai cu 12m.
Podeaua nu conteaza si nu ne trebuie. Cel prezentat de Ciprian avea podea caci era la categoria LUX. Exista varianta ca aceea fara podea dar cu ancore la baza peretilor.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Maria Holom - nu se supara nimeni , de aceea am facut topicul ca sa nu luam in CD o decizie care nu este prinsa în bugetul pe care l-am propus de Rusalii la A.G.A. ( adunarea Generala ) , ceea ce n-ar fi corect fata de membrii asociati, să decidem fara ei , fapt pt. care toate opiniile membrilor cotizanti trebuiesc luate in calcul .

Daca era suma mica imi asumam decizia , dar cand e vorba deja de cateva zeci de mii de lei nu ne mai jucam ...

Ar mai fi si varianta pe care mi-a scris-o colegul Marian C pe privat si anume sa-l rog pe colegul Nelu Predonu sa-mi faca un proiect de stelaj ( structura ) ,apoi pe Gica Papuc ( lucrarea /teava ) iar de prelata sa ma interesez si sa compar costurile... sa vad ce iese... fata de ce ”zice” piata ...

Pana una alta, varianta imbratisata de toata lumea ar putea fi inchirierea, atunci cand vremea ne cere un adapost de 100mp , sau mai mare...insa treuie sa avem pret pt inchiriere... preturi care ma sperie ..

La Sofia Ewents mi s-a cerut pe cort mare 7500 ron sau mediu- mic 4500 ron cu podea si mocheta ceea ce n-avem nevoie la rulotisti .... pt ca nu facem nunta model lux :mrgreen:

Am sa-i caut pe cei ce-au fost la Rasnov, care se pare ca au un tarif pe care ni-l putem asuma .

Intentionez sa organizez 1 sau 8 martie fara carciuma , meniu restaurant , adica .....cu de ale noastre ... fara costuri mari... in schimb cu muzica dans etc ( tot de ale noastre ) , ramane sa vedem daca in camping sau of pt ca de conditii de bun simt si igiena nu ne putem lipsi , salubrizare , apa , canal , eventual daca se poate si curent 220v.....

Sofia Ewents
Asta ar fi o varianta cu cortul de 12/15
Asta ar fi o o varianta de 20/4
Si putem folosi mese de cocktail
Ca si pret la prima varianta ar fi 7500 de lei iar la cea de a doua 4500 de lei.
Sfârşitul conversaţiei

Atasat sunt pozele de la Sofia Ewents care mi se par f mari , urmeaza sa aflu cat ar costa inchirierea pt 3 zile fara fete de mese, fara podea , fara mocheta , dar cu montaj si respectiv transport inclus ...

Inca ma uit si dupa unul gonflabil usor fara tevi care sa fie al nostru si va fi folosit in 5 ani de 20 de ori sau 25 de ori de noi ... iar unde avem am avea o locatie of camping ar elimina si plata campingului ...
Fişiere ataşate
s1.jpg
s2.jpg
s3.jpg
s4.jpg
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

Eu zic sa renuntati la un cort pe schelet metalic sau lemn.
Noi avem nevoie de un cort gomflabil
http://www.meigora.ro/produs/corturi-go ... reptunghi/
Asa ceva ar fi bun, dar la dimensiunile potrivite noua. Cei din B pot sa contacteze si sa vada cum arata.
Incercati sa renuntati la inchiriere. Mai bine sa-l inchiriem noi la altii.
in contractul de inchiriere se poate cere o garantie si stipula o clauza de despagubire in caz de orice deteriorare.

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Le -am trimis de acum 1 saptamana solicitare de pret pt pav gonflabil 100mp insa n-am primit raspuns...

Am mai gasit ceva ....
http://jysk.ro/gradina/pavilioane/cort- ... 8m-otel-pe
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

Este mic.
Noi avenm nevoie de ceva la 10-12m/18-20m.
Ce sa faci cu chichineata aia? Ala este bun pentru 2-3 familii seminumeroase si filiforme.
Gandeste-te ca pui doua mese pe laterale si bancile aferente. Asta inseamna cate 3m de fiecare masa. X2 = 6m din 10 sa zicem mai ramai cu 4 pe mijloc. Cam minim pentru un spatiu de dans.
Daca pui o formatie sau muzica in celalant capat, te-ai mai "scapat" de 3-4m. Din 20 mai ramai cu 16. Daca mai pui un bufet sau tot ce este nevoie pentru mese in capatul opus, ti-au mai fugit printre degete, cu tot cu intratrea inca 4m. Din 16 mai ramai cu 14. Ca sa incapa 150 de persoane confortabil si sa nu ne dam "branci" peste sampanie...cam asta ar fi dimensiunea. Daca-i pe schelt, trebuie o groaza de timp sa-l montam si sa-l strangem.
Sigur ca costurile vor fi substantiale, dar vom putea recupera din inchirieri. La o adica se poate face si un imprumut la o banca. Ceva mic si meschin nici nu poti sa-l ofertezi. Contractul de inchiriere trebuie sa contina o parte de chirie si una de garantie returnabila. In plus in cazul deteriorarii grave, o clauza de rambursare totala ar fi salutara. La oferta putem propune si o asigurare de daune, care sa inlocuiasca o garantie considerabila.
Deci parerea mea este ca avem nevoie de ceva MARE. Ca pe langa ala mare vom achizitiona ulterior unul mai mic pentru grupuri restranse este altceva. Dar nu incepeti cu unul mic care nu va scoate niciun ban.

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Cristian Neaga
Membru forum
16
Data nasterii: 26 Ian 1960

Mesaj de Cristian Neaga »

Stimatii mei colegi,
nimeni nu pune problema unde va fi depozitat acel cort, cine il va transporta la diferitele intalniri organizate si cine il va monta si cine il va demonta dupa ce toata lumea s-a simtit bine si a plecat spre casa cu inima impacata?.
Toti vor sa se simta bine, sa petreca frumos dar cand este vorba la final, toti se grabesc sau au bagaj sau ....... are cine sa stranga......
Am trait experienta insignelor Membru Club Rv, toti au vrut dar au platit doar cativa, numeni nu a transmis aprecieri sau pareri contararii.
Dupa mine exista o singura versiune " CORT GONFLABIL" nu are structura metalica si este mult mai usor decat orice alta varianta.
Exista (ca orice lucru pe lumea asta) unele facute in CHINA si comercializate pe ALIBABA la preturi destul de bune.
Ramane ca cineva sa se implice, sa caute sa negocieze sa reuseasca sa cumpere acest cort si astfel, sa bucure mebrii asociati care nu vor da in final nici doi bani pe toata aceasta zbatere. Dar nu-I nimic,, SA CANTE MUZICA!
Cristi & Adriana Neaga
VW T4 Multivan
telefon: 0745250052
e-mail: neacristi26@gmail.com
BUCURESTI
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cel pe care l-am postat eu acolo , este mic ,colegul Radu Pascu are dreptate , suntem multi , de fapt din ce in ce mai multi la întâlniri ...cam peste 100 pers la întâlnirile mari .

Varianta cort gonflabil de cumparat din România , este una f. scumpa , fapt pt care am sa renunt...

Cortul gonflabil 10*10m din Oxford are pretul total de 32295 RON.
Avand in vedere ca urmeaza sarbatorile, va fi gata la sfarsitul lui Ianuarie.
Pentru alte detalii nu ezitati sa ma contactati. Se pot face si pe marimi mai mari de pana la 500m2.

O zi frumoasa,
Mihai PREDESCU
Account Manager
M : 004/0722522250
www.meigora.ro

Am mai avea si varianta cort pe structura metalica pe care a primit-o colegul meu Curelea pe e-mail cca 4500 euro, de asemenea scump si greu la modul 500-600kg....

Investitia este mare, iar asociatia n-are în statut activitati de închirieri si prestari de servicii ca sa trecem in facturier asa ceva .... presupunand ca l-am fi inchiriat mai departe sa-l amortizam ... mai usor .

Avem doar chitantier cu care incasam cotizatii , sponsorizari si contributii la cheltuieli comune.
Oricum nu avem asa buget mare cateva mii de euro .... NU se merita este concluzia mea ....la aceste preturi .

Daca nu vom gasi ceva usor ca greutate si bun ca pret va ramane varianta inchirierii sau ne organizam întâlnirile in locatii cu terase mai mari sau salon... unde contra unui meniu achitat , putem sa ne desfasuram activitatile .

Daca aveti variante de inchiriere bune , ne pregatim si vedem daca se poate face 1 sau 8 martie intr-un cadru placut .

In situatia închirierii , putem sa ajutam si noi putin la montaj si va fi mult mai simplu pt toata lumea...
Ramane sa gasim o solutie convenabila ...
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

Lupu Ciprian scrie:
Varianta cort gonflabil de cumparat din România , este una f. scumpa , fapt pt care am sa renunt...

Investitia este mare, iar asociatia n-are în statut activitati de închirieri si prestari de servicii ca sa trecem in facturier asa ceva .... presupunand ca l-am fi inchiriat mai departe sa-l amortizam ... mai usor .

Avem doar chitantier cu care incasam cotizatii , sponsorizari si contributii la cheltuieli comune.
Oricum nu avem asa buget mare cateva mii de euro .... NU se merita este concluzia mea ....la aceste preturi .
Si cine ne opreste sa modificam statutul? Oricum sunt o gramada de alte forme legale de incasat diferite sume.
Avem multi colegi cu veleitati juridice si financiare cu care ne putem sfatui. Un finantist, poate sa faca un plan de credit fezabil. Dar sunt sigur ca si un consilier de banca poate sa ne sfatuiasca legal si competent.

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Radu Pascu scrie:... Si cine ne opreste sa modificam statutul? ...
De multe ori se face referire la Statut, dar fara a-l si citi.
Nu este nevoie de nici o modificare a Statutului in sensul in care se discuta aici.
Vezi... Art.17, litera e si h.

Am mentionat nu numai o data ca se face permanent o mare confuzie referitoare la termenul "non-profit".
Se considera gresit ca fiind o Asociatie non-profit, nu avem dreptul sa desfasuram activitati economice in urma carora sa obtinem profit.
Putem desfasura orice fel de activitate economica legala care sa aduca profit. O Asociatie non-profit poate spre exemplu sa infiinteze o societate comerciala pe care sa o patroneze.
Diferenta dintre o Asociatie non-profit si o Societate Comerciala, pe langa faptul ca cele doua functioneaza in baza unor legi diferite, in ceea ce ne priveste - profitul, consta DOAR in modul in care se repartizeaza acesta.
In cazul Societatilor Comerciale (SA, SRL, etc.) profitul nereinvestit se repartizeaza sub forma de dividende actionarilor.
In cazul Asociatiilor non-profit, profitul obtinut NU se poate repartiza membrilor asociati sub forma de dividende. Acest profit va fi reinvestit in activitati si programe conforme cu scopul in care a fost creata Asociatia, in proiecte utile membrilor asociati.

Dupa cum se observa in Statut, la cap.IV - Patrimoniul Asociatiei
...
"ART. 17 Asociatia CLUBRV-RO este o asociatie non profit al carei patrimoniu se va majora pe masura desfasurarii activitatii, ea isi constituie patrimoniul si fondurile banesti din:
a) fondul initial, constituit din contributiile membrilor fondatori;
b) cotizatiile si subscriptiile membrilor sai;
c) dobanzile si dividentele rezultate din plasarea sumelor disponibile, in conditiile legii;
d) sponsorizari, donatii sau legate;
e) venituri realizate din activitati economice directe;
f) subventii din tara si strainatate;
g) resurse obtinute de la bugetul de stat sau de la bugetele locale;
h) alte venituri, obtinute in conformitate cu prevederile legale."

Deci, revenind la subiectul aflat in discutie - inchirierea unui bun aflat in proprietatea Asociatiei.
Acest bun (cort, in cazul de fata) poate fi inchiriat cu obtinerea unui profit. Concret ! Sa zicem ca am obtinut in urma inchirierii suma de 2000 lei - profit.
Fiind o Asociatie non-profit rezulta ca noi nu vom putea imparti aceasta suma de bani membrilor asociati, in schimb, suma respectiva intra in patrimoniul Asociatiei si acest profit va fi reinvestit in activitati si programe conforme cu scopul in care a fost creata Asociatia, in proiecte utile membrilor asociati.

Dupa cum se stie, legea de functionare a Asociatiilor este OG 26/2000, OG care mentioneaza exact ce spuneam mai sus:

"Capitolul VII - Veniturile
...
Art. 47. - Asociatiile, fundatiile si federatiile pot infiinta societati comerciale. Dividendele obtinute de asociatii, fundatii si federatii din activitatile acestor societati comerciale, daca nu se reinvestesc in aceleasi societati comerciale, se folosesc in mod obligatoriu pentru realizarea scopului asociatiei, fundatiei sau federatiei.
Art. 48. - Asociatiile, fundatiile si federatiile pot desfasura orice alte activitati economice directe daca acestea au caracter accesoriu si sunt in stransa legatura cu scopul principal al persoanei juridice."
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Scrie răspuns