In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Salutare !
Azi am fost sunat de presedintele unui club de rulotisti, din Belarus, invitandu-ne (pe noi, pe romani) la acest festival.
Vor fii prezente echipaje din mai multe tari, precum Polonia, Estonia,Letonia, Lituania, Ukraina, Russia etc.
Pentru cei interesati , viza va fii acordata gratuit !!!! http://www.caravanliga.ru/forum/viewtop ... =70&t=4995
Mergi incet si ajungi departe! Mitsubishi outlander / Toyota Camry / LMC LORD +79065711430
Daca accesezi primul link parca ai sa gasesti acolo aproximativ ce intrebi.
Am ceva "experienta" incit nu ma grabesc sa ma inscriu .Astept sa imi schimb pasapoartele si apoi sa vad cum imi i-au viza si pt. Rusia .Vreau sa ajung pina la Sankt Petersburg ( fostul Leningrad )
Salutare!
Dupa cum spunea si Valentin, am postat un link la inceput.
Pentru cei ce nu inteleg limba rusa, incerc sa fiu ceva mai explicit.
Locatia: Minsk, parcarea de la Aquaparc "Lebiajii", coordonate gps Navitel: 53°57.178' N, 27°27.138' E
Festivalul va avea loc incepand cu 29.04.2017 pana pe 01.05.2017.
Pretul pentru campare este de 30 euro , pentru toata perioada. Costurile aferente festivalului vor fii comunicate ulterior.
Viza va fii acordata gratuit pentru perioada 25.04- 15.05. 2017. Pentru cei care vor sa benificieze de viza gratuita, sunt rugati sa anunte din timp.
Organizatorii: Ministerul Turismului din Belarus, Asociatia campingurilor din Belarus, Clubul rulotistiilor din Belarus, si Comitetul Executiv din orasul Minsk.
Vor fii prezenti artisti din Belarus, care ne vor canta piese traditionale. Concursuri sportive. Seara distractie in aquaparc. Prezentare costume din lumea povestiilor, etc.
Nicolae Ionel, a fost la mine, in Rusia in luna Sept-Oct 2016, si doreste sa mai vina, pentru a vizita orasul St. Petersburg. Puteti lua legatura cu el, poate veniti impreuna.
Ma puteti contacta pe FB, Whatsapp, Viber la nr +79065711430
Toate bune!
Mergi incet si ajungi departe! Mitsubishi outlander / Toyota Camry / LMC LORD +79065711430