In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Te-ai trezit cam tarziu, ar fi trebuit sa vorbesti de prin august, septembrie, sa propui si sa te implici daca aveai o alta varianta. Dupa cum stii, o locatie este deja ocupata in intregime cu 50 de echipaje la Lepsa, pentru cine a ramas pe dinafara Laguna albastra e o solutie, se si vede dupa numarul voturilor.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
La Fagaras ,daca mai sunt locuri de revelion,am vrea sa venim si noi.Ai avut un ambasator bun,Iulian Tarcinschi.Nu am facut niciodata trecerea intre ani la rulota si cred ca ne vom simti bestial intre prieteni, :) :)
Ar trebui deschis un topic separat pentru Revelion la Laguna Albastra Fagaras :D
Rog colegii sa nu mai voteze, observ intarziati care continua votarea. Decizia e luata. Inscrierile sunt contorizate, cand se ajunge la limita maxima de 50 de persoane de revelion voi scrie aici.
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
SCUZE am votat gresit subiectele fiind comune nu voi participa la 1Decembrie la Laguna ci de Revelion,
asa cum si Cprian Rosca a precizat , ar trebui un topic separate REVELION 2017 LAGUNA ALBASTRA Fagaras.
Sunt inscrise pana azi 8 echipaje de 1 dec si 9 de revelion. De revelion limita maxima este de 50 de persoane, 9 echipaje am socotit 18 persoane, copiii nu-i pun la socoteala .
Niky si Lavinia Radu
Ma voi inscrie si eu la revelion , impreuna cu inca 2 familii care vin special din strainatate cu rulotele pt. a petrece sarbatorile alaturi de noi ... Tuculeanu Mihai ( Germania ) si respectiv Valentin Gogot ( Luxembourg ) , care a fost si la Costinesti... ambele familii au si copii.
Voi achita avans pt. ei dupa 1 dec. si de asemenea pt. altii care se decid , mai discutam si la Lepsa ... mai sunt 2 saptamani .
Cei care vor sa aduca avans sa-i dau mai departe lui Niki Radu ( organizator revelion ) , o vor putea face la 1 dec...
Observatie : in acel salon capacitatea este din ce stiu 44-46 pers. max.
Sper sa ramana loc si de dans... mai ales ca vor fi si 20 copii ( aprox ) , care nu inteleg unde se asează, daca nu-s luati in calcul deloc...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Capacitatea salonului este de 50 de persoane, de locuri pe scaun. Din experienta anilor trecuti cunosc ca cei care au copii nu le convin sa plateasca meniu chiar la pret redus ,din mai multe motive, unul ar fi ora inaintata cand se dau felurile de mancare, majoritatea au copii mici, parintii de obicei hranesc copii inainte sa se dea primul meniu, care este in jur de ora 22.00, iar daca acestia poftesc la ceva poate sa guste din portiile parintilor. Cei cu copii mici ii tin in brate cand fac acest lucru. Pentru cei care au copii mai mari, 14-16-18 ani, le recomand sa le ia meniu deci sa anunte loc pe scaun pentru ei. Daca prin absurd nu se ocupa 50 de locuri, nu se mai pune problema sederii lor pe scaune si fara meniu. Pentru a doua zi, cand masa festiva o servim in salonul mare nu se mai pune problema de spatiu.
Deci , subliniez :
Persoanele cu copii care vor meniu pentru ei sa se anunte pentru a ocupa loc pe scaun. Cei cu copii ii rog sa inteleaga ca nu pot bloca participarea unui adult care plateste meniul decat un copil care doar vrea sa stea pe scaun. Copii nu stau permanent pe scaun, vor alerga cu "gasca" care se formeaza din participanti si isi fac de lucru, usor dupa miezul noptii vor cadea senile si vor trebui culcati, nici adultii nu vor sta numai pe scaun, vor iesi sa fumeze afara,la un dans, o bisericuta...
Pana azi , pentru 1 decembrie suntem 10 rulote , deci 20 adulti cu 9 copii si de revelion sunt anuntate 13 rulote, adica 26 adulti (locuri pe scaun) si aproximativ 10 copii, cei inscrisi de tine Ciprian nu stiu cati copii au, am aproximat 3 copii pentru ambii.
In salonul mic NU se fumeaza !
Niky si Lavinia Radu
Cei pe care i-am inscris , au in total 3 copii si vor loc la masa cu meniu. Deci 7 locuri + eu si Irina înca 2 .
Postarea mea face referire la revelion si respectriv 1 ian, ( am specificat pt. ceilalti ) , pt ca Niki stie...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com