In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Luati-va costumele de baie daca vreti sa mergem la Hotel Ialomita la Spa Laguna Blue sâmbata de dimineata la putina miscare/ inot la bazin .... o sauna un jacuzzi... sa nu stam doar la gratare in acest weekend.... pe acolo sa ne si miscam putin ...
Grupul prezent inteleg ca va fi format din 5 familii la camera si 6-7 la RV... din ce telefoane si mesaje am mai primit pe privat...
Intre timp si-au mai anuntat prezenta Victor S , Gabi I si respectiv Cristi Gheorghe ( Michel) ... toti din Bucuresti .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Si familia Ivan se prezintă tot sâmbătă dimineața si tot la camera
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Mai stam inca 2h in București ... find zi lucratoare s-o bifam la munca :twisted: , după care ne luăm recuzita si plecăm spre Amara /Perla- Slobozia jud. Ialomita.
L-am sunat pe dl. Geambasu Victor si l-am intrebat daca mai sunt clienti in complex, sau daca se poate pune muzica sau se poate face o petrecere... o masa câmpeneasca ziua cu ceaun , pirostrii , ”poezii” ... foc deschis...
NU este nici o rulota acolo in aceasta perioada ,dl Victor are doar 1-2 rezervari ( altele decat noi ) la camere... dar nu e asta o problema.. in zona in care ne campam noi nu deranjam pe nimeni .
Doresc sa vă anunț că aceasta este o întâlnire la care se va asculta si muzica pana la h 0 , sau cât decide majoritatea la fata locului... activitatile se vor desfasura in aer liber.... luati-va haine , ( cana termica cine are ) si scortisoara + zahar la voi ca nu e de gluma.... :mrgreen: a venit iarna...
Mancarea si bauturile se pun la oala cu de toate de la toti , model Ninel G. patentat ”Tutti Frutti ” .
Exemplu : Relu aduce pastrama si vin ,iar eu paine , apa ... zahar , servetele :mrgreen:
In seara asta se face doar o ”repetitie” ... maine( sambata ) are loc seara dansanta la care DJ se pare ca va fi IULIAN TARCINSCHI de la Galati... el le are cu Suruceanu.... & CO :twisted: stie ce să puna... are ”placile” la el ...
Au participat 15 familii la camere ...casute si respectiv la R V . Maine voi posta fotografii.
Am fost si la spa Laguna Hotel Ialomita.
Victor S si Gabi I au facut o ciorbita f buna...de nota 10.
Atmosfera a fost pe masura... sambata seara terasa din camping a fost folosita pt socializare ,dans s.am.d.
In afara de familiile din Bucuresti, au venit colegi din diverse judete ale tarii.... GL, IF , BR, CT ...
O întâlnire activa , placuta alaturi de prieteni veseli ...
Pt. cei interesati, intarea la spa Amara H. Ialomita costa 30 ron /3h/ pers , respectiv jumatate pt copil.
Se beneficiaza in acest tarif de toate saunele , jacuzzi , bazinul mare , tobogan acvatic , masa ping-pong , grota de relaxare cu videoproiector.
Toboganele au fost folosite si de noi astia mai mari , care am dat-o in mintea copiilor si pt ca am fost cuminti ne-au bagat si apa in bazin sa cadem pe moale... :twisted:
Fişiere ataşate