vand cupla antibalans

Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
mariusorban
Membru forum
8
Oras: Arad
Data nasterii: 13 Mar 1970

vand cupla antibalans

Mesaj de mariusorban »

Vand cupla antibalans, in stare perfecta, data jos de pe o rulota Knaus Azur 440, precum si roata mica, frana de mana si roata de rezerva (noua). Pret la pachet 250 de euro, dar se poate discuta si pe bucati, multumesc.
Opel Astra G
Knauss Azur440 bj1986
rulota instalata, nedeplasabila
Adrian Coman
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 10 Iun 1967

Re: vand cupla antibalans

Mesaj de Adrian Coman »

Pentru doritori , specifica : pentru ce diametru al franei inertiale este cupla si pentru ce MMA ! Deasemeni cred ca si marca acesteia este importanta+o poza doua... Spor la vanzare !
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Re: vand cupla antibalans

Mesaj de Florin Herciu »

Si despre roata de rezerva ar fi interesante detaliile (janta: de 13, 14, 15? cate prezoane, distanta dintre ele, diametrul gaurii din mijloc).

Cauciucul probabil ca este batran si fara valoare, desi presupun ca arata ca nou, dar janta eu am cautat asta vara (de 13, in 5 prezoane, nu mai stiu distantele si diametrul) si nu prea am gasit.
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Scrie răspuns