In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Daca vremea va fi favorabila, organizez o iesire la Amara in perioada 21-23 octombrie, in campingul unde s-a sarbatorit Pastele, .
Vom inchide sezonul cu pastrama la gratar, la tuci, cu must, sau tulburel. Pentru prima seara organizam o galagie cu muzica model Liberty Parade, sambata la pranz reparam instalatia cu un ceaun de ciorba de perisoare, apoi facem o seara lautareasca cu pastrama la gratar, la tuci si must.
Masa va fi comuna, fiecare cu ale lui la gramada.
Daca cei care participa au alte idei, le facem.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Si eu sper sa fie ok altfel stam ca aici ,( cum se vede in poze ) , dar eu zic sa nu se anuleze.... vedem ce zice organizatorul... am mai fost pe frig si ploaie... la nevoie intram acolo la ei la terasa...
Chiar de ninge ,chiar de ploua ....ne faceti in ciuda noua. :shock:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Ne încântă foarte mult posibilitatea de a ne fezanda oasele în SPA- ul menționat de Ciprian, motiv pentru care vineri înainte de prânz suntem acolo. Mai ales că se anunță și îmbunătățirea vremii.
Se organizează cumva piscineala comună?
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Speram sa nu ploua si nici sa nu ninga. Oricum, noi vom fi acolo incepand de vineri de la ora 17 - 18.
Ii invit pe toti cei carora le face placere sa ciocneasca un pahar cu mine, sa ne fie alaturi la inaugurarea campeRelu-lui.
Pentru cei ca mine care ies doar primvara si vara, sunt camere cu dus, apa calda si incalzire cu aeroterma.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Sa il stapaniti sanatosi, nea” Relu!
Drumuri bune si calatorii cat mai frumoase!
Cred ca o sa venim si noi la Amara sambata dimineata sa va admiram "minunatia" si sa ciocnim un pahar impreuna !
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Sa o stapiniti sanatosi ! si la cit mai multe excursii ! Bravo !
Ati facut o alegere pe cinste ! Cea mai buna configuratie..!
Aveti acum Diploma de camperisti :) Felicitari fam. Deliu !