Colegii nostrii Niki Radu si Marian Ciocan va pot oferi 1-2 alternative pt. 1 dec pt. ca , dupa cum vedeti din pacate , suntem nevoiti sa inchidem lista in ultima vreme acolo unde nu incap un nr. f. mare de echipaje...
Va rugam sa intelegeti ca la intalnirea 10 ani CLubRV LEPSA am fost nevoiti sa oferim prioritate pt. membrii asociatiei ClubRV fapt pt care acolo nu mai sunt decat 5-6 locuri libere la RV .
Mai jos aveti un sondaj de opinie pt. cei care doriti sa mergeti de 1 dec la Fagaras si puteti vota intre cele doua locatii oferite .
Niki Radu in calitate de organizator vă va oferi detalii complete despre posibilitatea de a petrece 1 dec la LAGUNA ALBASTRA si /sau revelion la RV locatia nefiind limitata decat pt revelion la 25 echipaje.... insa la 1 dec intra oricat de multe... RV si pers la masa in salonul mare .
NU este nici o suparare daca cineva care a scris ca vrea la Lepsa se muta aici pe lista pt. ca oricum n-a dat avans nimeni pana acum ...
Va rog sa votati abia dupa ce vedeti postarea si oferta pusa de NIKI RADU !
Mai jos repostez datele pe care le-am primit de la Marian Ciocan... daca este ceva de completat va completa el .... referotor la locatia FANTANITA CRAIESEI una din variante.
PROGRAM propus pt 1 DECEMBRIE 2016 la locatia din Fagaras Fantanita Craiesei
JOI – 01.12.2016
CAZAREA GRUPULUI
VINERI – 02.12.2016
ACTIVITATI / MENIU : 25 RON/55 RON
ORA 08.00 - TAIATUL PORCULUI IN MOD TRADITIONAL, ACOMPANIAT DE TUICA SI VIN FIERT ,GUSTARE TRADITIONALA (SLANINUTA, BRANZA , CHIFTELUTE, SORIC, CEAPA ROSIE, PAINE ) - 25 RON
ORA 12.00 – CIORBA DE PORC A LA GREC
- CEAUN CU MAMALIGUTA (SAU PAINE) SI SALATA DE MURATURI ASORTATE
- BAUTURI: PALINCA 0,100, VISINATA 0,50, VIN SI APA 0.5L
TOATA ACTIVITATEA SE VA PETRECE IN AER LIBER , CU FOC DE CEAUN SI VOIE BUNA
SAMBATA – 03.12.2016
MASA FESTIVA - 55 RON ADULT/ 35 RON COPIL
VARIANTA 1
FILE DE PASTRAV IN FULGI DE PORUMB CU SOS ALB, GARNITURA DE CARTOFI NATUR SI SI LEGUME ROYAL
VARIANTA 2
SNITEL DIN PIEPT DE PUI, GARNITURA DE CARTOFI ARDELENESTI SI SALATA DE VARZA ALBA
BAUTURI
CONIAC – 0,50 ML
VISINATA – 0.50 ML
VIN 0.5L
APA 0.5L
CAFEA
TARIFE CAZARE
RULOTE 25 / 30
CAMERA DUBLA – 100 RON
APARTAMENT 130 RON
DUPA OCUPAREA CAMERELOR , RECOMANDAM PENTRU CAZARE SUPLIMENTARE PENSIUNEA “WHITE HOUSE” SI “VANESSA”
* mentionez ca daca la masa festiva e ceva de adaugat trebuie sa adauge MARIAN PT CA EU ASA AM PRIMIT DATELE ... cum se vad de altfel de 4 zile si in postarea 122 de aici ...
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?p=112256#p112256
Mai jos va cointinua si Niki Radu cu varianta completa LAGUNA ALBASTRA tot la FAGARAS astfel ca aveti si sondaj de opinie daca vreti sa va exprimati opinia...
Va rog sa nu votati decat dupa postarea lui NIKI RADU si dupa ce ati citit ... sau va intereseaza una din variante ....
Sunt rugati sa nu posteze cei care nu merg de 1 dec intr-una din locatii sau sa se abtina...
Avansul pt. aceasta intalnire il dati organizatorilor implicati ...... MARIAN CIOCAN SAU NIKI RADU.
Pt. revelion vorbiti cu Niki , tot el va decide , ( in calitate de organizator ) si cine are prioritate de inscriere pt. cele 25 de locuri la RV. respectiv 50 la masa.