Revelion 2017 rulote si camere la Lepsa

In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Revelion 2017 rulote si camere la Lepsa

Mesaj de Lupu Ciprian »

Sunt 2-3 familii care doresc sa petreaca revelion 2016-17 la Lepsa Hotel Tresor .

Organizatorul grupului ar fi fam. Gheorghe din Bucuresti , iar lista se face incepand cu 12 dec si se va strange avans pt. asa ceva ... ( daca exista doritori ) ..NU STRANG EU AVANS.

Costurile sunt pe forum in aceasta postare
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?p=112190#p112190

Le repet si eu pe scurt aici mai jos ...
PT. HOTEL 800 ron/ pers. cazare 3 zile cu pensiune completa si masa festiva revelion + masa /petrecere 1 ian Sf. Vasile / carnaval.

PT RULOTISTI 350 ron/pers. doar 2 mese festive cu tot cu bauturi ( revelion si Sf Vasile /carnaval )

Pt rulotisti cazare 25 ron + 5 ron curent 220v/ zi familie...

Copii 30-50% reducere cu sau fara pat suplimentar in camera dar cu toate mesele incluse .

Lista o face Geta dupa 12 oct si poate fi contactata la nr de tel 0722721097 dupa aceasta data .

In respectivele tarife este inclus si programul artistic cu formatie si tot ce trebuie.
Poate fi contactata si locatia direct pt. plati in cont daca este cazul .
Daca vor fi conditii se face si grup de rulote, ( cu sau fara participare la aceste mese ) , am sa anunt ... între timp am vizitat si locatia , voi pune poze.
Momentan oscilez si eu intre a merge aici sau la Fantanita Craiesei ori Laguna (Fagaras ) de revelion... insa astept si optiunea prietenilor mei cu care ies frecvent...
As prefera sa iau aceasta decizie dupa 1 dec insa cred ca e prea tarziu pt oricare din locatii ...

*Mentionez ca am fost rugat sa fac aceasta postare pt ca exista solicitari in acest sens... adica se doreste un astfel de topic cu aceasta locatie ... ( sunt deja 3-4 familii interesate ) .

NU stiu cate locuri s-au ocupat deja pt. revelion la aceasta locatie ( la camere ) .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
marcu viorel
Membru asociat
9
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Re: Revelion 2017 rulote si camere la Lepsa

Mesaj de marcu viorel »

Tocmai am verificat disponibilitatea locurilor de cazare. Mai sunt doar doua camere disponibile.
Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Eu si cativa prieteni, daca vom veni aici sau la Laguna oricum vom veni cu rulota si vedem ce locuri ar fi la masa ( libere) insa , personal nu ma pot decide acum ... nu vreau sa incurc pe nimeni...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Deoerece n-au fost doritori , nu s-a facut o lista de revelion pt ClubRV ... la Lepsa.

Recomand celor interesati sa participe la Fagaras - Laguna Albastra .. detalii in topicul administrat de organizatorul Niki Radu .

http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f= ... 42#p112642

Vom sprijini întâlnirea de la Fagaraș de revelion pt. / a putea fi organizata sub egida ClubRV .
Scrie răspuns