Sunt 2-3 familii care doresc sa petreaca revelion 2016-17 la Lepsa Hotel Tresor .
Organizatorul grupului ar fi fam. Gheorghe din Bucuresti , iar lista se face incepand cu 12 dec si se va strange avans pt. asa ceva ... ( daca exista doritori ) ..NU STRANG EU AVANS.
Costurile sunt pe forum in aceasta postare
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?p=112190#p112190
Le repet si eu pe scurt aici mai jos ...
PT. HOTEL 800 ron/ pers. cazare 3 zile cu pensiune completa si masa festiva revelion + masa /petrecere 1 ian Sf. Vasile / carnaval.
PT RULOTISTI 350 ron/pers. doar 2 mese festive cu tot cu bauturi ( revelion si Sf Vasile /carnaval )
Pt rulotisti cazare 25 ron + 5 ron curent 220v/ zi familie...
Copii 30-50% reducere cu sau fara pat suplimentar in camera dar cu toate mesele incluse .
Lista o face Geta dupa 12 oct si poate fi contactata la nr de tel 0722721097 dupa aceasta data .
In respectivele tarife este inclus si programul artistic cu formatie si tot ce trebuie.
Poate fi contactata si locatia direct pt. plati in cont daca este cazul .
Daca vor fi conditii se face si grup de rulote, ( cu sau fara participare la aceste mese ) , am sa anunt ... între timp am vizitat si locatia , voi pune poze.
Momentan oscilez si eu intre a merge aici sau la Fantanita Craiesei ori Laguna (Fagaras ) de revelion... insa astept si optiunea prietenilor mei cu care ies frecvent...
As prefera sa iau aceasta decizie dupa 1 dec insa cred ca e prea tarziu pt oricare din locatii ...
*Mentionez ca am fost rugat sa fac aceasta postare pt ca exista solicitari in acest sens... adica se doreste un astfel de topic cu aceasta locatie ... ( sunt deja 3-4 familii interesate ) .
NU stiu cate locuri s-au ocupat deja pt. revelion la aceasta locatie ( la camere ) .