In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
taxe de drum in croatia si serbia?
de ce nu mi recomanzi sa plec cu multe alimente?
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Atât in Croația cat si in Serbia autostrăzile se plătesc in funcție de distanța parcursa. Daca in Serbia se plătesc niște sume derizorii, in Croația se schimba situația. Sincer nu mai stiu cat am plătit, dar știu ca n-am plătit chiar puțin. Nu-ți recomand sa pleci cu alimente de acasă pentru ca rulota trebuie sa fie cat mai ușoară la un drum destul de lung, iar diferențele de preț nu- s chiar de speriat. Daca vrei sa cumperi mai ieftin si sa cari mai puțin cumperi din Serbia, e ceva mai ieftin decat in România.
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Nu merg cu rulota, nu am rulota inca pentru ca nu am unde sa o tin .... voi merge cu cortul sau cu cazare la mobile homes in camping .....
Multumesc pentru raspunsuri!
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.