Camping Vladimir Ciocanesti - Suceava

topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Prin amabilitatea fam Gheorghe , adica Geta si Michel ( membrii asociati ClubRV ) am luat contact cu dl Vladimir din Ciocanesti ce detine locatia - camping ce-i poarta numele .

Situata in jud Suceava , locatia este inconjurata de o zona de exceptie atat din punct de vedere al peisajeor , locurilor cat si al obiectivelor turistice pe care le voi prezenta pe parcurs.

Tariful de lista este 10 euro iar clientii sunt 90% vestici ( straini ) .
Se permite accesul inclusiv la foisoare sau bucataria locatiei .

Colegii nostrii au negociat pt. membrii asocati ClubRV ce se pot legitima :

"Ciprian noi suntem la camping Vladimir si am discutat un preț bun pentru asociația noastră
20 ron pe zi de echipaj cu electricitate cu tot , capacitate momentan cam 20 rulote ....domnul are mai multe planuri pt viitor .
Mai are și 5 camere la preț de 60 ron. La cerere oferă micdejun , prânz sau cină. "

Urmeaza sa semnez "pe fax/mail" aceasta intelegere pt a ramane batuta in cuie si garantata .

Atasez foto trimise de Geta Gh. dupa in care voi face o descriere ampla ...numai ca la acest moment astept ceva date de la dl Vladimir... despre imprejurimi .

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Continuam cu informatii primite pe email de la dl. Vladmir :

Buna ziua !
Va rog mai intai sa ma scuzati pt. ca am pasit cam cu stangul raspunzand cam cu intarziere - cumva si prin intrarea in plin a sezonului .

Iata cateva cordonate:
Numele . TOMOIAGA Prenumele . VLADIMIR
Nume camping : VLADIMIR
Adresa :
Comuna CIOCANESTI , Jud SUCEAVA , Str :OITA , Nr. 223 , Cod postal 727120 ,
mobil 0742 078 632, GPS: N 47° 29`44,3`` ; E25°15`32,0``

Campingul este impreuna cu pensiunea VLADIMIR in Ciocanesti pe drumul ce leaga Borsa de Vatra Dornei ( la 20 km de Vatra Dornei ) la o distanta de 110 metri de drumul national.

Semnalizare este facuta cu o placa cu fond albastru si scris alb .

Capacitatea = 15 caravane , Apa calda permanenta cu 2 bai si toalete situate in casa .
Apa rece potabila pentru alimentare caravane si gura de evacuare toalete chimice sunt semnalizate.

Sunt 2 puncte pentru conectarea la prize electrice .
Exista un foisor pentru 8 persoane si masute individuale cu scaune de plastic si umbrele .de asemenea este o terasa cu mese cu capacitatea de 20 locuri.
Exista gratare si disc pentru barbecue .. de asemenea este separat spatiu de parking pentu 5-7 masini mici.

La cerere pregatim cina eventual micul dejun intrucat dispunem de o bucatarie echipata profesional - unde folosim multe produse locale traditionale.

Pensiunea B&B dispune de 5 camere clasificate la 2 margarete .

Organizam excursii cu caruta si bicicleta pe munte cu picnic la stana .

Evenimmente importante : Festialul national al oualor incondeiate ( sambata si duminica inainte de lasatul secului , adica 7 saptamani inainte de Paste ) :
Festivalul National al Pastravului (in jurul datei de 15 august ) ,
Festivalul Obiceiurilor de iarna ( 27 decembrie )

Obiective turistice : Muzeul National al oualor incondeiate , Muzeul etnografic ,

Drumetii pe munte , pescuit la pastrv si lipan , plimbari cu sareta .

Conexiuni : Ciocanesti - Borsa = 50 km , Ciocanesti -. Vatra Dornei = 20 Km , Ciocanesri - Voronet = 69 km
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Re: Camping Vladimir Ciocanesti - Suceava

Mesaj de Cosmin Prund »

Locatia este prezenta de ceva vreme pe harta ClubRV: http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Campsite_Vladimir
Acum trecem camping in lista de Parteneri!
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Colegii nostrii din CD ( Consiliul Director Clubrv -RO ) GH Geta & Michel , Grosu Viorel & Lili au trecut saptamana trecuta pe la aceasta locatie impreuna cu familiile de la moldova, colegii nostrii , moment in care au rediscutat parteneriatul cu dl Vladimir si i-au oferit acestuia harta wiki Clubrv cu campingurile din Romania , respectiv Revista Clubrv Rulotisti din Romania si un tricou .

Dl. Valdimir este incantat de parteneriat si de aparitia in revista unde va fi mentionat , fapt pt care este bucuros sa ne ofere pt o familie din Clubrv ( membrii asociati ) BONUS o saptamana / sejur la camping Ciocanesti Vladimir (SV ).

Impreuna cu colegii , vom vota si decide care este acea familie pe care o desemnam spre a se bucura de acest sejur .

Pe aceasta cale multumesc colegilor mei pt. implicare.
Speram sa gasim multe alte astfel de locatii... pt colaborare reciproc avantajoasa .

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Mesaj de Florin Smolnicki »

Șapte zile superbe la Camping Vladimir - Ciocănești

Firul acestei relatări începe într-o frumoasă zi de august.
Am aflat încă din luna iulie că am primit un premiu: șapte zile într-un camping partener din Bucovina, din partea revistei ClubRV-RO Rulotiști din Romania în colaborare cu Camping Vladimir.
Vineri dimineața, pe data de 19 august, știind de acest premiu din partea Asociației ClubRV-RO Rulotiști din Romania, a colegilor noștri din Consiliul Director ClubRV-RO Rulotiști din Romania, Geta și Michel Gheorghe - Viorel și Lili Grosu, am hotărât să-l sun pe domnul Vladimir și să-l întreb dacă putem poposi la el începând cu ziua de sâmbătă. Răspunsul dumnealui a fost prompt și afirmativ. Am împachetat în mare grabă câteva lucruri pentru călătorie (nu am avut mare lucru de împachetat pentru că rulota era aproape pregătită – sosisem cu câteva zile din pelerinaj de la Cacica - 15 August: Înălțarea la Cer a Preasfintei Fecioare Maria) și ... la drum. Pentru că la Voroneț ne așteptau deja colegii noștri din Ploiești: Cristian și Marius, împreună cu familiile lor, am făcut acolo un popas de o noapte.

Imaginebilder uploaden

Imaginebilder uploaden

Am reglat (ajutat de Cristian) pentru prima dată în viață o antenă atât de mică(!) și am prins și Focus Sat. Rezultatul:

Imaginebilder uploaden :D

Dimineața zilei de sâmbătă, 20 august ne aștepta la Voroneț cu o vreme minunată și cu foarte mult soare.

Imaginebilder kostenlos hochladen

După prânz am ajuns la Camping Vladimir.

Imaginegratis bilder

Am lăsat mașina la poartă, pe drum și am mers să vorbim mai întâi cu dumnealui. A fost o primire călduroasă.

Copiii mei s-au obișnuit foarte repede cu frumoasa locație. După ce am campat, au început să joace baschet.

Imaginefotos hochladen

Spre seară am ieșit puțin prin localitate, ca să cunoaștem mai bine locul și pentru mici cumpărături.

Imaginebilder hochladen kostenlos

ImagineKostenloses Bilderhosting

Pentru că venea ploaia, oamenii se grăbeau să termine de strâns fânul.

Imaginefoto hochladen

Imaginebilder upload

Imaginekostenlose bilder

Imaginebilder kostenlos

După o ploaie ușoară și scurtă am ajuns din nou „acasă”, admirând în tihnă un asfințit minunat.

Imaginegratis bilder

ImagineBilder hochladen
+40 749 233 299 (Orange)
Florin Smolnicki
Membru asociat
10

Ziua de duminică, 21 august părea să fie una mohorâtă. Dar nu a fost așa!

Am fost la slujbă la Biserica din Vatra Dornei.

Imaginefoto hochladen

și apoi l-am vizitat acasă, la campingul său pe colegul nostru Adrian din Dorna Candrenilor, de la care am obținut o mulțime de detalii importante despre tot ceea ce se poate face/ vizita/ admira/ în zona Vatra Dornei. Vă spun din tot sufletul că Adrian și Ella sunt niște oameni minunați. Am vrut să stăm în fața casei, la umbră, la ei în curte, am savurat diferite bunătăți pe care ni le-au oferit, copiii s-au jucat prin curte. Am vizitat cu mare interes campingul prezentat de Adrian, am ascultat cu atenție planurile de viitor pentru camping. Tot ceea ce fac ei, fac cu mult suflet, cu multă responsabilitate!!!. Adrian ne-a arătat și rulota sa de care este foarte mulțumit.

Imaginefoto hochladen

Imaginefoto hochladen

Imaginefoto hochladen

Imaginefoto hochladen

Imaginefoto hochladen

Imaginefoto hochladen

Imaginefoto hochladen

Imaginefoto hochladen

După vizita la Adrian, am revenit în Vatra Dornei și am întâlnit un vechi amic din Buzău. Pe domnul Cornel l-am cunoscut acum 10 ani în urmă. El vine în fiecare vară, cu rulota, la Vatra Dornei.

Imaginegratis bilder

Un amic de-al meu din Piatra Neamț mi-a spus că la Vatra Dornei se află unul dintre cei mai experimentați rulotiști din Sud - Estul Europei. Este vorba de „nea Spirică”, din Iași. L-am căutat, l-am găsit și am făcut poze cu el.

Imaginefotos kostenlos

După-amiaza am petrecut-o în continuare în Vatra Dornei.
Am fost și în Parcul Veverițelor.

Imaginefoto upload

Imaginebilder kostenlos

Imaginebilder kostenlos

Cu trenulețul acesta se pot face diferite trasee prin Vatra Dornei.

Imaginebilder kostenlos

Pentru că ziua de luni, 22 august a fost una parțial ploioasă, am preferat să stăm „pe lângă casă” și să ne pregătim pentru școală... Am citit, am scris temele pentru vacanță.

Imaginefoto hochladen

Imaginefoto hochladen

Am făcut o ieșire scurtă, în imediata apropiere.

Imaginefoto hochladen

Imaginefoto hochladen

Spre seară am jucat baschet cu domnul Vladimir.

Imaginefoto hochladen
+40 749 233 299 (Orange)
Florin Smolnicki
Membru asociat
10

Chiar dacă ziua de marți, 24 august părea o zi în care va ploua foarte mult, nu a fost deloc așa. Am plecat să vizităm, la recomandarea domnului Vladimir, Muzeul Etnografic și Muzeul Național al Ouălor Încondeiate Ciocănești. Câteva poze din Muzeul Etnografic:

ImagineKostenlos Bilder hochladen

Câteva poze din Muzeul Ouălor Încondeiate care se află vis-a vis de Muzeul Etnografic:

Imaginekostenlos bilder hochladen

A fost foarte interesant. Marinela, ghidul muzeului, ne-a spus că în perioada 13 - 15 august, în fiecare an, se sărbătorește la Ciocănești „Festivalul Păstrăvului”. TOT ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ, CINE DOREȘTE, POATE CĂLĂTORI CU PLUTA PE BISTRIȚA. :D Pe bune!

Câteva informații despre acest eveniment găsiți aici:

http://www.bucovinacazare.ro/festivalul ... iocanesti/#

Pe drumul spre casă ne-am oprit la un bar și am întrebat de unde, de la care centru de colectare putem cumpăra niște ciuperci. Am găsit pe cineva care ne-a dus la un magazin și am cumpărat ciuperci. În zona noastră, la aceste ciuperci, noi le spunem „HRIBI”. Am cumpărat un kilogram de hribi și până seara i-am preparat. O bunătate!

Ca să putem dormi bine, seara l-am provocat din nou pe domnul Vladimir să joace baschet cu noi.

Imaginefotos hochladen

Imaginebild hochladen

Ziua de miercuri, 25 august a fost ziua în care ne-am plimbat cu telescaunul, la Vatra Dornei.
Am făcut câteva cumpărături la piață,

Imaginebild upload

am servit prânzul lângă izvorul de apă minerală Bizom și am plecat cu telescaunul.

Imaginebilder uploaden

Imaginebilder uploaden

Am petrecut câteva ore bune, într-un peisaj de basm, „la înălțime”.

Imaginebild upload

Imaginebild upload

Imaginebild upload

Telescaunul funcționează zilnic până la ora 17, dacă sunt minim 15 persoane.

Imaginebild upload

La coborâre am făcut această fotografie. Poate interesează pe cineva; „căsuța” este de închiriat:

Câteva informații utile:

Imaginefoto upload

Imaginefoto upload

Imaginefoto upload

Încă de duminică știam că joi, 25 august va fi hramul Bisericii din Cârlibaba și la ora 10 dimineața am plecat la hram.

După slujbă ne-am plimbat prin localitate și am văzut foarte multe lucruri interesante.

Imaginefoto upload

Imaginefoto upload

Imaginefoto upload

Imaginefoto upload

Imaginefoto upload

Imaginefoto upload

Imaginefoto upload

Imaginebilder kostenlos

Seara am ieșit la cules de ciuperci. :D Nu am găsit nimic, dar am făcut o plimbare plăcută prin pădure.

Imaginebilder kostenlos

Domnul Vladimir, chiar dacă avea mult de lucru, trebuia să-și facă timp și să vină numaidecât să joace baschet cu băieții mei.

+40 749 233 299 (Orange)
Florin Smolnicki
Membru asociat
10

Pentru că am cumpărat cu o zi înainte ciuperci, ziua de vineri, 26 august a fost una dedicată, din nou, programului administrativ.
Peste toate acestea, am avut parte de o surpriză foarte plăcută în acea dimineață: cunoscându-i mai bine pe vecinii domnului Vladimir, părinții Marinelei - doamna muzeograf, am primit dimineața din partea lor, proaspăt livrat, direct la rulotă: lapte!

Imaginegratis bilder

După ce am făcut poze cu niște NEMȚI FOARTE, FOARTE, FOARTE DE TREABĂ ȘI FOARTE, FOARTE COMUNICATIVI

Imaginegratis bilder

am curățat toate ciupercile și le-am pregătit pentru masa de prânz. Nu vă pot descrie cât de bune au fost!!!

Imaginegratis bilder

Imaginegratis bilder

Vineri seara am fost din nou la doamna Floarea ca să-i spunem să ne mai pregătească încă cinci kilograme de hribi și cinci kilograme de gălbiori pentru a le lua acasă. Acum avem pus la congelator pentru iarnă 10 kilograme de ciuperci!!!

Sâmbătă, 27 august, după ce am salutat un numeros grup de motocicliști veniți din Austria și Germania, am fost la doamna Floarea și am luat ciupercile comandate.

ImagineBilder hochladen

ImagineBilder hochladen

La puțin timp după prânz am plecat spre casă.

Pentru familia mea a fost o ieșire foarte frumoasă. L-am cunoscut pe domnul Vladimir, ne-am făcut multe alte noi cunoștințe. Am vizitat locuri deja cunoscute și locuri noi, ne-am simțit foarte bine! Într-o propoziție:

A FOST TOTUL MINUNAT!!!

Atașez la finalul relatării mele frumoasele cuvinte pe care niște turiști francezi le-au scris despre domnul Vladimir, ospitalitatea dumnealui și minunatele momente petrecute la pensiunea Vladimir (vă rog să coborâți cât mai în josul paginii, spre finalul relatării făcută de francezi):

http://la-zouzoute-en-voyages.blogspot. ... ceava.html

Mai fac următoarea remarcă: Domnul Vladimir vorbește fluent: engleză, franceză, italiană, cehă sau polonă. Pur și simplu m-a impresionat!

MULȚUMESC CONDUCERII CLUBRV-RO RULOTIȘTI DIN ROMÂNIA CARE COLABOREAZĂ CU CAMPING VLADIMIR ȘI TUTUROR ACELORA CARE S-AU GÂNDIT LA MINE.

SUSȚIN, VIZITEZ ȘI PROMOVEZ ÎN CONTINUARE CAMPING VLADIMIR!

ÎI MULȚUMESC DOMNULUI VLADIMIR, PĂSTREZ LEGĂTURA CU DUMNEALUI ȘI NE VOM ÎNTOARCE ORICÂND, CU DRAG, LA EL!
PE DOMNUL VLADIMIR ÎL AȘTEPTĂM PE LA NOI, LA SUCEAVA.

GÂNDURI BUNE DIN MINUNATA BUCOVINĂ!

BUCOVINA MEA E COLȚ DE RAI!

Cu drag, al vostru modest coleg,

Florin
+40 749 233 299 (Orange)
Gheorghe Michel
Membru CD
12
Oras: bucuresti
Data nasterii: 10 Oct 1950

Mesaj de Gheorghe Michel »

Ma bucur foarte mult ca v-a placut aceasta locatie !
Camper Dinamic pe sasiu Renault Master
Tel.0722721097
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am citit cu drag o postare de nota 10 facuta cu rabdare si placere .... un adevarat exemplu pt. forumuri...

Ma bucur ca sejurul oferit de Camping Vladimir si Revista ClubRV-RO Rulotosti din Romania ti-a fost de folos si te-ai bucurat cu familia de un astfel de beneficiu .

Bucuria copiilor tai ne bucura si pe noi cu atat mai mult daca am putut fi de folos...

Pt. voi cei care doriti sa vedeti si alte articole scrise de prof. S. Florin ( SV) in revista noastra, va recomand sa lecturati ... credeti-ma ca a pus mult suflet omul asta cand a scris din inima pt. noi si pt Bucovina !

pag. 4-5 din nr. 1 / Paste
http://en.calameo.com/read/0047487376eb1fc5adb8b

pag. 4-5 nr. 2 / Rusalii
http://en.calameo.com/read/00474873779545f3db7da

pag. 12-13 nr. 3 / Toamna-Delta
http://en.calameo.com/read/00474873780606d348ed0

si fiti siguri ca va scrie si -n nr 4 ce apare la 1 dec... despre Campulung Moldovenesc.... pt ca si-a luat rolul in serios , cel de redactor...
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Pret pentru 2022-50lei de echipaj,include alimentare cu apa,energie electrica si deversare fosa.Cabana unde este dusul este in renovare.

Pentru cazare si pentru masa servita acolo se emite bon fiscal.La foarte putine campinguri din Romania se intampla acest lucru,din pacate.

Nea Vladimir a ramas acelasi om cu o inima mare si este un munte de omenie. :hi:

Anul acesta Festivalul National al Pastravului va avea loc la Ciocanesti in perioada 11-14 August iar Saptamana Plutaritului 11-14 August.
Cum a fost anul trecut ,august 2021:https://newsmoldova.ro/suceava/editia-c ... -persoane/
Fişiere ataşate
06.jpg
06.jpg (727.08 KiB) Vizualizat de 1409 ori
07.jpg
07.jpg (533.96 KiB) Vizualizat de 1409 ori
Autorulota Dethleffs Just 90
Scrie răspuns