Pentru că am cumpărat cu o zi înainte ciuperci, ziua de
vineri, 26 august a fost una dedicată, din nou, programului administrativ.
Peste toate acestea, am avut parte de o surpriză foarte plăcută în acea dimineață: cunoscându-i mai bine pe vecinii domnului Vladimir, părinții Marinelei - doamna muzeograf, am primit dimineața din partea lor, proaspăt livrat, direct la rulotă: lapte!
gratis bilder
După ce am făcut poze cu niște
NEMȚI FOARTE, FOARTE, FOARTE DE TREABĂ ȘI FOARTE, FOARTE COMUNICATIVI
gratis bilder
am curățat toate ciupercile și le-am pregătit pentru masa de prânz. Nu vă pot descrie cât de bune au fost!!!
gratis bilder
gratis bilder
Vineri seara am fost din nou la doamna Floarea ca să-i spunem să ne mai pregătească încă cinci kilograme de hribi și cinci kilograme de gălbiori pentru a le lua acasă. Acum avem pus la congelator pentru iarnă 10 kilograme de ciuperci!!!
Sâmbătă, 27 august, după ce am salutat un numeros grup de motocicliști veniți din Austria și Germania, am fost la doamna Floarea și am luat ciupercile comandate.
Bilder hochladen
Bilder hochladen
La puțin timp după prânz am plecat spre casă.
Pentru familia mea a fost o ieșire foarte frumoasă. L-am cunoscut pe domnul Vladimir, ne-am făcut multe alte noi cunoștințe. Am vizitat locuri deja cunoscute și locuri noi, ne-am simțit foarte bine! Într-o propoziție:
A FOST TOTUL MINUNAT!!!
Atașez la finalul relatării mele frumoasele cuvinte pe care niște turiști francezi le-au scris despre domnul Vladimir, ospitalitatea dumnealui și minunatele momente petrecute la pensiunea Vladimir (vă rog să coborâți cât mai în josul paginii, spre finalul relatării făcută de francezi):
http://la-zouzoute-en-voyages.blogspot. ... ceava.html
Mai fac următoarea remarcă: Domnul Vladimir vorbește fluent: engleză, franceză, italiană, cehă sau polonă. Pur și simplu m-a impresionat!
MULȚUMESC CONDUCERII CLUBRV-RO RULOTIȘTI DIN ROMÂNIA CARE COLABOREAZĂ CU CAMPING VLADIMIR ȘI TUTUROR ACELORA CARE S-AU GÂNDIT LA MINE.
SUSȚIN, VIZITEZ ȘI PROMOVEZ ÎN CONTINUARE CAMPING VLADIMIR!
ÎI MULȚUMESC DOMNULUI VLADIMIR, PĂSTREZ LEGĂTURA CU DUMNEALUI ȘI NE VOM ÎNTOARCE ORICÂND, CU DRAG, LA EL!
PE DOMNUL VLADIMIR ÎL AȘTEPTĂM PE LA NOI, LA SUCEAVA.
GÂNDURI BUNE DIN MINUNATA BUCOVINĂ!
BUCOVINA MEA E COLȚ DE RAI!
Cu drag, al vostru modest coleg,
Florin