Tabara micul rulotist /copii Costinesti 2017 iunie

In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.

Considerati ca organizarea acestei tabere este o idee buna ?

Chestionarul s-a închis pe data de 09 Apr 2017, 13:32

NU , nu mi-as lasa copilul acolo ...
0
Niciun vot
NU cred ca este o idee buna
2
20%
DA cred ca este o idee buna , insa nu mi-as lasa copilul in grija altcuiva
0
Niciun vot
DA este o idee buna si poate voi inscrie copilul in tabara
3
30%
DA sunt interesat 100% de participarea copilului meu
1
10%
DA sunt interesat 100% sa particip alaturi de copil
2
20%
MA abtin ...
2
20%

Voturi totale: 10

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Tabara micul rulotist /copii Costinesti 2017 iunie

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pt. ca nu s-a deschis inca o ramura pt. 2017 , vreau sa fac un sondaj de opinie sa vad daca exista interes pt. asa ceva ...
Doresc ca in iunie 2017 sa organizez cu ajutorul a 2-3 parinti o tabara pt. copii la Costinesti , locatia ClubRV .

Copiii participanti vor trebui sa aiba minim 9 ani pt. a fi lasati in grija noastra... cei mai mici de 9 ani vor participa numai daca vin si parintii.. cu ei .

Va trebui facuta o lista si vom avea nevoie de minim 2 parinti care sa ajute .
Grupul va fi de minim 10, dar nu mai mare de 25 si se va sta la corturi .
Va exista apa , dus , wc si tot ce trebuie inclusiv umbra sub 2-3 foisoare sau plasa verde.

Se va face program pe zile ex. intr una din zile plimbare seara pana la Obelisc, in alta , educatie vis-a-vis de poluare inclusiv cu strangerea de mici gunoaie din camping ( daca este cazul ) , in alta un foculet de tabara , in alta cantece.... sau mima... jocuri .
Pt evitarea evenimentelor neplacute nu vor exista activitati cu biciclete sau cu barca pe mare.

Se vor consuma numai alimente din unitate autorizata gen Spring Time ( meniu de ex 15 ron ciorba , + felul 2) ,cu plimbare de 15 min facuta zilnic in centru la Costinesti , in grup ,special pt masa de la h 14... iar dimineata se va consuma un suc/lapte + un croisant ceva cumparate din comert.... fara preparare sau riscuri .

Seara se poate face o comanda cu aducere la locatie, sa manance fiecare copil jumatate de pizza de exemplu ... si un suc de baut sau se cumpara fructe....

Activitati /organizare jocuri si exercitii fizice... Baie in mare , numai cu supraveghere din partea acestor 2-3 parinti si numai in zona cu apa mica.. alergari pe plaja, jocuri cu mingea , iar in camping activitati/ concursuri ( carti de joc s.a.m.d. )

Meniul si-l plateste fiecare, transportul la fel . Costuri la Costinesti pt. cazare o saptamana pt. copiii participanti ( copii ai membrilor asociati din ClubRV) zero.
Se pot inscrie numai membrii din ClubRV asociati.

Mai jos este un sondaj de opinie... la care puteti bifa maxim 2 optiuni ... si este deschis 6 luni , iar ideea va fi pusa in practica numai daca asa o cere chestionarul si daca exista implicare ...

Data sa zicem ca ar fi 17 -24 iunie de sambata pana sambata in vacanta.
Cei care vin cu parintii pot sta cu parintii , cei care vin singuri vor sta la cort...

Locatia va fi deschisa si pt venit la liber cu rulota ...

Puteti vota si lasa comentarii pro si contra , nu e nici o suparare ...
Fişiere ataşate
DSC_0002_1.JPG
DSC_0001.JPG
DSC_0010_1.JPG
zona de plimbare
zona de plimbare
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Tabara micul rulotist /copii Costinesti 2017 iunie

Mesaj de Lupu Ciprian »

Se poate vota si negativ sau abtinere ....nu e suparare.
Am scris asta pt. ca sunt 120 de vizite cu doar 3-4 voturi... adica n-are lumea curaj sau nu vrea sa voteze...
In functie de da sau nu, acest proiect se face , sau nu se face ... E bine sa stim daca nu trebuie facut adica nu ne ajuta ....ca sa nu ne pierdem vremea sau poate ca e bun .. aflam numai daca votati ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Marian m Serban
Membru asociat
16

Re: Tabara micul rulotist /copii Costinesti 2017 iunie

Mesaj de Marian m Serban »

Buna ziua
Sondajul cred ca se adreseaza familiilor de rulotisti care au copii,parerea celorlalti rulotisi ,membri asociati ,denatureaza sondajul in opinia mea.
cu respect
Marian Serban
Scrie răspuns