In legatura cu nelamuririle tale legislative precizate in postare, eu zic ca cel mai bine este sa iei raspunsurile direct de la sursa, respectiv de la RAR Grivita - Departamentul Omologari Individuale si Inspectii Tehnice. Acolo poti discuta cu dl. Serban Dobre - Adj-sef Departament. Este omul care-ti poate da cele mai avizate raspunsuri.
Daca nu te descurci, pot merge cu tine.
Revenind la celelalte mentiuni din postare iti fac cateva precizari:
- Doblo, chiar daca gasesti varianta 4x4 la un pret cat de cat rezonabil, este prea mic. Nu cred ca se merita conversia unei astfel de caroserii reduse ca volum;
- dube LT sau Transit 4x4 sunt greu de gasit si scumpe.
Daca renunti la dotarea 4x4 si pentru a te incadra in bugetul mentionat, iti recomand sa mergi pe varianta Ducato (Peugeot, Citroen) > 2006 L4(5)H2 sau H3
Este foarte important ca de la inceput sa alegi caroseria ce se preteaza cat mai bine la dorintele legate de confort precizate de tine.
Avand inaltimea de 1,87cm va trebui in mod obligatoriu sa pui patul/paturile in lungul caroseriei, asta, fara a face cine stie ce artificii la caroserie pentru asezarea patului transversal.
In situatia de perspectiva, de marire a familiei, va trebui sa prevezi si locuri de dormit pentru cei 1-2 ciutanei care vor putea aparea ulterior. In acest sens, ideal ar fi ca duba achizitionata sa fie H3, asta, pentru a-ti permite sa o configurezi si cu paturi suprapuse.Catalin Ghita scrie:... configuratia scaunelor va fi 2(sau 3) fata + 2 spate (cu centuri)...Am pus +2 spate pt ca probabil familia se va mari cu timpul si vreau sa fiu pregatit...