Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Am revenit pe forum dupa 6 ani de la vanzarea rulotei cu ganduri mari! ;) Cand mi-am vandut rulota (un Beyerland Quartz 400) nu m-am gandit ca o sa treaca atata timp pana o sa revin cu ganduri bune la subiect, dar am mai crescut, m-am mai asezat, am 2 caini minunati, o sotie intelegatoare asa ca vreau sa-mi iau un van si sa-l convertesc usor usor.
Deci eu sunt Dan (37), pe sotia mea o cheama Ruxandra, avem un Border Collie si un Golden Retriever cu care am calatorit in toata Europa (stat la hoteluri) si ne-am dat seama ca o duba convertita ar fi perfecta pentru nevoile noastre, am urmarit topicurile dedicate de vreo 2 saptamani si abia acum am reusit sa trec prin procesul de facut cont.