In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Dupa cum știți in fiecare an, in nordul Europei se organizează Nordic Rally. In 2017 acest Rally este organizat de către Finlanda, la Kokemaki. Poate e cam devreme, dar ma gândesc ca sunt persoane care-si pregătesc concediul din 2017. Eu am primit o invitație pentru acest eveniment de la un grup de finlandezi si estonieni aflați la Rally Adria 2016 si sincer m-au convins. Traseul pe care mi l-am propus este prin Belarus si Rusia la dus, iar la întoarcere prin Țările Baltice si Polonia. N-as vrea sa stau mai mult de 3-4 zile la Rally având in vedere ca e un traseu destul de lung. Perioada Rally-ului este 15 Iulie-22 Iulie parca. Eu îmi propun sa petrec un concediu de aproximativ 20 zile. Daca e cineva interesat sau dornic sa ofere sfaturi aștept răspunsuri. Mulțumesc :)
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Adresă
Urheilutie 81, 32810 Peipohja, Länsi-Suomen Lääni, Finland
Scurtă descriere
Nordic Camping Rally at Pitkäjärvi, Kokemäki - Finland
9.-15.7.2017
Impressum
Camping, Caravanning & Autocaravan Rally in Western Finland
Telefon
+358 40 0500121
Site web http://www.nordicrally.fi
Autorulota Ford Chausson Flash