Folositi functia CAUTARE (SEARCH).Selectati cu atentie topicul in care postati.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Am primit de la colegul Isdraila Ioan un material poliplan alb de banner de cca 12 m x1m care poate fi taiat pt 12 banere sau mai multe...
Daca este cineva care poate face inscriptionarea acestui material ar fi f bine pt ca il taiem si-l capsam si vom avea 10-12 bannere ClubRV pt. colegii doritori... ( din grupul membrilor asociati ) .
Caut sa avem costuri cat mai mici ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ma inscriu si eu pentru 1 buc.bener daca se reuseste inscriptionarea lor.Stima.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Daca nu se reuseste inscripionarea prin ajutorul cuiva le incriptionez cu bani ...
Oricum poliplanul de la tine e bun , pt. ca cel putin ne-ai scos la 50% din pret cu materialul ... Nelu....
Ca sa nu mai fac alt topic , trec aici la necesitati pt. logistica Asociatiei ClubRV-RO.
Am stabilit cu colegul Curelea sa aducem 2 generatoare la 1 dec ca rezerva in caz de ceva ...
Rog colegii la care sunt generaoarele de curent .... poate rezolva pana atunci ...
Unul il va aduce Curelea Costel
Altul sper sa -l aduca Neaga Cristi daca -l rezolva pana atunci pt ca are probleme....
Ambele de 2000w chiar 2500w.
Ca rezerva va fi unul mic pe care mi-l returneaza Nelu Isdraila dupa ce-i face revizia ...
NU le vom folosi decat in cazuri extreme si oricum nu cred ca va fi cazul... dar e bine sa le avem puse la punct pt ca nu va fi singura intalnire de iarna , poate facem si o Valea Cerbului sau ceva unde sa participe ceui din Buc , IF , PH ... exemplu ... PAltinu / Valea Doftanei ... tot asa pe vreme rece sau Breaza daca stabilesc ceva cu Constantin de la TurismVerde...
Mentionez ca acest generator l-am primit ca donatie de la Munteanu Sanda din SIBIU si este al nostru al clubului ...
Mai avem unul mic pe care-l va aduce Isdraila Nelu care este tot al nostru de la mare ... avem si o canistra de metal .
Pt. cei interesati... mai detinem la aceasta h ...
Pavilion 3x6 de la Marian Holom ( montabil )
Umbrela ”bere” 3x3 de la Nedelcu Maricel
2x pavilion 3x3 m pliabil de la Ciprian Rosca ( ca cel vazut din parcul Izvor)
pavilion 3x3 pliabil de la mine ca cel de la mare Tuzla / Costinesti
a mai fost unul deteriorat pe care l-am trimis la Iasi la nea Puiu ... ( era tot al meu )
cantar electronic pt. cantarit orice fel de RV / duba .... remorca ...
pompa apa electrica de inundatii
pompa apa electrica de put
lada lemn de la Relu 1mc
2 bazine , unul cumparat altul donatie Cip Rosca
2 paleti , furtun 20 m 1zoll
baner Clubrv ( la colegul Curelea )
baner Clubrv al meu personal achizitionat de mine
imprimanta la colegul Curelea ( aproape noua )
imprimanta stricata la colegul Curelea ( veche )
cabina dus distrusa ( la mare ) murdara si rupta ( a adapostit caseta de rezerva wc vidanjabila ) ... pe asta de fapt n-o mai detinem...
dus ”prin cadere model de suspenat” x2
Oricare din aceste bunuri pot fi solicitate si folosite de catre membrii Asociatiei ClubRV la nevoie...
Pe viitor vom mai avea nevoie de cabina wc plastic , cabina dus plastic sau model cort vertical... bazin rezervor wc vidanjabil.... asta ca sa nu inchiriem pt ca stiti ... avem costuri ...
furtun negru 25m pe post de ”boiler” , para dus model vertical ”?” ca aceasta
ca aceasta ca teava nu ca fata .... :lol:
Ma gindeam sa nu mai anunt(nu este asa important),dar generatorul este functionabil de saptamina trecuta ,dupa o verificare amanuntita, curatare si spalare rezervor,reglaj carburator,curatare toba evacuare,etc.Este in stare perfecta de functionare.Vine la Lepsa. :lol: Proba audio si aprobat de d-l presedinte :lol: :lol:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.