Vineri 16 sept , voi pleca spre Costinesti pt. conservarea locatiei de campare.
Vom demonta gardul , plasa, sarma groasa de sustinere , vom recupera metalul si ce avem mai de valoare .
Ne ajuta Rafael Miron din Cosntanta sa trasportam la depozit obiectele voluminoase cu duba.
Din Bucuresti , in afara de mine, ar mai putea veni si Mihai Sacala .
De la Galati s-au anuntat Nelu Isdraila si Dan Peev cu 2 prieteni .
Asteptam sa vedem daca Dan mai poate veni pt. ca s-a accidentat la mana a suferit o arsura...
La fata locului ne mai ajuta si Petre Eduard ( din Bucuresti ) pt. realizarea celor propuse.
Se va citi contoarul de apa se vor preda toaletele si se va achita tot ce are asociatia de achitat.
Daca mai sunt 1-2 colegi care ar putea veni , mi-ar fi de mare ajutor.
Vineri si sambata vom sta la cort camper sau ce are fiecare si dupa cum stiti , nu se plateste camparea pt. ca oficial de vineri locatia este inchisa ... costuri nu mai avem ... nici de intretinere , nici de consum nici de paza... se poate sta si duminica.. eu plec insa pt. a participa la festivalul ECO Viata Verde din parcul Izvor de la Bucuresti ,unde este prezenta si Asociatia Clubrv ( atat sambata cat si duminica )
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f= ... 72#p111972
Multumesc tuturor care au ajutat cum au putut in acest proiect !
In cursul sezonului au ajuns aici in total , un nr. de 37 de rulote .
Poate reusim in 2017 si amenajarea containerului de dus si umbrirea partiala cu plasa verde suspendata cu stalpi la 3.5 m. cum am vazut in Grecia...
Cei care pot veni ma pot contacta la tel... poate plecam cu o singura masina mai mare 3-4 colegi ...
Multumesc!