Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
@Gabi Iancu ... nu s-a rezervat inca nici o camera. Citeste si mai sus... adica si cu o pag inainte ... dor se dezbate subiectul .
Se face sondaj de opinie public cu preferintele oamenilor... ca sa voteze NUMAI cei care ar veni ...
Eu as fi preferat sa nu mergem de DN1 , pt. ca e aglomeratie, dar impreuna cu colegii din CD ne vom supune majoritatii, decat sa impunem o anume locatie ... ca sa nu se interpreteze ca exista un interes... al cuiva .
La Fantanita Craiesei Fagaras , sunt 10 camere , 2 apartamente si 50 locuri la RV .
La Lepsa Gresu sunt 26 de camere, dar nu mai mult de 25 locuri la rulota si asteptam ultimele detalii ...
In functie de cei care-si expima dorinta se va alege locatia .
Votul meu este LEPSA GRESU la rulota , iar daca nu mai sunt locuri, ma mut afara la parcare ca sa fie loc la RV pt altii sau imi iau camera ...sau stau la parcare, e loc si langa pe acolo ... de imrpovizat inca 5 locuri sau 10 .
Votez pt. locul 2 Fantanita Craiesei , deci vin oricum ... nu putem rata intalnirea de 10 ani CLUBRV...
Inteleg ca se poate taia si un porc daca asta se vrea pe langa focul de tabara si masa festiva ...
Cei care au scris mai sus ca vin, ar fi bine sa revina si cu optiunea pt. locatie... de ex. dna Popa Violeta (IS ) , n-a scris deloc despre locatie , fapt pt. care consideram ca participa oriunde impreuna cu noi ... sau poate doreste sa scrie locul preferat ...
La Lepsa Tresor se poate servi o tuica langa foc sau o sunca , slanina ori produse tarditionale sau putem face noi un ceaun afara o ciorba ... ( am intrebat ) , dar nu s etaie porc afara .
La Fantanita Craiesei se pare ca sa poate taia si porc, insa in ce conditii... aflam azi cel tarziu maine si prezentam situatia ...
Pana atunci asteptam expimarea prezentei dvs. sau preferinta pt. ca vrem sa stim unde v-ar place mai mult si ce forma de cazare/ campare alegeti ca sa facem un tabel...
Dupa ce alegem locatia o luam de la zero cu inscrieri validate numai cu avans 100 ron .
Voteaza si scriu exact cum a scris mai sus Apostol Costica ... Savu Cornel sau Marcu Viorel, unde ar veni si la ce forma de cazare ...
Cred ca asa e cel mai bine ... de aceea am, scris si eu ...
Pt revelion este o alta discutie pe care o vom face separat...
Se poate face atat la LEpsa cat si la Fagaras.
Am fost anuntat ca la Lepsa pretul include si program artistic, formatie de muzica si alte surpize... acel pret 350 ron pt. 2 mese festive revelion si respectiv 1 ian , dar repet , ca sa nu le amestecam se va face topic separat cu tabel separat dupa ce definitivam treaba cu 1 dec.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Pentru 1 decembrie 2016, fam. Curelea va fi prezenta cu 2+2 persoane adulte, la rulota, ca in fiecare an.
Preferam Lepsa dar ne prezentam si la Fagaras daca se alege aceasta locatie.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Si noi dorim Lepsa de 1 Decembrie,la odaie-camera hotel , pensiune sau bungalow.
Motivare:
-La Fagaras ,desi este un oras frumos,am tot fost chiar de doua ori pe an;
-Eu fac revizia rulotei in noiembrie dupa care se pune la conservare...rezulta ca nu ies cu rulota
iarna(dec.,ian.,febr.)
Apropo..oare unde fac revizia rulotei in toamna asta?
PS Era de luat in seama si locatia de la Darmanesti,laCamperland..40.50 locuri de rulote care cat de cat aveau amperaj la panoul electric si odai la Soimul.
Ma supun majoritatii,odata sarbatorim impreuna 10 ani de ClubRV.
Si eu as fi interesat de Lepsa, cazare..... la rulota.
Despre Camperland ....... pe mine nu ma mai prinde pe acolo. Nu si-a tinut promisiunea fata de pretul spus telefonic in momentul rezervarii, iar cand i-am pomenit ca sunt membru in Club RV ..... reactia a fost si mai negativa.
Atunci pentru ce as merge intr-un astfel de loc, mai ales sa sarbatoresc clubul?!
Laika X713R, Ploiesti
e-mail: mariusi_rotaru@yahoo.com
Discutia despre reduceri si Camperland se poate continua aici , unde au scris si Ciprian Rosca , respectiv Mihai Sacala . Nici eu de exemplu nu mai merg la Laguna Albastra dupa ce am restabilit , sunat de 10 ori sa vb cu Popa Ovidiu de 10 ori despre reducerea Clubrv si tot n-a respectat-o ...
topic reduceri Clubrv / comentarii .... aici ... http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f= ... 60#p112060
revenim...
Rog colegii sa-si exprime in continuare optiunea de cazare sau campare si locatia care li se pare mai potrivita ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Doamne ! Au trecut 10 ani !
Doru Stoicescu - 2 persoane, rulota, oriunde se considera avantajos pentru toti.
Prima intalnire a ce era acum 10 ani CLUBRV; 1 mai, acum 10 ani, Valea Zanelor. https://www.youtube.com/watch?v=vrQqk0Z ... uStoicescu
Si noi optam Lepsa pentru ca in perioada aceea dn1 va fi foarte aglomerat iar in celelalte locatii s-au mai facut intalniri .De ce sa nu incercam si ceva nou si din acea zona
Camper Dinamic pe sasiu Renault Master
Tel.0722721097
Va grabiti ca fetele mari la maritat...observ ca cei care au ales camere au ales cu precadere Lepsa. Foarte frumos din partea lor. Eu doar in urma votului imi exprim alegerea pentru a nu influenta participantii. La Lepsa nu exista sala de socializare pusa la dispozitie. Ne dorim ca doar masa festiva sa fie pusa la dispozitie de locatie. Va readuc aminte ca sunt 4 nopti si 5 zile de petrecut acest eveniment. In afara mesei festive ne dorim ca sa ne gospodarim singuri inclusiv cu mancare de acasa. Fara sala de socializare nici nu m-as gandi sa aleg o locatie care nu pune la dispozitie asa ceva. Nu poti sta 5 zile afara, in timpul zilei, sunt temperaturi negative. Am propus pentru ziua in care se face masa festiva, sa se taie si parleasca in direct 1-2 porci, sa se faca o pomana porcului cu soriciul aferent la o tuica si un vin fiert in jurul pranzului, iar spre seara o ciorba si un fel 2 din carnea porcului.
Referitor la DN 1, numai cine nu se scoala devreme, nu ajunge departe !!! Daca se pleaca la 5-6 dimineata traseul pana in Fagaras este de 4 ore, fara a prinde nici un fel de aglomeratie. Daca se pleaca la 9-10 de acasa , e normal sa prindeti numai intarziati din urma. Am 4 ani consecutivi, petrecuti la Laguna albastra, stiu ce vorbesc si tot nu m-am plictisit de acea locatie. Va spun si de ce, sunt singurii care au wc-uri si dusuri incalzite pe timpul iernii .
Pentru Lepsa, din Bucuresti se fac 5 ore cu rulota, este un traseu impanzit de radare, trebuie sa circuli regulamentar.
Eu personal voi alege locatia care pune la dispozitie sala de socializare si cel mai mic pret. Nu in ultimul rand, conditii si un pret rezonabil pentru revelion.
In curand se vor prezenta fiecare locatie cu preturile aferente, precum si avantajele si dezavantajele fiecareia.
Nu ar fi exclus, daca votul este strans apropiat, pentru a impaca si "capra si varza" sa facem in 2 locatii diferite. Si cred ca aceasta este solutia pentru a nu mai limita numarul de participanti. Va readuc aminte ca anul trecut cand a fost aleasa din nou Gura Diham, in 4 ore a fost inchisa lista !!! Nu mi se pare normal !!! Din cauza ca nu exista locatiii mari care sa primeasca 50-80 de echipaje, le numeri pe degete care sunt si lumea se plictiseste repede de ele, solutia cred ca ar fi aceasta, ne impartim in 2 locatii pe viitor.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India