Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Mno e momentul sa revin cu prezentarea.
Acuma duntem 4 eu si Raluca, Ilinca (prunca) si bestia (Caser sau Caserola cum il alintam noi; un frumos doberman bine crescut si prietenos ca de nu tii gura inchisa te linge pe amigdale). Cam astia suntem. Avem un fiat punto si ne doream o remorca cort dar am asteptat si am ajuns la fiat 850, fiat punto, si touran la care cu pitin noroc luni atasam si o rulota. Dupa asta prima noastra iesire va fi la Sovata unde ai mei au o cabanuta si o bucata mare de teren sa proban/inauguram rulota. Dupa asta mai vedem ce si cum facem dar in principiu la anu grecia alexandropoli ca adoar prietenii ne asteapta. Mn cam atat. Sper sa avem cat mai multe iesiri si sa cunoastem multi multi oameni faini.
Buna ziua si bine v-am gasit !
Numele meu este Baetu Cristian,din Vaslui, casatorit si avem un baiat de 5 ani si 8 luni, Matei !
Saptamana trecuta am cumparat o rulota Bailey Ranger 1999 si vreau sa o tractez cu un Volvo S80 2008 , 2,4 D5!
Multumesc de accept prin randul dumneavoastra, si astept cu nerabdare prima intalnire !!!
Rulota Bailey Ranger 1999
Volvo V60 2015 , 181 CAI
Bine ai venit pe forumul nostru si, bineinteles, in rândul rulotistilor moldoveni. Vad ca se intareste aripa vasluiana a rulotistilor si, totodata, creste si numarul rulotistilor moldoveni. Speram sa participati la cat mai multe intalniri organizate de Clubrv si sa cunoasteti cat mai multi colegi, impatimiti ai drumetiilor in natura, cu rulota.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Buna seara!
Si bine v-am gasit!
Numele meu este Sorin Pui si sunt din Reghin ( Orasul Viorilor), Mures si sunt un aspirant rulotist.
Nu am fost niciodata cu vreuna, nici nu am asa ca nu pot scrie nimic despre asta dar sunt fascinat de ele si visez sa am,
candva, si eu o autorulota.
Sunt convins ca in aceasta comunitate sunt multi oameni faini si imi doresc sa cunosc cat mai multi dintr-acestia!
Va multumesc pentru accept!
Bun venit in club.
Pai hai sa va ajutam sa va gasim o rulota.
Cum facem? Cam ce doriti sa stim ce sa cautam. Deschideti un topic la cumparari RV sa va ajutam.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Salut , ma numesc Petrica marius sunt din Bucuresti , am 35 ani ,casatorit si am un baietel de 3 ani , rulotist de aproximativ 1.5 ani si detin o rulota sterckeman din 1996 pe care o tractez cu un ford focus din 2007 , totodata mai aduc si rulote pentru toti acei care vor sa devina rulotisti , va salut cu respect
Salut!Ma numesc Nastase Cornel sunt din Buftea ilfov.Nu am inca rulota, detin un mercedes sprinter pe care care s-ar putea sa il transform in autorulota.