La intalnirea din Complexul Laguna Albastra Murighiol /TL , au participat 33 de familii la RV si ceva colegi la cort...
CU tot cu vizitatori si incluzand copiii am fost cca 100 toti...
S-a beneficiat de tariful cu reducere negociat de Clubrv 30 ron + optional curent 10 ron , respectiv acces piscina gratuit , iar vremea din fericire ne-a permis sa facem baie ...
S-a pescuit in grupuri de cate 3-4 prieteni, in fiecare dimineata atat pe Dunare , pe canale cat si in lacul Murighiol unde nu se percepe taxa .
La plimbare cu barcile s-a mers atat individual , cat si in 2 grupuri mai mari de 10-12 pers , unii pe lacuri altii pana la mare la Sf. Gheorghe ... asteptam postari /poze de la colegii care au facut si o baie in mare...
Pe canalul Litcov prin amabilitatea lui Serghei Conrad , ( pe care unii-l cunoasteti , este barcagiul care canta :P ) , am viiztat si casa unor lipoveni.. pescari , o casa traditional pescareasca , in mijlocul salbaticei pe un canal... o adevarata gospodarie cu gradina de legume si tot ce trebuie... veti vedea poze frumoase de la Mona &Octav...
In afara de lacurile vizitat frecvent in astfel de ture cu barca , Uzlina si Isac , de data aceasta am ajuns si in Gorgovat si respectiv Gorgova , in apropiere de bratul Sulina....
Copiii au avut parte de o seara dansanta si de premii ... cei care au jucat table ( Robert Tanase si Nedelcu Rares ) au primit si ceva in plus fata de dansatori ...
Sponsorii prezenti ”Revista Rulotism ” si respectiv ”Umbra Camper” ne-au sustinut si astfel am putut premia si castigatorii concursurilor de Table si respectiv Rummy .
Le multumesc pt ca ne-au onorat cu prezenta si cu premii.... astept de la ei si poze/postari in forum ...
Obiectele oferite copiilor sunt achizitii Clubrv reportate de la Rusalii si altele oferite de mine si 2 prieteni care nu doresc neaparat sa apara cu numele aici ...
Sambata seara, in gradina din spatele complexului, am servit la ceaun un bors pescaresc adevarat facut de dna Ivanov , gazda noastra ... Au participat aproape 50 de persoane.... la petrecere , masa, dans... hora... discutii , poze , glume si nu numai ...
A fost lansat si nr. 3 al
Revistei ClubRV Rulotisti din Romania si oferit in format printat de calitate membrilor cotizanti prezenti ...
Cei care n-au putut veni o pot vedea aici si o pot distribui pe pagina de socializare daca vor sa o popularizeze
http://en.calameo.com/read/00474873780606d348ed0
Cei care au prins cea mai mare stiuca, ar fi Savu Cornel (Buc ) sau Petre Stefan ( Buc ) ... n-a fost facuta o masuratoare oficiala , dar vor veni sper pozele la vedere ...
Din zona s-a putut cumpara atat caras cat si salau ... astfel ne-am facut pofta si plinul pt. acasa ( cei care am vrut ) ...
Sper ca a fost o reusita ... mai ales ca in incinta au avut loc toate echipajele chiar daca ne-am inghesuit putin ... pana la urma suntem colegi si prieteni ...
Multumesc tuturor celor care au participat , dar mai ales celor care au sustinut organizarea si s-au implicat activ, fiind prezenti permanent la activitatile comune .