Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Personal mi se pare o locatie f potrivita / buna si este aproape atat de cei din Bucuresti Ilfov , Prahova ... cat si de cei din zona Moldova care sunt prezenti la toate intalnirile importante ale grupului ...
Incercam sa aflam si de costurile de la Fantanita Craiesei si de conditiile de cazare si masa... apoi facem o comparatie , dupa ce avem din ambele locuri tariful de campare ...
La Fantanita Craiesei ( Fagaras ) , avem deja un tarif discutat de 25 ron pt rulote .
Pt cina festiva de 1 dec trebui sa mai aflam si pt sarbatori daca sunt si colegi care se inscriu si pt sarbatori ... acolo...
Fagaras Laguna albastra si Camperland ar trebui trecute ca variante de rezerva pt ca aici s-au mai organizat deja 2-3 intalniri si oamenii vor locuri noi , parteneri noi ... nu anual in aceleasi locuri ....
Intalnirile trebuiesc negociate si discutate separat nu trebuie promis un nr de participanti de revelion decat daca stim ca ar fi de ex 10 -15 - 20 familii care vin sigur ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dupa ce vom avea cifre exacte vom prezenta in egala masura si obiectiv ambele locatii care se califica pt intalnirea aniversara ClubRV , de 10 ani de la 1 dec.
Tresor Lepsa Gresu si rescpectiv Fantanita Craiesei Fagaras sunt locatiile propuse pana acum ...
La Lepsa sunt 26 camere si max 25 locuri de campare
LA Fagaras sunt 40-50 locuri de campare lejer si 10 camere + 2 apartamente + 1-2 single
Ambele pot oferi campare la 25 ron + 5 ron curent
Ambele pot oferi masa festiva la pret decent in salon .
In ambele locatii s-ar putea organiza si iesirea de revelion a rulotistilor cu prezenta si la o eventuala masa festiva ...
Camera la Fantanita Craiesei 100 ron , camera la Lepsa Tresor 80 ron pt 1 dec.
De revelion nu am preturi la camere...
Ramane sa aflam si date pt revelion cu preturi exacte de camera cazare si respectiv masa pt comparatie si opinia dvs exprimata care ar fi bine sa o facem si publica... cu argumente ca sa ne decidem ...
Am discutat cu Niki Radu subiectul si incercam sa gasim o solutie de organziare pt. ca Niki se va implica in organizare si pt. revelion ...
Colegul Marian Ciocan se intereseaza la Fagaras si ne va comunica date exacte sau macar aproximative ca sa ne facem o idee...
Colega mea Geta GH ajunge si la Lepsa sa faca poze suplimentare si sa evalueze locatia .( in max 10 zile )
Va tinem la curent.
As vrea sa gasim o solutie sa nu mai lasam oamenii de afara cu locatii care sa ne limiteze , pt. ca nu- mi place sa inchid lista ... dupa cum ati vazut asa se intampla in ultima vreme ... s-a ajuns la intalniri la care unii colegi si-ar dori sa participe, dar n-au loc... iar vina e a noastra a organizatorilor pt. ca nu prea gasim locatii suficient de incapatoare care sa ne indeplineasca cerintele...
Sper sa gasim o solutie pt ca nu vreau sa fiu pus in situatia de a face cu intentie discriminare intre cotizanti si necotizanti, insa pt mine in primul rand este f. important ca la aniversarea de 10 ani de la fondare a Asociatiei ClubRV-RO sa participe , fondatorii clubului , membrii asociati ai clubului si abia dupa , sa aiba locuri libere pt. ocupare , cei care sunt simplii vizitatori ai acestui forum ... fapt pt care o mica diferenta trebuie facuta daca va fi nevoie ... insa sper sa nu fie...
Daca mai aveti sugestii / recomandari sunt bine venite ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ma inscriu si eu la intalnirea clubului de 10 ani de la infiintare,unde v-om participa 2 persoane,autoturism si bineinteles rulota din dotare :P .Voi participa indiferent de locatia aleasa sau vremea de afara,o data face clubul 10 ani
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Ma inscriu si eu cu doua persoane pentru aniversare a 10 ani de la infiintarea asociatiei .Ramine de vazut locatia.Inclin spre camera.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Daca ramane loc si pentru necotizanti, indiferent de locatie, am vrea sa venim si noi, doua echipaje...Liviu Adrian - camper, 2 persoane, Vali Panait - 1 persoana(poate 2) rulota.
Incurajez colegii sa-si exprime intentiile de participare , 1 dec, revelion sau ambele. In functie de cerere vom alege locatia optima si ne va ajuta si in negocieri de preturi. Cum a subliniat si Ciprian, vom incerca sa nu ramana nimeni pe dinafara. Daca prin absurd se voteaza acum o locatie mica deoarece nu prezinta interes pentru ca mai sunt 3 luni si jumatate , iar multi se vor inscrie pe ultima suta de metri, ii anunt ca intentia lor exprimata atunci nu va conta. In cel mult 2 saptamani se va vota locatia.
VA ROG ca cei care doresc sa participe sa-si anunte intentia.
La ambele evenimente mai participa:
Niky Radu - 2 adulti
Hary Radu - 2 adulti si 2 copii
Cristian Lazar - 2 adulti si 1 copil ( de revelion nu e sigur)
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India