La recomandarea D-lui Enache, am campat in perioada 25iunie 8iulie in acest camping. Este situat la 65Km de Salonik la inceputul peninsulei Kassandra care acum este separata de un canal navigabil.
Campingul are toate facilitatile necesare unei campari decente si este recomandat familiilor cu copii sau celor care doresc liniste si o plaja aproape. Campingul este lipit pe plaja propie, cu nisip si intrare in apa lina, ideala pentru cei mici. Pentru cei interesati, plaja are si rampa pentru dus barca la apa. Pe plaja se poate sta pana seara la ora 21, admirand apusul de soare. Departe in zare, peste golful Termaikos se poate observa Muntele Olimp.
In camping tate locurile de campare (foarte generoase) sunt acoperite cu o panza de rafie verde semitransparenta, astfel ca umbra este asigurata. Grupurile sanitare sunt excelente, perfect intretinute pe tot parcursul zilei. Apa calda este la orice ora la liber. In incinta se afla si un mic magazin cu de toate, inclusiv consumabile pentru rulota (ex. consumabile wc, robineti, pompe de apa, etc) si un mic bar unde se poate servi si masa. Au parteneriat cu servicii de catering, comanda fiind onorata in maxim 30minute, dar nu mai putin de 10€.
Dimitri, patronul campinglui duce tot greul impreuna cu sotia si fiica lui, care fac munca de receptie. Am stabilit cu el si un parteneriat, astfel ca orice
membru asociat va beneficia de
10% discount. Pentru acest lucru trebuie sa se legitimeze cu cardul FICC eliberat de asociatie. Am lasat la receptie primul numar al revistei, cu harta Romaniei locurile de campare. Un stiker cu CLUB RV se afla acum lipit langa altele, ale cluburilor partenere. Eu am platit pentru aceasta perioada 260€, rulota, masina, energie si doua persoane.
Nu voi posta fotografii, caci pe situl campingului fotografiile si descriera sunt absolut reale.
http://ouzounibeach.gr/en/
Am fost trei echipaje din clubul nostru si toti am avut aceeasi parere. Este bine sa faceti rezervare din timp, prin email sau telefonic. Eu am facut rezervarea direct prin softul de la ACSI.
Atentie la intrarea in locatie. Sunt doua campinguri cu numele Ouzouni Beach. Parteneriatul este perfectat cu cel din dreapta, cu poarta albastra. La cel din stanga se afla fratele lui Dimitri, cu care nu se poate discuta. In plus, la cel din stanga apa calda este numai contracost, pe sistem cu fise.
Pe o raza de maxim 60km, se pot vizita toate cele trei peninsule, cat si orasul Salonik, un oras pitoresc, cu coline care promit panorame imresionante . La muntele Athos recomand o croaziera pe mare, cu plecare de pe Sithonia, din portul Omos Panagias. O excursie In Sithonia se poate face cu masina, intrand in fiecare localitate, unde pitorescul alterneaza armonios cu modernul si arhaicul elen.
Recomand din toata inima acest camping.
VACANTA PLACUTA!
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570