Delta 2016 ClubRV

In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Scrie răspuns

Care doriti sa fie data organizarii intalnirii din Delta 2016 ?

Chestionarul s-a închis pe data de 31 Iul 2016, 17:39

Sa ramana data asa cum a fost deja stabilita 8-10 sept
21
36%
Sa mutam intalnirea la data 1-3 sept
12
21%
Sa mutam intalnirea la data 22-24 sept
12
21%
Mi-e indiferent
1
2%
Particip la data decisa de CD ( Consiliul Director ClubRV)
12
21%

Voturi totale: 58

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Delta 2016 ClubRV

Mesaj de Lupu Ciprian »

SE ANUNȚĂ ȘI GETA Gh. Cu Michel doua persoane.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Vasilescu
Membru forum
12
Oras: Radesti, Arges
Data nasterii: 18 Iun 1949

Mesaj de Vasilescu »

Fam. Vasilescu 2 persoane dorim si noi sa mergemm in excursie la Sf, Gheorghe .Va multumim anticipat.
ford tranzit 0744313473
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Deci, salupa pentru excursia la Sf. Gheorghe este completa. Geta, pentru ca s-a inscris ultima, este datoare sa asigure "dulcele", eu voi asigura un biter de intrare, restul sa aveti echipament potrivit pentru vant rece sau ploaie, dar si pentru o eventuala baie in mare.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Mai era o salupa de inca 12 dar intre timp s-a rezervat deci nu se mai poate face inca un grup momentan ...
Am fost anuntat de Florin pe care l-am sunat sa insist pt o camera macar , dar nu a renuntat nimeni ... la rezervare la camere ....

La fata locului insa se poate discuta pt alta zi cand poate va fi libera si alta salupa ...
Cea organizata de Relu Deliu este valabila si avem rezervare ... este ocupata complet deja .

Unii colegi deja ajung astazi si maine ...
Va reamintesc faptul ca incepand de joi toate masinile vor trebui scoase afara la strada , fara a ocupa parcarea locatiei care este pt. cei cu camere...

Sambata seara vom orgzniza un program de divertisment cu muzica si daca ne ramane spatiu chiar cu foc de tabara...

Daca nu ne ramane spatiu , in loc de foc de tabara se va face foc sub ceaun :lol: si in ceaunuele lor mari, bors de peste . Locul de intalnire este in spatele restaurantului ... unde s-a mai facut borsul pescaresc si in alti ani .

Am fost informat ca sambata seara este si in restaurant o petrecere si dupa cum stiti intreaga locatuie este rezervata de cei cu petrecerea ( cazarea ) , respectiv de noi CLUBRV-RO ,zona din curte / camparea .

In locatie vor avea acces numai echipajele care sunt inscrise din timp pe lista . NU vor putea fi primite alte echipaje, iar pt. buna desfasurare a intalnirii acolo unde exista bunavointa, sunt sigur ca va veti pune fata in fata cu o sigura terasa montata ... ma refer aici la cei care vin cate 2 familii ....2 rv ... prieteni ...

P.S. Va rugam nu montati corturi pavilioane suplimentare pt ca nu vor mai avea spatiu de campare , colegii sositi pe final.... ( vineri seara ) .
Adi Enache
Membru forum
10
Oras: Sibiu
Data nasterii: 26 Sep 1975

Mesaj de Adi Enache »

Datorita faptului ca sambata ajung in zona cativa prieteni pescari, renunt la excusia spre Sfantu.
Asadar mai e un loc liber in salupa. Sper ca nu e prea tarziu...
0729992735
Dethllefs Globebus T2
Crisu Sebastian
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Mai 1977

Mesaj de Crisu Sebastian »

Fam. Matei anunta ca nu mai poate veni la eveniment.
Ca urmare renunța la rezervarea camerei.
Baraca tip CHAUSSON Welcome 4 , Ducato 1,9 TD
Tel: 0727.737.297 Email: sebi.crisu@gmail.com
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

In excursia de la Sf. Gheorghe, locul lui Adi a fost luat de Viorel Constantinescu
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Deoarece situatia in familia noastra nu este prea "roz", ne vedem nevoiti a renunta la traditionala intalnire din Delta din acest an. Oricum, colegilor care participa la acest frumos eveniment, le dorim distractie frumoasa, fir intins la pescuit si valuri line la plimbarea pe canalele Dunarii.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pt. cei care nu au urmarit topicul, va anunt ca nu exista nici o camera rezervata pt. noi pt. ca gazdele nu au confirmat cererile noastre si nici nu exista avans platit pt. nici o camera la Laguna Albastra Murighiol .

Locurile la rulota de asemenea sunt 100% ocupate de catre cei care s-au inscris din timp pe lista Clubrv.
NU se mai fac inscrieri .

Cel mai mare peste viu prezentat sambata seara la ”scena ” va fi premiat atat pt. adulti cat si pt copii pe sectiuni separate .
Asa cum am scris vom incerca sa o seara dansanta . ( sambata h 20 )
Am si ceva premii pt. copiii, care-s mai curajosi si se baga la dans la minidisco . ( sambata h 19-20)
Vineri la h 18 se face o lista pt. un turneu de table ... care incepe la aceeasi h .
Vineri h 18 de asemenea avem turneu de rummy , iar daca nu ajunge timpul se continua de dimineata sambata la h 10 .

Sambata se va face cu cei de pe lista lui Relu Deliu ( care au rezervare ) o tura cu salupa pana la SF GHeorghe si retur ( excursie de o zi ) . Nr. tel. Relu Deliu

Sambata se vor prezenta catsigatorii , seara la programul dansant ...
De asemenea vor fi oferite si cateva premii de catre UMBRA CAMPER ( Astefanei Dragos ) si respectiv Revista Rulotism ( Dan Casandroiu ) tot sambata .

Voi face si o lista cu cei care doresc sa se bage ”la oala” la ceaunul de bors pescaresc, sau foc de tabara ori ce mai facem ...
Nu se face masa festiva der ne vom strange in zona de socializare cu de toate de la toti ... fara meniu sau ocupare locuri la restaurant ... unde oricum, sambata seara este o petrecere a unui grup ...

La fata locului toti cei care sunt membrii asociati vor primi revista ClubRV-RO RULOTISTI DIN ROMANIA , nr 3 sept 2016.

Daca va exista o cheta de sustinere a revistei ca la sedinta AGA, se totalizeaza si se scrie o chitanta pe loc pt. intrarea ecestei sustineri in bugetul Clubrv. ca si la Bran ... unde am avzut aproape 700 ron de la participanti .... suma intrata in buget .

Cu bunavointa gazdei noastre FLORIN , se va castiga si un sejur la Laguna de 7 zile .... oferit in colaborare cu revista noastra ...

Daca sunt colegi ce pot ajuta /centraliza datele pt concursuri la fata locului mi-ar fi de mare ajutor.
NU am pus activitati dimineata pt ca eu personal sunt plecat pe lacuri la pescuit , insa daca vrea cineva sa se implice sau sa faca ceva , n-ar fi rau ...

Duminica voi propune de dimineata o tura cu bicicletele la care partricipa adulti si copii , jos spre Ponton Diadema si in imprejurimi ( cca 1 h ) .

Daca aveti intrebari , propuneri , reclamatii , sugestii, va stau la dispozitie pe public sau privat atat eu cat si membrii CD prezenti, din conducerea Clubrv care vor fi la fata locului... Viorel Grosu (Cernavoda ) .... Mona & Octav (Buc), respectiv Geta Gheorghe ( Buc ) ...

In program , la solicitarea dvs. se pot face adaugari sau modificari ale activitatilor enumerate .

Pt. cei interesati de pescuit la undita, acestia pot merge jos la Diadema la ponton cu masina , sau alta varianta ar fi din miniport pe jos prin stanga sa pescuiasca in balta , sau mai sus inainte mergand pe mal in paralel cu canalul de acces miniport sa ajunga in 5 min pana unde se pescuieste direct pe Sf. Gheorghe pe brat ... inclusiv la lanseta ...

Cei intersati de permise de pescuit sau de acces in rezervatie ca turisti , sau de barca ..... ori de acces cu auto in zona rezervatiei....pot accesa site ul http://www.ddbra.ro/ de unde s eprocura destul de facil online.

Daca e cineva care nu se descurca ,eventual il ajut ...
http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online
Fişiere ataşate
DSC_0026.JPG
DSC_0027.JPG
marcu viorel
Membru asociat
9
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Mesaj de marcu viorel »

Solicitam organizarea unei a doua salupe pentru plimbare! Suntem 8 persoane din care 4 adulti si 4 copii !!! Noi nu ne-am inscris pana acum, in primul rand pentru ca nu am stiut ca se va organiza aceasta iesire inainte de intalnire, iar in al doilea rand pentru ca s- a firmat ca a doaua salupa se va organiza la fata locului !!! Din pacate, am ramas pe dinafara.... Rog, daca mai cunoasteti obiceiurile locului, sa faceti ceva !!!
Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
Mihai Sacala
Membru forum
11
Data nasterii: 26 Oct 1979

Mesaj de Mihai Sacala »

Gasiti acolo multi barcagii dispusi sa faca aceste excursii. E bine ca sunteti 4 adulti.
In general copiii nu platesc si pentru adulti, daca sunt 6, tariful este de 150 lei pentru excursiile care dureaza toata ziua.
Noi am fost acum 3 saptamani, cu un baiat tanar si foarte placut la vorba, la padurea Letea, 6 adulti si 3 copii, 150 lei de adult.
Daca aveti nevoie de numarul lui, l-am cunoscut acolo, dati-mi un mesaj.

Eu am avut dificultati in a gasi pe cineva cu care sa merg, ca era prea scump daca mergeam doar cu sotia.
Volvo V40 + Burstner 390 tk
marcu viorel
Membru asociat
9
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Mesaj de marcu viorel »

Multumesc Mihai, te rog sa-mi dai un numar de telefon cu un mesaj la numarul din semnatura !!!
Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
Scrie răspuns