Pt. cei care nu au urmarit  topicul,  va anunt ca 
nu exista nici o camera rezervata pt. noi  pt. ca gazdele nu au  confirmat cererile noastre si nici nu exista avans platit pt.  nici o camera la Laguna Albastra Murighiol .
Locurile la rulota de asemenea sunt 100% ocupate  de  catre cei care s-au inscris din timp  pe lista Clubrv.
NU se mai  fac inscrieri  .   
Cel mai mare peste viu  prezentat sambata seara la ”scena ” va fi premiat  atat pt. adulti cat si pt copii  pe sectiuni separate . 
Asa cum am scris vom incerca sa o seara dansanta . ( sambata h 20 ) 
Am si ceva premii pt.  copiii,  care-s mai curajosi  si  se baga la dans la minidisco . ( sambata h 19-20)
Vineri la h 18  se face o lista  pt. un turneu de table ... care incepe la aceeasi h . 
Vineri h 18  de asemenea   avem turneu de rummy  , iar daca nu  ajunge timpul se continua de dimineata sambata la h 10 .
Sambata se va face cu  cei de pe lista lui Relu Deliu ( care au rezervare ) o tura cu salupa pana la SF GHeorghe si  retur ( excursie de o zi  ) . Nr.  tel.  Relu Deliu 
Sambata se vor prezenta catsigatorii ,  seara la programul dansant ...
De asemenea   vor fi oferite si cateva premii de catre  UMBRA CAMPER  ( Astefanei Dragos ) si respectiv Revista Rulotism ( Dan Casandroiu )  tot sambata .
Voi face si o lista cu cei care doresc sa se bage ”la oala” la ceaunul de   bors pescaresc,   sau foc de tabara  ori ce mai facem ...
Nu se face masa festiva der ne vom strange in zona de socializare cu de toate de la toti ...   fara meniu sau ocupare locuri la restaurant ...   unde oricum,  sambata seara este o petrecere a  unui grup ...
La fata locului  toti  cei care sunt membrii asociati vor primi revista  ClubRV-RO RULOTISTI  DIN ROMANIA ,  nr   3    sept  2016.   
Daca  va exista o cheta de sustinere a revistei ca la sedinta AGA,  se totalizeaza si se scrie o chitanta pe loc pt. intrarea ecestei sustineri  in bugetul Clubrv.  ca si la Bran ... unde am avzut aproape 700 ron de la participanti .... suma intrata in  buget .
Cu bunavointa gazdei noastre FLORIN , se va castiga si un sejur la Laguna de 7 zile .... oferit in colaborare cu revista noastra ...
Daca sunt colegi ce pot ajuta /centraliza datele pt concursuri la fata locului mi-ar fi de mare ajutor.
NU am pus activitati dimineata pt ca eu personal sunt plecat pe lacuri la pescuit , insa  daca vrea cineva sa  se implice sau sa faca ceva , n-ar fi rau ...
Duminica voi propune de dimineata o tura cu bicicletele la care partricipa adulti si copii ,  jos  spre  Ponton  Diadema si in imprejurimi ( cca 1 h ) .
Daca aveti intrebari , propuneri , reclamatii , sugestii,  va stau la dispozitie pe public sau privat atat 
eu cat  si  membrii CD prezenti, din conducerea Clubrv   care vor fi la fata locului...  Viorel Grosu (Cernavoda ) ....  Mona & Octav (Buc), respectiv Geta Gheorghe ( Buc ) ...
In program , la solicitarea  dvs. se pot face adaugari sau modificari  ale activitatilor enumerate .
Pt. cei interesati de pescuit la undita, acestia pot merge jos la Diadema  la ponton  cu masina ,  sau alta varianta ar fi din miniport pe jos prin stanga sa pescuiasca in balta , sau  mai  sus  inainte  mergand pe mal in paralel cu canalul de acces miniport sa ajunga in 5 min pana  unde se pescuieste direct pe  Sf. Gheorghe pe brat ... inclusiv la lanseta  ...
Cei intersati de  permise de pescuit sau de acces in rezervatie ca turisti ,  sau de barca ..... ori de  acces cu auto in zona rezervatiei....pot  accesa site ul 
http://www.ddbra.ro/  de unde s eprocura destul de facil online.
Daca e cineva care  nu se descurca ,eventual  il ajut ...
http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online