In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Vineri sau sambata la Sf. Gheorghe, cu salupa de 12 persoane de la Laguna, in principiu. Asta daca suntem 12 persoane si daca vremea este buna, daca nu pretul creste. Ziua o stabilim de comun acord de cei care mergem. Eu vin de miercuri, deci pot merge si joi. Este de preferat vineri, sambata cred ca vor fi excursii si activitati comune. Daca stabilim grupul de 12 pentru Sf. Gheorghe pentru vineri ar fi perfect. Vreau sa placam la 10 cel tarziu si sa ne intoarcem pe seara, sa mergem pe brat si sa ne intoarcem pe lacuri, chiar daca este mai scump.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Din păcate socrul meu a fost programat pentru o operație destul de serioasa în data de 9 septembrie, asa ca nu mai putem sa venim la întâlnirea din delta. Îmi pare rău.
George & Adriana Gherghe - Renault Trafic & Fendt Karat 496Q
PT cei care n au avut loc pe.lista exista camping în apropiere făcut de primărie cu ajutor de la.Comunitatea Europeana. Tel 0765042087.
AM.SUNAT AM.INTREBAT SI AU dus APA CALDA CURENT SI COSTA 50 RON. Este totul nou. Am.si poze dar voi face un topic separat.
AM.FACUT aceasta postare PT ca la Pusa jos la Dunăre nu exista încă.un organizator care sa preia restul grupului... echipajelor... Iar dna Violeta Popa nu poate garanta ca ajunge la.Pusa PT ca are probleme acasă cu unul din membrii familiei... probleme de sănătate...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Deci, pana acum sunt inscrise 8 persoane pentru o excursie la Sf.Gheorghe. Deoarece majoritatea vor veni vineri, vom merge in excursie sambata.
Mai sunt 4 locuri libere in salupa.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Din motive de sanatate nu m-am inscris la timp la "Delta".
Membru CLUBRV, am ramas pe dinafara.
Normal ca nimeni nu trebuia sa stie problemele mele.
Mai am posibilitate de a merge si eu in delta ?
Se aplica principiul ...primul sosit, primul servit, indiferent ca plateste cotizatia de la infiintare pana acum sa nu ?
Dl. Ciprian, va caut la locul de munca si vorbim.
Multumesc.
Momentan nu mai sunt locuri. Lista este făcută din timp de acum o luna, cu avans platit. REGRET.
La locul de munca ma găsiți numai după 15 sept si cu un tel înainte.
Acum este prea târziu sa ne mai gândim dacă era mai bine sau nu sa facem diferența între cotizanți și necotizanti.
Poate la unu decembrie asa vom face... Ne mai gândim,. dezbatem pe forum alegem locatia și ne înscriem din timp ca și aici cu plata unui avans.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com