Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Felicitari,Florine pentru superba rulota,in mare se aseamana foarte mult cu a mea,numai ca a mea este putin mai retro,fabricatie 1987,dar are la fel canapelele,in schimb eu am bucataria pe centru,deasupra axei,langa usa,iar pe partea opusa am baia,la tine am vazut ca ai bucataria pe spate ceea ce face sa fii ceva mai atent la drumurile cu denivelari mai pronuntate pentru ca este posibil sa atinga de sol spatele rulotei,rulota avand una dintre cele mai joase garzi la sol,dar acest lucru ofera foarte multe alte avantaje,cum ar fi stabilitate mai mare in viraje dar si la mersul cu viteze mai ridicate de maxim 100Km/ora,un consum de carburant mai mic,eu iti urez drumuri bune sa ai cu ea si fara evenimente rutiere.Sa o stapanesti sanatos si vacante placute atat in tara cat si in strainatate.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
!%#$&^%&^*()%#$&_*&^#+*^#^^w#@@@!wrt%^!$@#$ 8) :?:
....SA O STAPANESTI SANATOS...dar cam asa arata pozele cu ea :!: posteaza-le normal ,ca sa nu isi suceasca ,careva capul :mrgreen:
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217