L-am anuntat telefonic si pe Nelu Predonu despre ceea ce urmeaza sa scriu pt ca Nelu mi-a spus ca va merge jos la Diadema pe malul Dunarii .
Avem un coleg la fata locului Constantinescu Catalin care mi-a si trimis cateva poze, astazi .
Se pare ca la fosta locatie ”la Pusa” , se poate sta si gratis mai ales daca -ti cumperi permis de intrare in A.R.B.D.D. ce poate fi achizitionat atat online cat si din Tulcea de la ei ... de la sediu.
http://www.ddbra.ro/
Inteleg ca n-au mai concesionat terenul ( cei de la Diadema ) si este acum din nou al Apelor Romane , adica nu pot incasa pe el chirie... cei ( de la Diadema ) ca sa te primeasca sa stai cu rulota acolo in zona Diadema si Politie ( postul fix )... va spun asta din discutii purtate de colegul nostru azi acolo la locatie .
Domnul care este acolo am inteles ca este un tip amabil si i-a dat voie colegului nostru la toaleta si ca pe vaporas se poate face si un dus la o adica , chiar daca nu este la locatie sursa de apa sau wc ...
INteleg ca se poate sta cu acel permis de intrare legal in ARBDD de acces in biosfera.... ce se poate achizitiona facil .
5 lei /persoană/zi;
15 lei/persoană/săptămână;
30 lei/persoană/an.
NU cunosc conditiile si nici nu sunt organizator al grupului care merge acolo , dar am zis ca o informatie utila o pot scrie de aceea l-am si sunat pe Nelu Predonu sa-i comunic aceste informatii , pt ca Dna Violeta Popa , colega noastra nu stie sigur 100% daca poate ajunge avand probleme acasa cu soacra ( batrana ) s.a.m.d.... nu stiu exact ce si cum ...
Daca reusesc sa fac rost de un nr de tel o sa vi-l dau sa sunati ( cei care mergeti acolo ) ... daca nu ... trebuie luat legatura cu dna Pusa si discutat - asta pt cine merge acolo ...