Campo Euro Club Partizani Delta Dunarii

Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Campo Euro Club Partizani Delta Dunarii

Mesaj de Lupu Ciprian »

Campo Euro Club Partizani – Delta Dunarii - Tulcea

In acest subiect incerc sa centralizez ceva informatii despre aceasta locatie care este condusa de o familie de oameni deschisi cu care sunt convins ca se va putea face o colaborare pt ClubRV.
Am sa copie si pozele din dinversele topicuri sau [e unde sunt imprastiate ...

Sunt Cristina Stocklosa, ma ocup de Satul de Vacanta CampoEuroClub din Partizani.
Ma bucur ca ati inclus locatia noastra pe lista posibilelor destinatii pentru organizatea Intalnirii Anuale Delta ClubRV.
In plus fata de mentiunile de mai sus, as vrea sa va spun ca am vorbit cu cei de la bac-ul din Nufarul. Dansii mai dispun de un bac mai mare pe care incap 4 rulote/transfer.
Pentru alte informatii ma gasiti la telefon 0740306618 sau cu un mesaj aici.

Va asteptam cu drag in Partizani !

Pag facebook https://www.facebook.com/campoeuroclub. ... ts&fref=ts
Dragos Marin scrie:Pentru a merge la Partizani dupa ce treci cu bacul, ai de mers pe drum de piatra vreo cativa kilometrii buni... Ceea ce nu prea face bine la atelajele precum rulote si campere...
Acel drum fiind cu niste pietre colturoase am stricat un set de cauciucuri la masina (jeep)
Am fost dincolo de Partizani anul trecut, nu vorbesc din auzite...
Este doar o remarca personala, nu vreau sa influentez pe nimeni in niciun fel...
Raspuns de la dna Cristina -Stok:

Drumul de care spune dl. Marin a fost reabilitat in aceasta vara in proportie de 80%. Au ramas aprox. 2 km cu piatra tasata (dar nu cu mari denivelari), iar restul de 5 km sunt ca in palma! Revin maine cu niste poze!

Dragomir Gabriel scrie:Astaptam pozele... si cu locatia si cu drumul. La bac nu cred ca se vor aduna 10-15 rulote odata... am stat si la ferry la coada si nu a fost problema. Daca locatia este OK nu vad de ce sa nu mergem acolo, bacul nu o consider o problema majora. Oricum mergem unde se va decide, dar ceva nou este binevenit.
Cristina_sto scrie:Asa cum am promis, astazi am facut cateva poze. Le puteti accesa aici: https://www.facebook.com/permalink.php? ... 8322639842
Poze cu drumul de la Nufarul la Partizani.
https://m.facebook.com/campoeuroclub.ro ... =bookmarks[/quote]
Relu Deliu scrie: Apreciez bunavointa si stradania dumneavoastra in a ne arata cat mai multe informatii despre campingul dumneavoastra. Ne puteti confirma ca exista spatiul de manevra si campare pentru 30, poate 40 de atelaje(rulote si masini), lungi de 10m si inalte de 2,5 - 2,8m? Va intreb asta, pentru ca pozele dumneavoatra din curtea campingului, nu arata ca ar fi suficient spatiu pentru un numar mare de rulote si campere, pomii au coroanele joase, iar aleile de acces sunt inguste. Pentru 5, poate 10 echipaje n-ar fi o problema, dar pentru un numar mai mare nu vad unde ar intra.
Asteptam noi informatii si poze.
Cristina_sto scrie:Eu v-am pus la dispozitie informatii si poze. Avand in vedere ca nu detin o rulota, nu am experinta manevrarii. Am avut un grup mai mare de rulote in anii trecuti (pe vremea aceea nu ma ocupam eu de satul de vacanta), iar poze gasititi aici: http://www.campoeuroclub.ro/campare-delta-dunarii-2014/. La vremea respectiva s-au pozitionat in zona de camping, pe peliza din fata casutelor si in parcarea din fata. Eu am vrut sa va prezint cat mai multe detalii despre locatie pentru a va forma o parere pertinenta. In final decizia este a dvs daca veniti in numar mai mare sau mai mic in satul de vacanta din Partizani. ;)

Mai jos cateva fotografii

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Campo Euro Club Partizani Delta Dunarii

Mesaj de Lupu Ciprian »

Detalii la tel. 0740 306 618
Cristina Gherna si pe
www.campoeuroclub.ro

Rezervari la tel. 0740 306 618
sau office@campoeuroclub.ro

SATUL DE VACANTA CAMPO EURO CLUB
PARTIZANI, DELTA DUNARII

Cazare cu rulota:
Amplasare rulota (spatiu 6mx5m) – 13 lei/zi
Amplasare autorulota (in parcare) – 11 lei/zi
Pret/persoana – 9 lei/zi
Curent cu contoar individual sau de grup
Propunere program 2 nopti/3 zile
Ziua 1
 Sosire in Satul de vacanta unde veti fi intampinati cu un cocktail cu tartine de icre si
ceapa asezonate cu tuica.
 Cina cu preparate traditionale din peste
 Concurs de karaoke pe echipe, cu premii.
Ziua 2
 Mic-dejun
 Plimbare pentru a admira satul Partizani cu arhitectura specifica Deltei si
Monumentul Rostock. (http://www.roxanaradu.com/partizani/). Daca doriti sa
ramaneti in Satul de Vacanta, va punem la dispozitie o gama larga de jocuri: sah,
table, dart, tenis de masa, remi, carti de joc, billiard.
 Pranz preparat cu bucate traditionale din peste cum ar fi: borsul de peste, peste prajit
cu mamaliguta si mujdei sau saramura; optional carne de pui sau porc.
 Optional plimbare in durata de 4 ore pe canalele principale si lacuri in Delta Dunarii
pentru a admira Rezervatia Biosferei Deltei Dunarii – patrimoniu UNESCO si cateva
locuri cheie ale Deltei cum ar fi: canale cu egrete, starci si rate, lacuri cu lebede si
pelicani sau colonia de cormorani.
 Cina festiva La cina veti asista la prepararea un peste la gratar in aer liber in cadrul
unei cine traditionale de neuitat, servita la restaurantul satului de vacanta.
 Dupa masa incepe distractia! La lasarea intunericului vom pregati o surpriza pentru
dvs!
ZIUA 3
 Mic dejun continental
 Pranz
Va asteptam in Satul de Vacanta CampoEuroClub!
Rezervari la tel. 0740 306 618
sau office@campoeuroclub.ro
Detalii la tel. 0740 306 618
Cristina Gherna si pe
www.campoeuroclub.ro

 Ne vom lua la revedere, dar vom ramane cu amintiri minunate din
Delta Dunarii (si multi GB de poze).
Va recomandam ca la plecare, cand treceti prin Tulcea, sa vizitati
Centrului Muzeal Ecoturistic Delta Dunării (Acvariul Tulcea si Muzeul Deltei Dunarii)
si a Monumentului Independentei Tulcea (http://www.campoeuroclub.ro/despre-noi/).
Informatii suplimentare:
Parti din program pot fi organizate la sugestiile dumneavoastra!
Plimbarile se organizeaza in functie de conditiile meteo.
Tariful pentru pensiune completa este de 150 lei/pers/sejur.
Tarifum pentru mese:
Mic dejun -> 15 lei/pers.
Pranz - > 30 lei/pers.
Cina -> 25 lei/pers

Accesul se poate realiza atat pe cale fluviala in maxim 30 min cu ambarcatiunile noastre (39
lei/persoana) sau cu pasagerul Navrom (prima oprire pe traseul Tulcea-Sulina), cat si terestru,
pe drumul national Tulcea-Murighiol pana in localitatea Nufarul (13Km), de unde se va
traversa Bratul Sfantul Gheorge cu BAC-ul (program 07:00-19:00, tarif 19 lei/masina),
urmand apoi un traseu de doar 7 Km pana la Satul de Vacanta CampoEuroClub din
Partizani.
Rezervarea devine ferma prin plata unui avans de 30% din suma totala.
Detalii plata:
SC Campo Euro Club SRL Cod Fiscal: 14725637
Nr. registrul comertului: J36/1999/28.06.2002
Cont LEI: RO49 BACX 0000 0005 7168 3000
Cont EURO:RO22 BACX 0000 0005 7168 3000
Banca: Unicredit Tiriac Bank SA Tulcea
Cu stima,
Cristina Gherna
Marketing
Tel: 0740 306 618
www.campoeuroclub.ro
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am sa continui maine , avem un coleg din ClubRV, Liviu Teica si acesta a luat legatura cu ei , fapt pt care vom relua discutiile in vederea colaborarii cu noi, cu asociatia , pt. ca ne trebuie mai multe locatii la Dunare , nu trebuie sa organizam an de an in acelasi loc intalnirea din Delta , pt ca va deveni monoton pt. rulotisti ...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am stat si eu de vorba cu dna Cristina Stoklosa la tel. ,dar cel mai bine ar fi sa-mi fac timp sa merg pana acolo ... probabil voi face in asa fel incat sa fac un drum sa las si avansul pt. Amara ( paste -1mai) , apoi sa ajung si aici la Partizani la CampoEuroclub pt poze/ discutii eventual colaborare ClubRV , iar apoi sa merg si in audienta la primaria din Tuzla pt. discutiile referitoare la amplasarea taberei ClubRV in sezonul 2016 .

Asta implica sa plec 3 zile de acasa si nu am timp exact acum , dar o voi face in viitorul apropiat in (aprilie).

Pana atunci postez raspunsul primit de la Liviu Teica , colegul nostru din Clubrv , care a solicitat rezervare/pret si a abordat si subiectul ClubRV cu doamna Cristina Stoklosa .

"Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat Satului De Vacanta CampoEuroClub !
Pentru cazare oferim si mic-dejun in pretul afisat pe site.

Orarul bacului Nufarul este zilnic intre orele 07:00 si 18:30.
Acesta circula din jumatate in jumate de ora sau cand se umple.
Tariful pentru trecere autoturism este de 23 de lei.
Drumul pana la noi este foarte bun, fiind reconditionat in primavara anului 2015, iar in Satul Partizani a fost asfaltat in toamna anului 2015.

As vrea sa va aduc la cunostinta oferta noastra speciala : pentru orice sejur de 4 zile cu intrare de duminica, va oferim GRATIS cazarea in a 5-a zi din sejur ( exceptand sarbatorile legale).

http://www.campoeuroclub.ro/gratis-o-zi-in-plus/

Astfel tariful pentru perioada 31 iulie - 5 august cazare cu mic dejun este 315 lei/pers/sejur.

Daca doriti sa ramaneti la varianta 31 iulie - 4 august, tarifele sunt:
- cazare cu mic-dejun: 300 lei/pers/sejur * 2 pers. = 600 lei/sejur
- campare cu rulota: 13 lei/zi * 4 zile = 52 lei/sejur
- pret/pers: 9 lei/zi * 4 zile = 36 lei/sejur

Total general: 688 lei

Tariful pentru curent se va plati pe curentul consumat pe contoar. Pana la deschiderea sezonului vom avea si tarifele pentru energie actualizate.

Momentan nu suntem parteneri cu Culubul RV , daca pana la sosirea dvs. incheiem un parteneriat, va vom acorda discounturile aferente.
Va rog sa sugerati catre presedintele clubului locatia noastra (am avut o discutie anul trecut, insa nu s-a concretizat).

Rezervarea va deveni ferma in momentul achitarii unui avans de 30% din cuantumul total al sejurului.
SC Campo Euro Club S.R.L.
Astept cu interes rezervarea dvs.

O zi buna! "
Liviu Teica
Membru asociat
15
Oras: Craiova
Data nasterii: 02 Iun 1976

Mesaj de Liviu Teica »

Cu scuzele de rigoare pentru întârziere și pentru mărimea acestui mesaj, am să postez mai multe poze făcute în camping și am să dau câteva detalii referitoare la cazarea în acest camping. În primul rând, menționez că cei care merg în camping cu RVul nu trebuie să intre (coboare) în parcarea ce se află la intrarea principală (cea care apare și pe google maps) deoarece pe această intrare nu se poate ajunge în partea destinată campării cu RV și corturi, iar panta este destul de abruptă și dacă sunt mașini în parcare este destul de greu de întors și ieșit, mai ales pentru cei cu rulote (credeți-mă, eu am făcut manevra :) ). În imaginea de mai jos se poate observa traseul ce trebuie urmat pentru a ajunge în campingul destinat RVurilor și corturilor. La punctul 2 din imagine se află o poartă de lemn care trebuie deschisă de noi și apoi închisă. După părerea mea este suficient de largă pentru a nu pune probleme niciunuia dintre noi, indiferent de tipul de RV din dotare. Referitor la acest fapt, le-am menționat celor din camping despre această situație și le-am sugerat că ar fi mult mai bine dacă în acea intersecție (1) ar exista un indicator pentru cei cu RVuri. Intrarea în camping se face pe o poartă dublă aflată în imagine la punctul 3.

Imagine

Ce mai trebuie precizat referitor la acces este că drumurile în Dobrogea sunt minunate, cu mici excepții în unele localități, iar după traversarea cu bacul, drumul este suficient de bun în prima parte ce ține de Ilganii de Jos, ulterior îmbunătățin-du-se simțitor în partea ce ține de Partizani. Bacul costă 26 de lei mașina și rulota și nu au fost probleme la coborârea / urcarea pe / de pe bac, acesta având din construcție rampe de urcare și coborâre.

Imagine

Pe bac:

Imagine

Drumul prin satul Ilganii de Jos, dar așa este și în afara satului:

Imagine

Drumul ce aparține de satul Partizani:

Imagine

Ce mai trebuie specificat și cred că se observă și din imagini este că drumul este îngust și nu există refugii. Noi am fost două echipaje și ne-am întâlnit cu 3 mașini din sensul opus la ducere și mai multe la întoarcere. Funcționează regula bunului simț, în majoritatea cazurilor, am preferat să oprim noi în locurile care ne-au avantajat, dar au fost și situații în care au oprit ceilalți.
Imagini din camping se mai găsesc pe site și pe pagina lor de FB, dar am să pun și eu câteva. Estimez că în spațiul de camping, dacă se înghesuie „lumea” și cei cu rulote scot mașinile afară, ar încăpea undeva spre 15 RVuri, dar din câte am înțeles s-au mai parcat RVuri (în special campere) și pe porțiunile de gazon din fața căsuțelor, deci la o adică s-ar mai putea obține niște locuri.

Imagine

Imagine

În această imagine se observă și panoul cu prize și contoare (aceasta este singura conexiune electrică pentru tot campingul și dacă nu mă înșală memoria erau șase prize normale):

Imagine

Se poate observa spațiul din fața și dintre căsuțe:

Imagine

Toate celelalte puncte de interes din camping sunt grupate la aproximativ 100 și ceva de metri de camping: terasa, piscina și grupul sanitar. Trebuie precizat că terasa nu se poate folosi decât dacă produsele sau mâncarea sunt cumpărate de la ei, iar caiacele care se observă pe perete sunt utilizate atât ca decor cât și spre închiriere. Referitor la partea de bar pot spune că acesta este destul de redus (o vitrină frigorifică normală); apă nu au decât la 0,5 l, sunt câteva tipuri de bere la doză de 0,5 l și de suc, iar prețurile sunt normale pentru un bar (5 lei o bere, 5 l un suc la doză, 4 lei o sticlă de apă). Pentru cei care doresc să cumpere apă la sticle mai mari, sunt vreo 3 magazine în sat destul de bine aprovizionate. Apa din rețea NU ESTE POTABILĂ! Nu pot da relații despre ce oferă la masă, noi am avut tot ce ne trebuia cu noi. Există și un frigider cu congelator pus la dispoziția turiștilor.

Imagine

Piscina era pregătită pentru schimbarea apei deoarece noi am ajuns la o zi după plecarea unei tabere de copii și ne-a părut rău că nu am avut posibilitatea s-o utilizăm (poate data viitoare).

Imagine

În imaginea cu piscina se poate observa și intrarea în grupul sanitar. Aceasta este foarte curat, bine dotat cu toalete, dușuri cu apă caldă și chiuvete. În partea rezervată domnilor se afla și o mașină de spălat, iar despre partea rezervată doamnelor nu pot da relații deoarece când am făcut pozele soția nu se afla cu mine și deși eram singuri în acel moment în camping nu mi-am permis să intru să fac poze.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Pentru cei cu copii mici, mici există și un loc de joacă:

Imagine

În fața clubului se află un ponton destul de mare unde sunt ancorate diverse bărci și vase ce aparțin clubului și care pot fi închiriate cu tot cu navigator (69 de lei ora de marș), aceasta în urma unui incident de anul trecut când niște turiști au închiriat o șalupă și s-au rătăcit pe canale, durând destul de mult până să fie găsiți. Această situație a dus la luarea hotărârii să nu se mai închirieze numai bărcile turiștilor.

Imagine

Imagine

Informații suplimentare se pot obține și de pe siteul clubului http://www.campoeuroclub.ro/ și de pe pagina lor de FB. Dacă cineva are nevoie de lămuriri suplimentare sunt disponibil atât pe privat cât și în topic cu orice informații credeți că mai sunt necesare. Trebuie să menționez că personalul campingului este extraordinar, sunt foarte primitori și dornici să facă șederea oricui cât mai bună, iar excursia organizată în Deltă (așa cum spun ei) a fost minunată, grație domnului Dani. Dacă ajungeți acolo nu ratați o plimbare de câteva ore cu barca pe canale și pe lacuri cum nu vezi toată ziua. Îmi permit să atașez și câteva fotografii trase în acea excursie.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Ford Kuga 2.0 TDCi 4WD Titanium + Beyerland Vitesse 430 TM
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Foarte frumoasa descrierea cit si fotografiile.. Tentant ! Multumim Liviu pt "Info". Poate ca in toamna asta, ajungem si noi la aceasta locatie.
Anul trecut discutam cu fam Dragomir, sa mergem la Partizani. Se pare ca nu-s probleme, decit cu spatiul cam mic si cu intrarea prin spate :)
Cel mai mult mi-a placut faza unde ai scris ca nu puteai sa intri la femei sa faci poze. :D Masina de spalat de la barbati, o mutam la femei :lol:
0 Hi Hi Hi.jpg
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Liviu Teica
Membru asociat
15

Mesaj de Liviu Teica »

Mă bucur dacă au fost de folos informațiile și imaginile. Din câte am înțeles de la Ciprian, sunt deschiși la un parteneriat cu noi, deși o întâlnire națională nu va putea fi organizată decât dacă se va putea campa și pe câmpul alăturat. Accesul nu este problematic, atât timp cât știi traseul de intrare în campingul dedicat campării, deoarece intrarea dinspre Dunăre (cea „pe ușa din față” :) ) este pentru cei cazați la căsuțe sau cabană și care pot lăsa mașina și, eventual, barca în parcare. De aceea le-am sugerat montarea unui indicator, dar ca indiciu de orientare, se virează la dreapta în dreptul pontonului (portului) oficial al satului (cel pe care este trecut Partizani), se merge drept până la poarta de lemn care se deschide foarte ușor și apoi după aproximativ 50 m se ajunge la poarta metalica a campingului. Spațiul este mic pentru o eventuală întâlnire națională, dar dacă se poate, aș sugera încercarea unui parteneriat, pentru că sunt condiții bune, prețuri decente (13 lei rulota și 9 lei/persoană, copii au avut gratuitate, deci cu un total de 32 de lei pe zi în Deltă, curentul pe contor a fost 1 leu, cu frigiderul pe gaz, eu zic că este foarte bine), sunt și locuri de pescuit (dar îți trebuie barcă sau închiriată barcă ), per total merită. Dl. Rusu, posibil să existe o mașina de spălat și în grupul sanitar dedicat doamnelor, așa că există posibilitatea să nu poată fi „deportată” :) . Superbă poza! Și acum își amintesc copii de frumoși dvs. câini de la Cheia, în special preferatul lor Corbu (sper ca mi-am amintit bine numele).
Liviu Teica
Membru asociat
15

Mesaj de Liviu Teica »

Liviu Teica scrie: ... Superbă poza! Și acum își amintesc copii de frumoși dvs. câini de la Cheia, în special preferatul lor Corbu (sper ca mi-am amintit bine numele).
Scuze, m-au corectat băieții... Mi-au zis că îl chema Condor :). Scuze de off!
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Iti multumesc Liviu pt ca te-ai tinut de promisiune, asa cum am discutat cu tine si ai venit cu detalii poze absolut tot, nota 10 si pt postare rabdare poze info........ tot!

Mare lucru sa avem asa membrii de calitate in comunitatea Clubrv !
Scrie răspuns