In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Miercuri 17.08-21.08, suntem 3 echipaje care plecam la Zanoaga off camping.
Nu mai urcam pina la Padina.
Foc de tabara,trasee bicicleta si alte trasee Scropoasa,etc.
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com
Gabi Iancu m-a rugat sa mentionez pe forum ca a anulat intalnirea la aceasta locatie ( Zanoaga ) pt. ca nu se anunta vreme buna la munte , fapt pt. care a decis sa mearga cu inca un echipaj la mare la Costinesti la locatia ClubRV... incepand chiar de maine ... pana in weekend....
Eu am ramas 2 zile dupa ce am plecat de la Padina. Gabi s-a speriat de prognoza, care nu s-a adeverit, a plouat acum 2 zile , 2 ore dupa amiaza iar aseara la 10.30 seara a mai plouat 2 ore, in rest am facut plaja.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India