Intilnirea nationala Off-camping la Gura Riului - Sibiu.

In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Intilnirea nationala Off-camping la Gura Riului - Sibiu.

Mesaj de Rusu Mihail »

In urma unui studiu facut in ultimii ani asupra posibilitatilor si dorintelor de campare Off-camping, locatii ce in opinia mea trebuie sa intruneasca citeva conditii, propun :

Organizarea anuala a unei intilniri nationale off-camping pentru toti rulotistii & camperistii, indiferent de apartenenta, iubitori ai naturii si a conceptului de off-camping.
Aceasta intilnire care inca nu exista, propun a se face la Gura Riului, unde sunt toate conditiile unei sederi in tihna iar ca data propunem perioada sarbatorii de Sf. Maria.

Locatia pentru OFF-CAMPING de la Gura Riului - Sibiu - este pe locul 1 in clasamentul terenurilor ce indeplinesc conditiile minime pentru o campare decenta si sigura.
Avind in vedere ca accesul este mai mult decit usor, pozitia in tara este ultracentrala, posibilitatile zonei sunt multiple, capacitatea atelajelor fiind maxima, cred ca e ok..
In acest fel am avea 3 intilniri pe vera, 1- Nationala la camping 20-25 iunie. 2-Nationala la Off-camping Gura Riului 12-17 august. 3- Delta 10-15 sept. sau date apropiate..
GR233.jpg
Cred ca vom ramine in locatie pina dupa Sf. Maria. Cei ce doresc a petrece un weekend pe acest teren, sunt bineveniti ! Sper ca pentru 2017, locatia sa poata fi si promovata.

O descriere cu ceva detalii, cit de cit completa a locatiei respective, se afla de azi in topicul dedicat locatiilor Off-camping, respectiv aici : viewtopic.php?f=107&t=8876

In topicul respectiv veti gasi conditiile minime ce trebuie indeplinite de o locatie off-camping, cit si cele necesare unui rulotist, pentru a putea face o sedere libera in natura.
GR390.jpg
GR237.jpg
GR219.jpg
GR281.jpg
INFO Locatie - Coordonatele GPS de pe Google Earth, harta cu localitatile Marginimii Sibiului. Distante : Bucuresti-Sibiu= 300 km ; Brasov-Sibiu= 150 km ; Iasi-Sibiu= 400km..etc
GR432.jpg
GR69.jpg
GR189.jpg
Deocamdata,.. Va dorim tuturor Vreme buna si Vacante placute in locatiile indragite !

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: Intilnirea nationala Off-camping la Gura Riului - Sibiu.

Mesaj de Popa Violeta »

Intr-adevar locatia pare de vis. Spatiul ultra generos, cu un izvor cu apa in apropiere, cu mica "piscina' pentru diverse balaceli, cu satul din apropiere care ne asigura urgentele in aprovizionare, creioneaza imaginea perfecta a unei locatii off camping. Ar fi bine sa ne interesam de a cui aprobare avem nevoie in cazul in care am dori sa facem anual o intalnire off camping a rulotistilor : - a primariei sau a ocolului silvic ? Cineva raspunde de zona respectiva. Ideea organizarii unei intalniri anuale off camping este intr-adevar minunata. Daca tot sunteti in zona si ne-ati facut asa o propunere de frumoasa ce-ar fi sa stati putin de vorba cu primarul si sa vedeti daca agreaza ideea de a organiza anual intalniri ale rulotistilor pe meleagurile marginimii Sibiului.
Mie mi-a placut atat prezentarea zonei cat si pozele detaliat expuse. Asa ca vom fi sigur prezenti la orice intalnire off pe aceste meleaguri.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Scrie răspuns