In urma unui studiu facut in ultimii ani asupra posibilitatilor si dorintelor de campare Off-camping, locatii ce in opinia mea trebuie sa intruneasca citeva conditii, propun :
Organizarea anuala a unei intilniri nationale off-camping pentru toti rulotistii & camperistii, indiferent de apartenenta, iubitori ai naturii si a conceptului de off-camping.
Aceasta intilnire care inca nu exista, propun a se face la Gura Riului, unde sunt toate conditiile unei sederi in tihna iar ca data propunem perioada sarbatorii de Sf. Maria.
Locatia pentru OFF-CAMPING de la Gura Riului - Sibiu - este pe locul 1 in clasamentul terenurilor ce indeplinesc conditiile minime pentru o campare decenta si sigura.
Avind in vedere ca accesul este mai mult decit usor, pozitia in tara este ultracentrala, posibilitatile zonei sunt multiple, capacitatea atelajelor fiind maxima, cred ca e ok..
In acest fel am avea 3 intilniri pe vera, 1- Nationala la camping 20-25 iunie. 2-Nationala la Off-camping Gura Riului 12-17 august. 3- Delta 10-15 sept. sau date apropiate..
Cred ca vom ramine in locatie pina dupa Sf. Maria. Cei ce doresc a petrece un weekend pe acest teren, sunt bineveniti ! Sper ca pentru 2017, locatia sa poata fi si promovata.
O descriere cu ceva detalii, cit de cit completa a locatiei respective, se afla de azi in topicul dedicat locatiilor Off-camping, respectiv aici : viewtopic.php?f=107&t=8876
In topicul respectiv veti gasi conditiile minime ce trebuie indeplinite de o locatie off-camping, cit si cele necesare unui rulotist, pentru a putea face o sedere libera in natura.
INFO Locatie - Coordonatele GPS de pe Google Earth, harta cu localitatile Marginimii Sibiului. Distante : Bucuresti-Sibiu= 300 km ; Brasov-Sibiu= 150 km ; Iasi-Sibiu= 400km..etc
Deocamdata,.. Va dorim tuturor Vreme buna si Vacante placute in locatiile indragite !
.