Am revenit din nou dupa un an ... in acest weekendul ( care a  trecut) ,  alaturi de fam Politic... ( 29-31iul 2016 ) 
Nea”  Romica amabil ca de obicei,  insa imbunatatiri.... nimic pt. ca SNTFC / CFR este in insolventa ...
il gasiti la nr 0729 271 822 pe Romica... baiat de treaba der altfel...
S-au mai cumparat sezlonguri si s-a renovat si  un grup sanitar de la bazine in afara de cel din zona  de gratar /picnic... cel comunist pe care- l stiti ...
Am fost 2 RV si 2 vizitatori a doua zi la gratar....    
La parcare mai era o rulota Hobby ( Buc ),  iar mai tarziu  au aparut 2 nemti cu un ”tanc...”
Tarife...
piscina 30 ron  /pers/zi 
ramas cu rulota  peste noapte  30 ron  echipaj complet , incl  220v.
Pescuitul vad ca nu se taxeaza... 
Au avut si o nunta ( la restaurantul de acolo de la piscina din  fata ) , dar noi in zona debarcader eram prea departe ca sa fim deranjati...
Poate doar tantarii sa zic ca ne-au stresat intre h 21-22  si gata, dar ne antrenam/ facem repetitii pt. Delta  :mrgreen:
Vom  reveni probabil cand vom avea timp pt ca ne convine ca locatie cu piscina aproape de casa si cu posibilitatea de a sta cu batul in apa la caras...    :mrgreen: 
Pacat de locatia asta... care are 22 de hectare din ce stiu ...   in loc sa fie  cea mai tare locatie de langa Bucuresti este in continuare lasata in  paragina...