Am revenit din nou dupa un an ... in acest weekendul ( care a trecut) , alaturi de fam Politic... ( 29-31iul 2016 )
Nea” Romica amabil ca de obicei, insa imbunatatiri.... nimic pt. ca SNTFC / CFR este in insolventa ...
il gasiti la nr 0729 271 822 pe Romica... baiat de treaba der altfel...
S-au mai cumparat sezlonguri si s-a renovat si un grup sanitar de la bazine in afara de cel din zona de gratar /picnic... cel comunist pe care- l stiti ...
Am fost 2 RV si 2 vizitatori a doua zi la gratar....
La parcare mai era o rulota Hobby ( Buc ), iar mai tarziu au aparut 2 nemti cu un ”tanc...”
Tarife...
piscina 30 ron /pers/zi
ramas cu rulota peste noapte 30 ron echipaj complet , incl 220v.
Pescuitul vad ca nu se taxeaza...
Au avut si o nunta ( la restaurantul de acolo de la piscina din fata ) , dar noi in zona debarcader eram prea departe ca sa fim deranjati...
Poate doar tantarii sa zic ca ne-au stresat intre h 21-22 si gata, dar ne antrenam/ facem repetitii pt. Delta :mrgreen:
Vom reveni probabil cand vom avea timp pt ca ne convine ca locatie cu piscina aproape de casa si cu posibilitatea de a sta cu batul in apa la caras... :mrgreen:
Pacat de locatia asta... care are 22 de hectare din ce stiu ... in loc sa fie cea mai tare locatie de langa Bucuresti este in continuare lasata in paragina...