In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Pop Mona si Octav ( se inscriu ) ... mi-au dat mesaj... sunt plecati in Portugalia la Ponte de Lima la intalnirea F.I.C.C. http://www.ficc2016.com/
Colegii care inscriu familii la cort sunt rugati sa le integreze in spatiul propriu ca sa avem sigur acele 30 locuri la rulota ...
Va multumim pt. intelegere...
Cateva corturi intra si langa alee sau intre barci si salcii acolo unde sigur o rulota n-ar avea loc .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lista cu participantii la intalnirea " Delta 2016 ClubRV 8 - 11 Septembrie "
1. Lupu Ciprian - Bucuresti - Camper
2. Geta & Michel Gheorghe - Bucuresti - Camper
3. Adrian Coman - Ploiesti - Rulota
4. Marcu Viorel - Focsani - Rulota
5. Rezervat
6. Ciprian Rosca - Barlad - Rulota
7. Cornel Savu - Bucuresti - Rulota
8. Ciocan Marian - Bucuresti - Rulota
9. Grosu Viorel - Cernavoda - Camper
10. Miron Rafael - Constanta - Rulota
11. Relu Deliu - Bucuresti - Rulota
12. Lainar Adrian - Constanta - Rulota
13. Cristian Neaga - Bucuresti - Camper
14. Dragos Astefanei - Ploiesti - Camper
15. Crisu Sebastian - Ploiesti - Camper
16. Politic Iulian - Bucuresti - Rulota
17. Cogalniceanu Alin - Vaslui - Rulota
18. Dan Casandroiu - Dambovita - Camper
19. Stefan Argatu - Ploiesti - Rulota
20. Vasilescu Aurel - Radesti - Camper
21. Gheorghe Florian - Bucuresti - Rulota
22. Gica Papuc - Corlatesti - Camper
23. Constantinescu Viorel - Galati - Camper
24. Dasoveanu Sorin - Constanta - Rulota
25. George Ivanof - Bucuresti - Rulota
26. Razvan Tanase - Bucuresti - Rulota
27. Gheorghe Gherghe - Bucuresti - Rulota
28. Mona si Octav - Bucuresti - Camper
29. Dumitrascu - Bucuresti - Rulota
30.Enache Adi - SIBIU - Camper Lista este completa si se inchide.
Locuri camera
1. Lupu Ciprian - Bucuresti - 1 camera
2. Miron Rafael - Constanta - 2 camere
3. Club Rv - 1 camera
4. Savu Cornel - Bucuresti - 1 camera
5. Matei - Ploiesti - 1 camera
6. Liviu Argatu - Ploiesti - 1 camera
7. Dasoveanu Sorin - Constanta - 1 camera
Lista ramane deschisa pana la numarul 30 la rulota si 12 la camera. Va rog precizati numele intreg si locatia prietenului pe care il inscrieti in lista.
Pana vedem cine da si cine nu da avans se pare ca lista e deja plina... fapt pt care, pt evitarea postarilor de inscriere in asteptare, suspendam/ inchidem temporar posibilitatea de inscriere la RV ... pt ca din ce se vede s-a ajuns la maximum... deja ...
Revin in 48 h cu detalii si anuntare a locurilor libere ramase....
Va rog contactati membriI CD zonali , care va sunt mai aproape pt avans/ rezervari.
Pt. camere o sa facem o lista de asemenea ... astept o confimare insa si eu de la Florin care are un grup de la Christian Tour si vreau sa stiu exact cand elibereaza acel grup camerele casutele de 4* de afara care sunt langa noi langa zona de campare... ( inteleg ca stau in cursul saptamanii pana sa venim noi in weekend.... )
Vedeti sa nu ma uitati si pe mine, nu sunt in tara si accesul la net a fost destul de limitat, dar nici nu se pune problema ca nu as venii in Delta...:)
Deci, va rog, faceti-mi si mie un loc printre voi ....
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Lista cu participantii la intalnirea " Delta 2016 ClubRV 8 - 11 Septembrie "
1. Lupu Ciprian - Bucuresti - Camper
2. Geta & Michel Gheorghe - Bucuresti - Camper
3. Adrian Coman - Ploiesti - Rulota
4. Marcu Viorel - Focsani - Rulota
5. Dragos Marin - Ploiesti - Camper
6. Ciprian Rosca - Barlad - Rulota
7. Cornel Savu - Bucuresti - Rulota
8. Ciocan Marian - Bucuresti - Rulota
9. Grosu Viorel - Cernavoda - Camper
10. Miron Rafael - Constanta - Rulota
11. Relu Deliu - Bucuresti - Rulota
12. Lainar Adrian - Constanta - Rulota
13. Cristian Neaga - Bucuresti - Camper
14. Dragos Astefanei - Ploiesti - Camper
15. Crisu Sebastian - Ploiesti - Camper
16. Politic Iulian - Bucuresti - Rulota
17. Cogalniceanu Alin - Vaslui - Rulota
18. Dan Casandroiu - Dambovita - Camper
19. Stefan Argatu - Ploiesti - Rulota
20. Vasilescu Aurel - Radesti - Camper
21. Gheorghe Florian - Bucuresti - Rulota
22. Gica Papuc - Corlatesti - Camper
23. Constantinescu Viorel - Galati - Camper
24. Dasoveanu Sorin - Constanta - Rulota
25. George Ivanof - Bucuresti - Rulota
26. Razvan Tanase - Bucuresti - Rulota
27. Gheorghe Gherghe - Bucuresti - Rulota
28. Mona si Octav - Bucuresti - Camper
29. Dumitrascu - Bucuresti - Rulota
30.Enache Adi - SIBIU - Camper Lista este completa si se inchide.
Locuri camera
1. Lupu Ciprian - Bucuresti - 1 camera
2. Miron Rafael - Constanta - 2 camere
3. Club Rv - 1 camera
4. Savu Cornel - Bucuresti - 1 camera
5. Matei - Ploiesti - 1 camera
6. Liviu Argatu - Ploiesti - 1 camera
7. Dasoveanu Sorin - Constanta - 1 camera
Ieri asteptam deschiderea unui topic separat pentru inscrieri...azi lista s-a inchis...am votat perioada si locatia in ideea ca suntem trei echipaje hotarate sa vina in delta...acum suntem plecati in concediu...net mai subtire...hotararea a ramas...urmeaza sa gasim o alta locatie...ne-ar fi placut sa fim impreuna...poate va facem o vizita la focul de tabara.
Rog colegii care vin in Delta sa-i aduca eventual lui Cristi Neaga si banii pt. sigla / insigna Clubrv - cei care au comandat asa ceva ...
Factura va fi platita pe Clubrv iar banii stransi de el intra la buget cu chitanta ( contributie insigne/sigle ) se face tabel comun... lista...
Momentan pt. aceasta intalnire nu se mai fac inscrieri pt. ca subtem la capacitatea maxima oferita de locatie...
Din pacate camerele nu stim daca vor fi libere.... Florin nu mi-a confirmat cand vor pleca cei de la Christian Tour... fapt pt care cu cazarea nu pot promite nimic celor care s-au inscris... au solicitat....
Cei care s-au scris pe lista pt a veni la rulota au pana vineri locul asigurat cand vedem cine a dat si cine nu avans.
Puteti contacta unul din membrii CD inclusiv pe mine.. am nr de tel la semnatura sau comunicam prin PM/ mesaj..mail , sms...
Pt. a avea toata lumea loc in locatie, va reamintesc faptul ca absolut toate autoturismele vor fi parcate afara din locatie, iar daca nu este loc, eu si 2-3 prieteni de ai mei vom sta pe alee ( aleea ce duce spre piscina ) pt a fi mai mult loc in curte...pt ceilalti si pt a nu trimite pe cineva acolo care s-ar putea supara ca sta pe alee...
Am gasit solutia sa montam foisoarele in zona ”ceaun”/ ciorba/ spate restaurant fapt pt care se castiga loc pt. cele 2-3 echipaje care ramasesera pe afara... Liviu Adrian Andrei , Vali Panait... Marius Popa Taxi....
pt ca oricum acolo unde facem ciorba nu exista acces rutier, deci e un loc bun de folosit...
Vineri vedem daca se mai face loc pe lista, iar daca nu , lista se va inchide si trecem la activitati de organizare , socializare , divertisment , concursuri s.a.m.d.
P.S. NU se mai inscriu nici alte corturi fata de cele deja scrise.
Nu mai solicitati camere pt ca Florin mi-a spus ca nu -mi poate garanta nimic deoarece Christian Tour le-a rezervat practic locatia cu totul iar noi curtea....
Daca vor ramane camere libere probabil ca din pacate vom afla prea tarziu ...
Eu am cerut macar una pt Clubrv ca sa avem si noi de o baie un dus , nu poti stii cum va fi vremea .... ca sa faci dus numai in fata piscinei ...