In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Mai sunt 3 zile pana la inchiderea sondajului de opinie din forum...
Rezultatele sondajului ar fi pana acum ...
Sa ramana data asa cum a fost deja stabilita 8-10 sept............21 voturi - 36%
Sa mutam intalnirea la data 1-3 sept......................12 voturi 21%
Sa mutam intalnirea la data 22-24 sept..............12 voturi - 21%
Mi-e indiferent 1vot - 2%
Particip la data decisa de CD ( Consiliul Director ClubRV) 12 voturi - 21%
L-am sunat pe Florin , managerul complexului Laguna Albastra Murighiol, cu care am colaborat f bine si in trecut si am discutat problema.
Locurile de campare de pe latura din dreapta nu mai exista pt. ca s-au construit camere de 4 stele, adica din dreapta drumului ce duce catre piscina...
Au mai ramas locuri de campare doar in curte si acestea ar fi in nr. de cca 30 maxim , ast aca sa avem si confort.
Pe camerele de afara care sunt cam 10-12 se cere ca si in interior 160 ron/zi ... camere dotate complet.
Personal mi se pare mult si am cerut un discount pt noi , insa trebuiesc luate toate sau macar 10 ... sau 9 pt ca sa zicem una o plateste ClubRV 3 zile ca sa aiba toata lumea unde merge la dus.....
.... dupa cum stiti locatia are dusuri doar la piscina afara , ceea ce poate fi un disconfort....
Toalete sunt si afara si in restaurant de asemenea la parter.
Masa festiva , dupa cum am specificat , eu nu organizez pt ca oamenii sunt din ce in ce mai pretentiosi si nu doresc astfel de discutii ca n-a avut ”x” cartofi prajiti, sau ca meniul e scump sau trebuia facut altfel.
Se poate face masa festiva cu de toate de la toti... pt ca suntem rulotisti si afara e vreme de luna sept. si avem si foisoare la o adica... ale noastre ...2 si mai aduc eu de la mine daca e cazul... 2 tot pliabile.
Se poate face foc de tabara ...
Se poate comanda sau face bors de peste , asta nu e o problema....
La restaurant mananca cine vrea a la carte , fara lista fara strans de bani fara tabel comun ...
La fata locului incercam sa aducem si 1 sponsor sau 1-2 parteneri...
Tariful de campare ar trebui sa ramana acelasi 30+10 curent 220v / echipaj, cu acces si la pisicina gratuit .
Daca are cineva o locatie incapatoare putem merge la aceasta data la alta locatie.... insa nu vad nici un fel de propuneri...
Daca n-avem variante de luni o sa incepem sa ne scriem pe lista insa pana la max nr 30 si numai cei care vin 100% sigur.
Nu doresc sa strang avans ori bani pt aceasta intalnire insa daca ne strangem 5-6 care vrem camera o sa strangem doar pt. camere avans100 ron asta ca sa pot sa promit /vorbesc sa luam la un pret mai bun .
Eu si Savu Cornel + Asociatia Clubrv , am putea ocupa deja 3 din cele 12 camere de afara .
Daca mai sunt macar 5-6 doritori ne apropiem de 10...... si se poate discuta altfel cu Florin....
Daca NU , ramanem doar pe rulote pt ca asta ne intereseaza , iar cei ce vor camere vorbesc in nume propriu .... observ ca pe booking e deja tot luat..... rezervat la acea data....
Momentan nu i-am promis nimic dar i-am spus sa blocheze aceasta data cateva zile pt noi in agenda.... pana decidem....
Din CD se pare ca avem o participare la RV de 4 din 7 membrii...
Singurul lucru care sincer nu-mi place este ca se inchide lista la 30 RV... lucru care intr-o oarecare masura ne ingradeste la o participare limitata...
Alta locatie la acest moment cu facilitati civilizate nu avem ...
Am luat in vedere si accesul rutier ca sa nu ne complicam cu locatii cu travesare bac etc....
Ni se permite sa facem seara dansanta cu muzica, foc sau alte pretentii... asa cum ne place .
PS locurile din poza 1 nu mai sunt disponibile acum... a ramas doar curtea ce este in stanga fata de alee pozele 2- 3 .
Total 30 locuri aprox...
De aici pot incepe din nou discutii cu masinile parcate afara si unii nu prea respecta asta..... dupa cum stiti si ati vazut .
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Raspundem prezent : Fam. Marcu din Focsani, Vrancea - 1 masina + 1 rulota ( 2 adulti si 2 copii )si Fam. Jula din Corbeanca, Ilfov - 1 masina + 1 cort ( 2 adulti si 2 copii )
Lupu Ciprian si Irina prezenti....
Gh Geta si Michel de asemenea vor fi prezenti, m-AU RUGAT SA -I TREC PE LISTA EI FIIND IN Ungaria la Sarkany alaturi de alte 10 echipaje Clubrv Romania..
Vom face o lista care se inchide la nr 30 excluzand camerele care la aceasta h sunt DEJA din 12 disponibile 4 REZERVATE DE NOI.
Pt camere va rog sa ma contactati ca sa i trimitem lui Florin UN AVANS.
Pt evitarea invadarii listei de catre colegi care ar putea ocupa locul pe lista fara a se prezenta, inscrierea se va face numai cu plata unui avans de 50 ron...transmisibil unui alt echipaj in caz ca renuntati la loc in favoarea unui coleg din diverse motive... asta ca sa nu pierdeti banii...
Va rog sa nu va inscrieti pe lista decat daca acceptati faptul ca veti parca masina in exteriorul complexului la strada... fara exceptie, asta ca sa fie spatiu suficient !
In curte ramane doar Rv ul dvs plus maxim cortul aferent fara alte pavilioane, corturi care vor putea fi montate abia sambata cand deja toata lumea este sosita...asezata...
Nu le montam nici pe cele ale asociatiei decat dupa ce sambata toata lumea si- a ocupat locul...spatiu in curte...
Mutam probabil si locul pt foc asta ca sa avem spatiu de campare suficient... inclusiv cel din spate...
Conform sondajului de opinie intalnirea va avea loc de joi 8 sept pana duminica 11 sep....
Vom sosi dupa cum putem de joi sau vineri, iar cei care isi permit vor sta si pana luni sau marti...
Se va beneficia de tarif unic fara diferente de membru sau nemembru al Asociatiei Clubrv.
Vom incerca sa facem si un program comun de activitati si respectiv socializare .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lista cu participantii la intalnirea " Delta 2016 ClubRV 8 - 11 Septembrie "
1. Lupu Ciprian - Bucuresti - Camper
2. Geta & Michel Gheorghe - Bucuresti - Camper
3. Adrian Coman - Ploiesti - Rulota
4. Marcu Viorel - Focsani - Rulota
5. Jula - Corbeanca - Rulota
6. Ciprian Rosca - Barlad - Rulota
7. Cornel Savu - Bucuresti - Rulota
8. Ciocan Marian - Bucuresti - Rulota
9. Grosu Viorel - Cernavoda - Camper
10. Miron Rafael - Constanta - Rulota
11. Relu Deliu - Bucuresti - Rulota
12. Lainar Adrian - Constanta - Rulota
13. Cristian Neaga - Bucuresti - Camper
14. Dragos Astefanei - Ploiesti - Camper
15. Crisu Sebastian - Ploiesti - Camper
Locuri camera
1. Lupu Ciprian - Bucuresti - 1 camera
2. Miron Rafael - Constanta - 2 camere
3. Club Rv - 1 camera
4. Savu Cornel - Bucuresti - 1 camera
5. Matei - Ploiesti - 1 camera
Lista ramane deschisa pana la numarul 30 la rulota si 12 la camera. Va rog precizati numele intreg al prietenului pe care il inscrieti in lista.